לאישידה היקר.

Mrs Puff

New member
מעו~ ../images/Emo54.gif

שלי מינוס שתיים אומשו כזה -__- ולא מרשים לי עדשות T-T

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDD

אוי זה כל כך...@@;;; אתי! לפני שאת מתגייסת את עושה בקומונה עוד פינת עשר עם אתי! אני לא אחיה בלי זה! ;;

0Onegaineko0

New member
לאישי הבישי

שמי הוא מאיה ואני בת 14 ואני רק רציתי להגיד לך שאתה בישי, ואם אני אי פעם אראה אותך ברחוב אני לאנוסך! D: עכשיו לשאלתי. (
למאנגה ידידיי) אבא שלך מניאק שרוצה להפריד בינך לבין האוקה הקטן שלך ^^ אתה עדיין מכחיש שאתה אוהב אותו בכל לבך והייתה רוצה להרוג את אוריהימה לפניי שתיגע בו? ו איך תלחם באראקו... משהוים... אם אבא'לה הרע אמר שאסור לך לפגוש את איצ'י (או כל שיניגאמי) יותר? יהיה בסיידר אם אני קצת קצת קצת אהרוג אותו? הוא לא בישי כמוך, במילא D= ב3> - מאיה נ.ב. גרימג'ה = אבא של היטסוגאיה XD

Violettecat

New member
למאיה היקרה

אבא שלי הוא קפיטליסט אנוכי ולא נחמד , אני מקווה לא לגדול ולהיות כמוהו ,אין לו סטייל בכלל ובכל פעם שהוא מנסה לתפור הוא דוקר את עצמו כמספר הפעמים שקורוסאקי אומר "thats my line " בפרק.

Jifannit

New member
אישי'לה.

שם: הבעלים של זארה גיל: ס.ס אנו חייבים לציין שמה שאתה לובש [תקף גם לגבי אורהארה] זהו פשע אופנתי. שלך בגועל, הבע5*ם 5e זא7ה!!!

Violettecat

New member
לבעלים של זארה

אני מוחה בתוקף, המפגע הבריאותי שאתם קוראים לו החנות שלכם הוא הרבה יותר נורא. איפה הנצנצים? איפה התחרה והמלמלות? איפה הפייטים שלא היו מביישים את צביקה פיק?

Jifannit

New member
יש לנו הרבה פלאף, לא מספיק?

וחכי חכי לקולקציית האביב ה100ממת שלנו. אנחנו מעצבים תלבושות שיניגאמים ורודות. הכי שווה.

Goggle Girl

New member
לאויב האופנה מספר אחת שלום ../images/Emo58.gif

רק רציתי להגיד שאתה לא שמרת על הגב שלי, אני שמרתי על שלך ויופי ש"ירית אחרת היית מת", אני גם מאמין לך הרבה מאוד. שתדע שלא משנה מה תעשה לא תעצבן אותי, אפילו אם תציל לי את רוקיה, כי אז אני רק אציל אותך ממך ואז נה נה בננה לך. ורק רציתי לומר שאחרי מה שאתה לובש, אין לך זכות לרדת על שיניגאמים, אנחנו לפחות לובשים משהו שלא מבייש אותנו בפומבי והדבר היחיד שמושך תשומת לב יתר על המידה ביפן המודרנית זה הזאנפאקטו ובמקרה שלי מה לעשות, רייאטסו עצום, חרב עצומה. נה נה בננה לך שוב. לך תירה חיצים במקום אחר. שלך, התות

Violettecat

New member
לקורוסאקי היקר ה"תות"

הייתי מקום ראשון בשכבה בציונים, נראה לך שאני טיפש ?! ברור שידעתי שזה אתה. שנינו יודעים, קורוסאקי סאן שאתה היית מחוסל בפרק 14 בלעדי ושאני הגעתי למגדל הלבן הרבה לפנייך, הא! *מיישר משקפיים על האף * הבגדים של השיניגאמים כמו גם החרבות שלהם, הם חסרי מעוף ויצירתיות, הדבר היחיד שיותר משעמם מזה ,זה מדי צבא מדינת ישראל.

Goggle Girl

New member
אה כן?! ../images/Emo58.gif

טוב סליחה באמת שיש לי עוד חיי חברה בהתחשב בזה שאני חייב לחזור כל יום עד 7 הביתה. ואשמת מי זו הייתה בכלל שכל ההולואים האלה התאספו מההתחלה, תגיד לי, אדון "מקום ראשון בציונים"?! עדיין כל כך חכם?! ואני שומע אותך מזלזל באוססאן שוב אתה תפגוש אותו מקרוב בצורה מאוד אינטימית... אם אתה מבין את כוונתי ><

Violettecat

New member
קורוסאקי היקר.

האדם האחרון שהתעמת איתי הפך לנוזל מיוזמתו האישית, איומי סרק אינם מפחידים אותי. זה אומנם אשמתי שההולואים האלה התאספו שם, אבל אני בטוח במאה אחוז שהמנוס גראנדה באו לשם בגללך! תלמד לשלוט ברייאטסו שלך ! ותדבר אליי בטון קצת יותר מנומס *משקפיים נוצצות* אל תשכח מי תמיד בא לעזרתך כשהפלושי אריה שלך נקרע...

Goggle Girl

New member
זו לא אשמתי

יש לו רצונות משלו, לפלאשי הזה >_> ואני לא רוצה לשמוע "לשלוט ברייאטסו שלי" ממישהו שקשר את הזאנפאקטו שלי לראש שלו, תודה *משלב ידיים ומפנה את הגב* ובקשר להפיכה לנוזל, שמע, כל אחד ומה שעושה לו את זה, אני לא מאיים סתם. אני מבטיח, ומקיים. ואני גם זורק אנשים רחוק. רוצה לגלות עד כמה?

למעלה