לאישידה היקר.

../images/Emo15.gif שירות הדואר של ניצנע!

בוחאחא לך! אני עודני מושפעת מהמפגש ויש לי כמה מכתבים מאוד מעניינים עבורך. הידעת? יש לי דגם ממוזער שלך בבגדי שיניגאמים ליד המיטה! בישי קפלאשוחמשקפופר שכמוך. משקפייים שולט- גם לי יש כאלו! נו אני אשתוק. לפחות אנסה- ואתן לך את המכתבים. _______________________ לאוריו אישידה היקר אני אודה לך אישית וגם כל העולם יודה לך, אם תחסל את האינטיכריסט, השוהה כעת על כדור הארץ ומחולל מוהוטמות בראייטסו הבלתי יאמן שלו. הדבר האירוני- שאף אחד לא מסכים לחסל אותו בגלל שהוא לובש דמות של ילד חמוד למדי, בן 11. אם עוד הפעם תופסים אותי מתקרב אל הילד אני אהיה מחוסל- הבוסים שלי בשמיים כבר כעבסו גם ככה על האנטיכריסט הקודם ככה שהפעם אין לי דרך למנוע את סוף העולם, את הרכיבה של ארבעת אופנועני האפוקליפסה, הים שיהפוך לדם וכל זה. בתקווה שתענה לבקשתי. אזירפאל. מלאך וסוחר ספרים במשרה חלקית. _______________ למשקפופר עם השיער השחור. תקשיב לי טוב! לך. חסל. את. האנטיכריסט!!! אתה רוצה להוכיח שאתה יותר טוב מכל שיניגאמי מצוי? לך חסל אותו. תציל את העולם, תמנע את האפוקליפסה, ואת ענייין הים שיהפ]וך לדם. אף שיניגאמי לא יכול לעשות את זה. ואם לא... תאמין לי הבוסיםפ שלי בגהנום יוציאו את הדוחות של על האינקוויזיציה הספרדית וינסו אותם אחד אחד וכולם יחד- עלייך. קרולי- מלאך חבלה. ______________ לאישידה קון. דבר ראשון- תודה רבה שהצלת אותי מעדר השיניגאמים ההוא ומהיצור המפלצתי ההוא. אני רוצה לשאול משהו. אתה רוצה להגיד לי משהו? כי יש לי תחושה כזו שאתה כל הזמן רוצה לספר לי משהו (וגם לילי צועקת לי באוזן שאתה אוהב אותי ושזה שקוף). וזה מזכיר לי! אתה מוזמן לחלק איתי את סנדוויץ' העוגת-שוקולד-תות-בננה-תמרים-רימונים-אפרסקים-שזיפים-וניל שלי! אוריהימה אינואה. ____________________ מכשפים! כולם! הקג"ב, הסי אי אי והסי אן אן, האם תשע, המוסד, הממסד, הצבא, המשטרה, כולם! מכשפים! עובדי שטן! שדים! אם מספר פיטמותך הוא 2, אני מזמין אותך להילחם בהם! מכשפים, וודו, כולם דרומיים מתרוממים, כולם עובדי שטן ושדים ארורים! ובהחנחה שאתה שד גם אתה ומזרע הכזב והשטן, יש לי בקצה היד אצבע אחת- שיכולה להביא למותך המיידי! פוף וזהו! שאדוול- סמל בצבא ציידי המכשפות. ___________________ לאישידה אני מתנצלת בשמו של שאדוואל הזקן. הוא אדם חביב מאוד ואני בטוחה שתלמד לחבב אותו לכשתכירו זה את זה טוב יותר על כוס תה ועוגה ביתית. אם אתה זקוק לשירות רוחני כלשהו- פנה אליי. חוץ מבימי חמישי. מאדאם טרייסי (שירותים רוחניים, ימי חמישי בתיאום מראש). ___________________ לאישידה סאן. אני מצטער בשם הסמל הזקן שלי. הוא שולח הרבה מכתבים כאלו לאחרונה. קצת המום מאז שהתחתנתי עם אנתימה- אתה יודע, מכשפה וכל זה. בכל אופן הוא אדם זקן מוחביב, אל תיקח אותו אישית. ניוטון פוליסיפר.

Mrs Puff

New member
אישי בישי שלום ../images/Emo3.gif

נכון שאתה חושק באיצ'יגו בסתר? ממני, אנונימית.

|הקפצע!|../images/Emo15.gif

נכון שגם אתה שמח שאתי פוקיטאיצ'ו יצאה לשישבת? כי אני כן! *רוצה לראות את כולם מריעים בשמחה*

קפוץ!!!!

קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!קפוץ!!!!

למעלה