לאיה@

איה@

New member
Mאיה - אני מבולבלת!! - באמת!!

אני לא מבינה למה את מאוכזבת..... אני כואבת ועצובה! - לא לכך התכוונתי. אני לא יודעת מה גרם לך להרגיש מרומה....למה?? מה הדבר שאמרתי שגרם לך לחוש כך מאיה? אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב?? אולי זאת הסיבה?? בכל מקרה לא זאת היתה הכוונה שלי נראה לי שיש בין שתינו קצר בתיקשורת אני אנסה להסביר. כשאמרתי שאני לא אדבר כאן על הסיפור שלי - התכוונתי שאני לא אכנס ל"חשיפה עמוקה" - כמו שעושים בפורום נפגעות תקיפה מינית. ברור - שאדבר ואשתף אותכם במה שעובר עלי.....אבל במה שקשור ב-"להרגיש טוב" אוףףף - ממש קשה לי להסביר למה אני מתכוונת.... מאיה - אני לא "גררתי" אותך לספר על הנושא שלך את עשית זאת מיוזמתך - ואני שמחה ומודה לך שעשית זאת בזכות זה - אני מרגישה עוד יותר במשפחה ומצד שלי - אני מנסה לשמור על רצונך/בקשתך שלא לדבר על זה בגלל זה כתבתי שלא אספר ואדבר כאן על סיפורי..... אני מקווה שהבנת למה התכוונתי. אני האדם האחרון - שמנסה לרמות לפגוע או לגרום אכזבה למישהו..... בטח שלא במודעות או כוונה תחילה. עצוב לי שנפגעת ממני מאד עצוב לי.......... איה.

Mאיה

New member
איה יקרה,

אכן, נראה כמו קצר בתקשטרת. ואכן אני בחרתי לכתוב על מה שעברתי, כדי לתת לך תחושה שאת יכולה לכתוב ולדעת גם שיש מי שמבינה...לא לחלוטין, אבל שיש מישהי שמזדהה. אני רוצה להוסיף עוד משהו... את יכולה לכתוב כל דבר בנושא זה. את לא צריכה לחשוש שמשהו יפגע בי, דרך הקריאה. אני לא רוצה שתחושי שאת צריכה לברור את המילים...ברצינות, את יכולה לכתוב הכל! ואני מאוד רוצה לקרוא אותך! וגם...לחבק אותך, אז קבלי חיבוק
, Mאיה.

איה@

New member
אז מה זה אומר??? ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

שסלחת? שהבנת?........ אני מקוה מאד שכן. שאלה: כל סיפורי כתוב ומאוגד באתר באינטרנט רוצה לקרוא? לא כל כך העזתי לתת קישור לסיפור הוא לא קל - אבל הוא מסביר אותי - בדיוק כמו שאני. מחבקת בחזרה
באהבה גדולה.
איה.

איוש!!! נו כבר!!! איפה הכתובת?!?!?!

אני רוצה לקרוא את הסיפור שלך באתר האינטרנט!!!! מהר!!! לאן ללכת?!?!?! אוהב, בן

איה@

New member
החדר של איה ../images/Emo26.gif ../images/Emo18.gif

בן - אתה מקסים! תודה לך - אתה כבר יודע למה...... החדר של איה - הוא סיפור חיי וההתמודדות שלי זהו טריגר - לא קל לקריאה בבקשה מי שלא יכול לעמוד בזה - שלא יכנס.
איה.

אההההההההההההההההההה!!!!!!!!!

קראתי, רתחתי, הוצפתי בדמעות, כאבתי, זעמתי, כאבתי ובכיתי. איה לא תשתוק, איה לא תשתוק, איה לא תשתוק, איה לא תשתוק, איה לא תשתוק!!!!!! ואכן, איה לא שותקת!!! איה, אני איתך!!! וזה נהדר שסיימת את זה כך!! נהדר שעשית את זה!! נהדר!!!! כל הכבוד לך!!!!!!!! שיחקת אותה!!!! הכאת את התולעת המזויינת מנשמתך!!!! חרא של תולעת!!!! חרא של בנאדם!!!!!! חרא של זין!!!!!!! חרא של מצב!!!!!! חרא של ניצול!!!!!! ואת, בכל כוחך, תנשמי, תנשפי - תהיי את!!! ואל תפחדי!!! כן, תמשיכי להיות את ולצעוק בקולי קולות את מה שהוא עשה ואת מה שאת מרגישה!!! כי את מלכה!!! מלכה!!!!!!! אוהב אותך מאוד, בן

איה@

New member
בן בן - תודה ../images/Emo39.gif

הוקל לי קצת.....אני מקווה שהובנתי עכשיו. תודה לך חבר שאתה כאן בשבילי אוהבת אותך
איה.

גיל גיל

New member
איוש המדהימה...

נכנסתי, הצצתי, נפגעתי... לא, לא ידעתי, לא שיערתי, לא חשבתי... כן, עובדתית, ידעתי, סיפרת לי את זה או שקראתי את זה באיזה פורום אחר, אבל את האמת, אף פעם לא ידעתי, אף פעם לא אדע ואף פעם לא אוכל להבין. איה, נשאר לי רק לאחל לילדי העולם ש"אבות" כמו זה שהיה לך, לא יהיו להם, אבות שבשביל "הנאה" מעוותת, מוכנים להרוס את ילדיהם (הכוונה גם לבנים שהם קורבנות, לא רק לבנות). איה, האתר שלך מדהים. מוזכרת שם עצומה, על מה מדובר?

איה@

New member
גיל - מכל התגובות שקיבלתי......... ../images/Emo27.gif

חכיתי לתגובתך שלך! עכשיו אוכל לדבר בגלוי ואוכל להסביר את עצמי קצת יותר. כאשר לא הגבת לחשיפה הראשונה שלי כאן....הרגשתי שאולי עשיתי מעשה לא נכון בזה שסיפרתי..... אל תשאל אותי למה? אין לי תשובה זו היתה רק תחושה..... לאורך כל הדרך שאלתי את עצמי "למה גיל לא מגיב"?? ניסיתי לתת לעצמי הרבה תשובות - אבל לא מצאתי מנוח גיל - עכשיו זה רשמי ואתה יודע! ואתה מגיב! ולי זה עושה טוב!! תודה לך! לגבי העצומה כמו שאמרתי אנחנו במאבק לשינוי חוק ההתיישנות על עברות מין. כידוע ההתיישנות חלה 10 שנים מגיל 18 כלומר אפשר להגיש תלונה על התעללות שנעשתה בילדות רק עד גיל 28 כמו שאתה בוודאי יודע - בגילוי עריות - לוקח הרבה מאד שנים עד שמעיזים לחשוף את הסוד ולהתמודד מול התוקף אני לדוגמא - הייתי בת 42 כאשר העזתי מה שאומר שהיום אני לא יכולה להגיש נגדו תביעה. למעשה המדינה החוק - מאפשר לעבריינים להתהלך חופשי - מבלי אפשרות לתבוע אותם על כך העצומה. כבר הוגשה הצעה לתיקון החוק. ונפגשנו עם יהודית קארפ סגנית היועץ המשפטי רתמנו למאבק את נעמת ויצו והמרכז לנפגעות תקיפה מינית המאבק בעיצומו כרגע אנחנו שקטות - כיוון שיש פגרה בכנסת. אבל עוד ישמעו אותנו! בשקט בשקט - אנחנו מכינות מערך תקשורתי ונערכות בהתאם. כמובילת המאבק - הבטחתי לחברותי שננצח. ואנחנו ננצח!!!!! מעבר למאבק לשינוי החוק יש גם את הענין של העלאת המודעות לנושא לשים אותו על שולחן הדיון הציבורי ולו רק כדי להרתיע! ולו רק כדי לעזור לעוד קורבן - לצאת ממעגל הסוד והכאב.
איה.

גיל גיל

New member
דווקא לשלי?

תודה...
איה נפלאה... מאבק כמו שלך, הוא מקודש! זה מאבק שאם יזכה למספיק חשיפה, יעניק לגיטימציה לנושא, יעלה אותו מחדש על סדר היום הציבורי, יכריח את הגורמים המטפלים השונים להתמקד בו, יכריח את מערכת החינוך לתת עליו את הדעת, וכך, גם אם החוק עצמו יתעכב, הלחץ הציבורי שיופעל יעזור להעביר את החוק בסופו של דבר. יותר מזה, אם אדם אחד ימנע מלעשות את המעשה הנפשע הזה בגלל שיחשוב על התוצאות האפשריות, בגלל החשיפה או בגלל שיחשוב עוד דקה לפני כן כי קרא כתבה על כך, הרי שהמאבק היה שווה את זה... אשמח לחתום על העצומה, אשמח לעזור לכן במאבק לשינוי החוק.

איה..

דמעות.. אמא באה ואומרת לי משהו ובכלל לא שומעת אותה.. מסתכלת על המציאות .. מקשיבה רק לה. לך. ושוב. אגיד ואחזור. אל תתביישי. אל תפחדי. אני איתך. מחבקת ומקווה שמרגישה. שני.

זהרי

New member
לך איה המדהימה

אין מילים בפי להוציא כל מה שרציתי ויש לי מה לומר... בכל יום אני עד למקרים שמגיעים לבית משפט לפני כחודשים היתי בחדר מעצרים( מדיי כמה זמן אני פורש לחדר הארכת מעצר בכדי לרענן לעצמי אלו אנשים מגיעים להארכת מעצר בבית המשפט..וכל מה שנקרא בעיתונים מגיע להארכת מעצר שם אם לא באותו היום אז לילה לפני כן) ואז הקריאו אשמה של מישהו שם שעשה מעשים מגונים בבתו אני זוכר שהבטתי בו..בעינים..קשה לחמור מהעינים שלי כשאני מביט מבט חודר לאדם.. והוא השפיל את מבטו.. והטעות של כולנו..חשבתי אז... שזה יכול להיות כל אדם בקרבנו...האבא השכן המורה וכל אדם... ומי שישמור את הסוד זה הקרבן כמוך או כמו כל מישהו או היא אחרת... והוא היה כמו כל אדם אחר...מפלצת בלבוש אדם... מה אומר לך איה... הכרתי את לאקי מוידויים שהוא נושא עד היום את הצלקת יום יום... מחזק אותך כל כך מחזק ושמח שהעלית לי את המודעות לכך...גם אם לא חסרה לי... ואת האתר אני אפיץ למען יפנימו אנשים... איה...מרגיש כעת המון דברים בתוכי...מקוה שהעברתי חלק מהם
זהרי

Mאיה

New member
זה אומר...

שאני כאן, שאני מאוד רוצה להיות שם בשבילך. ש...אני מאוד אשמח לפגוש אותך. ושאני מצטערת שלא הבנתי נכון. כן, אני אשמח( אם אפשר לשמוח על דבר כזה...) לקרוא את הסיפור שלך. רק אושר, והרבה אהבה ממני, Mאיה.

למעלה