לאיש החזק שלי.

הצנצנת

New member
לאיש החזק שלי.

אתה כ"כ טוב בלהחזיק בפנים מה שאתה מרגיש. שלוש שנים, ואנחנו ביחד. ביחד-ביחד-ביחד. שלוש שנים, ואנחנו חולקים את הרגעים הכי יפים שלנו זה בזרועות זו. שלוש שנים ואנחנו מתראים פעם בשבוע ומדברים בטלפון באמצע. שלוש שנים, ומשהו חסר. בפנים אתה יודע שאני לא באמת אוהבת אותך. וכמה שאתה טוב בלהחזיק בפנים מה שאתה מרגיש, דווקא אני היחידה שהקירות שלך לא עומדים בפניה. שלוש שנים, ואני כבר רואה את החומה שלך מתמוטטת, ומאחוריה אותך נשבר. וכל מה שאתה צריך זה אותי להיות שם, עיניים וחיבוק, ורגש מזוקק להימהל בו עד שהרעל יעבור. אני לא בטוחה שאני יכולה לתת לך את זה. אתה לא טיפש. אתה רואה את זה. ואתה כ"כ טוב בלהחזיק בפנים מה שאתה מרגיש. אף אחד מאיתנו לא אומר מה שצריך להאמר שאם הייתי אוהבת אותך מספיק הייתי צריכה לומר לך חוזה, לך, ברח. הלילה הוא אפל כל כך.
 
אם את לא אוהבת אותו...

מה דעתך להיות גלויה ואמיתית ולספר לו ? אם הוא בתוך תוכו יודע את זה הוא לבטח סובל גם אם הוא לא מראה. אולי את חושבת שפרידה תכאיב לו, אבל עדיף לפעמים לחתוך איבר מזוהם, מאשר לתת לפצע לדמם ולצבור מוגלה... קשר... כל קשר... בין בני אדם חייב להיות מבוסס על אמת, אחרת... מה הטעם ? ולא שאני בא לשפוט אותך... אבל... תחשבי על זה... את מכאיבה לו יום יום... לא חבל ?
 
ממש ככה ...

את צנצנת!!!
מה קורה איתך? למה? אתם סתם מבזבזים זמן אחד של השני . תמיד אפשר להישאר ידידים טובים.. אל לך להיות אגואיסטית- שחררי אותו לחופשי , תני לו להשתחרר למצוא לו את האהבת חייו... אומנם בהתחלה יהיה קשה לשניכם , כי תהיו חסרים אחד לשני כי הייתם רגילים לעשות המון דברים יחד.. אבל הגיע הזמן להרפות ולהוציא את האמת לאור!!!!
 

ה מוזה

New member
הלילה הוא אפל כל כך .......

"מתוך בתים גבוהים הגמדים כולם פתאום באים אחד אחד אל סינדרלה כי סינדרלה היא האגדות כולן כי אין אחת באגדות אשר תדמה לה.."
והסינדרלה הזו.. אוהבת את עצמה מספיק? מספיק בכדי לומר לעצמה מגיע לך לאהוב כמו באגדות איש שתאהבי באמת ובתמים ולא להסתפק במשהו שחסר לתת לעצמך אהבה אמיתית כזו שבה אין חומות או קירות ..כזו שבה גם אמת כואבת נאמרת בגלוי אולי אם היית אוהבת אותך מספיק היית צריכה לומר לעצמך לשחרר אותך ..מקשר שאינו באמת אהבה אלא מין הזדקקות או הרגל או הסתפקות במה שיש אז לפני שתוכלי להיות כנה עימו בגלוי נדמה לי ..שאת זקוקה לכנות עם עצמך האם את האמת רוצה להיות עם מי שאת לא באמת אוהבת .... והשיר מסתיים לו כך .. "והם שבים אל הבתים גבוהי קומה והם חומקים אחד אחד אל תוך הלילה רק סינדרלה עוד ניצבת במקומה כשהם בורחים לאגדות סוגרים שער."
בהצלחה לך ילדונת ..
 
למעלה