מ ש ה 53
Well-known member
אני? הסגרתי? לא. לא אני. אבל הוא הוסגר והעת החותם שלו הוא "סבא חביב" בתקווה שתבין את הרמזכן
נדמה לי שאני כבר יודע מה הניק החדש
מה גם שמנהל הפורום "הסגיר" אותו
אני? הסגרתי? לא. לא אני. אבל הוא הוסגר והעת החותם שלו הוא "סבא חביב" בתקווה שתבין את הרמזכן
אני "מאוד מתגעגע" לשפת הביבים שלו!!!כבר שלושה ימים לא ראיתי אותו בפורום
שם כותבכן
אבי, לא יפה, הוא לכאן כדי להגן על עצמו. והוחלט שלא מדברים לגופו של כותב. אולי כדאי לך לערוך את תגובתך.אני "מאוד מתגעגע" לשפת הביבים שלו!!!
על זה נאמר "ברוך שפתרנו מעונשו של זה"!!!
אין לי בעיה לערוך:שם כותב
אבי, לא יפה, הוא לכאן כדי להגן על עצמו. והוחלט שלא מדברים לגופו של כותב. אולי כדאי לך לערוך את תגובתך.
"כול הכבוד"אין לי בעיה לערוך:
אני "מאוד, מאוד, מאוד מתגעגע" לשפת השפכים שלו!!!
על זאת אני אומר "ברוך שפתרני מעונשו של זה"!!!
לבקשתך ערכתי זאת!!!
אם כבר - אז ברוך שפטרנו ......אין לי בעיה לערוך:
אני "מאוד, מאוד, מאוד מתגעגע" לשפת השפכים שלו!!!
על זאת אני אומר "ברוך שפתרני מעונשו של זה"!!!
לבקשתך ערכתי זאת!!!
צודקת.עם ט ולא תאם כבר - אז ברוך שפטרנו ......
אוי כזו טעות, ממש לא מתאים, תודה רעיה!אם כבר - אז ברוך שפטרנו ......
טעות לעולם חוזרת, לא קרה אסון!אוי כזו טעות, ממש לא מתאים, תודה רעיה!
אני אעשה עריכה למען לא תראה טעות כזו בישראל!
אכן קל לזהות את כתיבתו, היכן ראית אותו?למה נמאס לו להיות סבא? קל לזהות את הכתיבה שלו
זה שעומד לו על קצה הלשוןאכן קל לזהות את כתיבתו, היכן ראית אותו?
איך לא זיהית אותו כשקבלת עצה ממנו על הוצאת רישיון נשק בשרשור ששחר פתח שם?אכן קל לזהות את כתיבתו, היכן ראית אותו?
אם סבא היה רוצה להסתיר את זהותו, היה עושה זאת בקלות.איך לא זיהית אותו כשקבלת עצה ממנו על הוצאת רישיון נשק בשרשור ששחר פתח שם?
וואלה לא זיהיתי.אם סבא היה רוצה להסתיר את זהותו, היה עושה זאת בקלות.
חולקת עלייך, השוביניזם והסטיות שלו חזקים ממנו.אם סבא היה רוצה להסתיר את זהותו, היה עושה זאת בקלות.
אז הוא משקר ולא בפעם הראשונה, הוא לא כותב פה כי נחסם ואם יחזור לכתוב כאן ייחסם שוב.סבא חזר בכינוי אחר - ומאז שכח את סיסמתו הישנה.
לדבריו הוא לא כותב פה, כי נמאס לו מההטרלות של כוכבנית.
לתשומת-לב מנהלת הפורום
אם משתמש נחסם בכינוי 1 - חוזרים בכינוי אחר,אז הוא משקר ולא בפעם הראשונה, הוא לא כותב פה כי נחסם ואם יחזור לכתוב כאן ייחסם שוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.