לאלדר הגדי מהגדי

mga-abir

New member
לאלדר הגדי מהגדי

אכן אני גדי בריבוע,אני גדי של 17 כמוך כנראה.אז תבין כל מה שכתבת מובן וידוע ולא מהיום.הילד המוזר,הילד השונה "הפרופסור" אולי גם בך נדבקו שמות אלו.אצלי זה היה לא מזמן (לפני עשורים) ממש לא מזמן היום בבוקר. היכולת להפליג בכל עת לכל מקום נהדרת.אך בל נשכח את הגוף המזכיר לנו שכאן עלינו ללמוד את השיעור.בשנות השישים כאשר לא היו לי ספרים לקרוא הייתי מדפדף וקורא ביסודיות באנציקלופדיה העברית.נכון הצמאון לידע הוא בעוכרינו.דבר אחד מיני רבים למדתי,לא להיות מקובע במעש ובמחשבה.אך כאשר עושים משהו יש לבצעו ביסודיות ככל האפשר. ושוב אברכך באור אהבה וצבע אני עבדך אביר

אלדר

New member
אני יענה לך שוב..

פשוט ההודעה המקורית נמחקה לי... אז ככה... אני לא גדי! כבר אמרתי את זה מלא פעמיים! אני תאומים! מזה ´אני גדי של 17 כמוך´??? מה כתבתי אתה כבר ידעת??? אני לא הייתי שונה ומוזר! כאילו לא קראו לי כך! זה היה פשוט כך! חוץ מפעם אחת שאמרו לי בפנים שאני מוזר! פרופסור קראו לי כך בעצם: פרופסור קרבנקל (מעופנוברים ממאדים) חוץ מזה ככה רק שמעתי שקראו לי! אני אישית לא שמעתי מעולם שקראו לי כך! שמעתי שקראו למישהו כך! אבל לא לי! אני מהפעם הראשונה לא שומע מה אמרו לי רק אם קוראים לי בשמי האמיתי! אחרת זה מישהו אחר ככה לא קוראים לי בשמות גנאי או כינוי... אז חוץ מאנשים מיוחדים שאני מסכים להם לקרוא לי כך אין כאלה... אבל אני הייתי מוזר ושונה בלי מילים! ראו את זה עלי! ואם אמרו לי את זה אמרתי בחזרה שאני רוצה להיות כזה אני כזה וככה אני ואז שאלתי אותם אתם באמת רוצים לשנות אותי? שאני יהיה משהו אחר? כמוכם חבורת מפגרים? אחד בהפסיכים? אז שלא! אז ותרו... לא נתפלים אלי בכלל וזה מאוד עוזר! יצא לי שם של אוהב מכות אני אישית סולד מאלימות! אבל זה עוזר לצאת מאנשים כאלה מעצבנים... אני זוכר את הגוף... ולמרות זות אני גם לא מודע לו ממש! אני יוצא מימנו הוא קליפה... אני מרגיש איך אני משתנה! אני חושב + מדמיין אותי משתנה הופך לאוויר וזה הרגשה נפלאה אבל אז מייד אני חוזר בי... אני מבין למה אתה כזה שמסיים הכל ביסודיות ואני לא מתחיל משהו לא משנה אני ימשיך את ההודעה הזו מחר אני צריך לזוז.. אור ואהבה אביר... שלך tksr נ.ב. אם אתה עבדי אז אתה משוחרר מכל החובות שלך כלפיי...חחחחחח

למעלה