לאיש הכדורגל...

איזה קטעים

שאתם מתייחסים לפורום אשכרה כמו לבית. סבבה, אני אנסה גם: שוקומוקה, את באה איתי למרפסת כדי לא להעיר את הישנים\השואפים לישון?

איש כדורגל???

ככה סתם בכדי שאני אבין...ממתי שואפים לישון?:) אני לא שואפת לישון..ההפך!!! ונילהההה את לא הולכת לשום מרפסת...!

יאללה בוא למרפסת... בעצם ...

קרו ולמלמ יעקבו אחרינו כמו שאני מכירה אותן...

פשוט

יש פה אנשים (אני חדש, אז אני אעשה כאילו אני לא זוכר מי) שאמרו שהם הולכים לישון כבר לפני לא מעט זמן, והם עדיין באותו שלב - הולכים לישון. (וואי, נראה לי שהולכים להרוג אותי בעודי צעיר)

חחחחחחחח...........

דוקא אף אחד לא אמר שהוא הולך לישון... (אולי חוצ ממני ?!) קרו לדעתי נרדמה מול המסך בכלל... מסכנה זאתי...המנהל בנק משגע אותה... לונלי נראה לי די ערני בשעות הקטנות... ולמלמ...ואללה למלמ לא יודעת מה איתה....

נו,

ראיתם כמה תועלת אני מביא? קודם רבתם (לא ברצינות, אני יודע, פה יש רק אהבה) ועכשיו כולכם מאוחדים וחברים.

למלמ שמה ...על........:))

וגם אני שרה..שיר יפה לדעתי! אני אישה קטנה ושמי למלמ יש לי קרואלה קוסמת קטנה קרואלה קוסמת שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה <המיני שלה כמובן> למרות שהיא מעצבנת ויוצא לי עשן מהאוזניים בגללה אני עדיין אוהבת אותה להלהללהלהלהללה להלהללהההההההההההההההההה פאק דם אול! החיים יפים:))

קרוואלה

New member
למרפסת.....

הלו למרפסת אתה תצא איתה רק אחרי שתעבור אישור של הוועדה המחוקקת של הפורום!!!

רגע! ואם אני רוצה לצאת איתו

למרפסת??? (אני צריכה לשקם פה את האגו הפצוע דאמאט...)

רק

תיזהרו שאני לא אוותר בסוף והיא תשנא אתכם עד סוף ימיכם
איפה עוברים את האישור הזה, יאללה, נתחיל לזרז תהליכים.

למה! הוא חמוד.................../images/Emo8.gif

הנה אני כבר מרכיבה את החתיכה הרביעית של הלב שלי! אולי הוא יעזור לי בשאר החלקים? (לא להיבהל יש רק עוד 7848174 !)

טוב,

אני במרפסת, בודד. תתייעצו, אני מחכה לגזר הדין. (מה זה מרפסת? זה משול פה למשהו? איך סיבכתי ככה ת'עניינים?)

קרוואלה

New member
טופ.......

צאו צאו........ אבל תפנים כדורגל טעות אחת....אחת פי'צילה...... ואני מתחילה לשחק איתך כדורגל במגרש הביתי!

למעלה