לאיש הכדורגל...

לאיש הכדורגל...

קודם כל תודה רבה על ההודעה... יש לי אבל בעיה במערכת מסרים ככה שאני לא יכולה להחזיר תגובות... תראה, אני עדיין כואבת מאוד מאותו בחור ובעיקר מאוכזבת ממנו ... אבל מתחילה להבין שהוא לא מרגיש אלי יותר מידידות או משהו ולכן אני צריכה להמשיך הלאה בראש מורם ולא להשפיל את עצמי מולו... חשבתי שיש בינינו משהו מיוחד אבל מסתבר שזה היה רק מהצד שלי וזה עצוב האמת... שטויות. I will survive כמו שהשיר אומר הא?
נקווה שקרואלה לא קוראית את זה כי היא די גאה בי נראה לי והיא חושבת ששכחתי ממנו כבר....
אבל מצד שני- היא בטוח קוראת את זה...

חשפת את הקשר הסודי שלנו?../images/Emo13.gif

סתם, סתם. מקווה שלא התחלתי מכות וירטואליות בינך לבינה
אחלה פורום יש לכן\ם כאן, אתן\ם עושותים עבודה טובה.

קרוואלה

New member
ידעתי שלא.....

מספרים לי כלום בבית הזו!! טוב שנדפקה לה הקופסא של המסרים...חיחיחיחי על חם! ופה אין מכות!...יש אהבה!

חיחיחיחיחיחי........../images/Emo6.gif

למה לא הלכת לישון? הא!
עכשיו הפורום שלי........שששששששש.............כולם ישנים ואפשר להשתולל!!!

../images/Emo9.gif

היא לא תעז להרביץ לי... היא יודעת שהיא בעצם מתה עלי...
האמת - אני היחידה שהיא מפחדת ממנה פה אבל ששששששששששש............... זה סוד... המחמאות לשאר חברי הפורום- לא לי- אני הגעתי רק שבוע שעבר לפה... אגב,נראה לי שרק שנינו פה ..חיחחיחי כל הזקנים ישנים....חחחחחחחחח... בכל אופן- תודה לך... הלוואי שלבחור שאני מדברת עליו היה חצי מהרגישות שיש לך... זה היה פותר הרבה בעיות...

קרוואלה

New member
זקנים אהה.......

תתקרבי שניה אני אראה לך מזה זקנים... שיווו כבר רעד לי מפחד היום בגלל מישו .. עכשו עוד פעם שירעד לי?. אגב.....שלא תעיזי להתלהב לי מהרגישות של הנ"ל כולם כאלה בהתחלה...שלא תגידי שלא הזהרתי!!

למה הוא שואל....חיחיחיחי

קרואלה אני משערת שגם המערכת מסרים שלך לא משהו אם לונלי ואת מנהלים שיחות פה הא? שובבה זאתי! חיחיחיחיחי

כבר אמרתי שאני חולה עליה?../images/Emo24.gif

איש הכדורגל... אני לא הייתי שותקת על זה........חיחיחיחי אגב מיואשת יקרה, אני מצפה לראות כבר איזה גבר יצליח להשתלט עליך...

למעלה