לאיה@

ג.

New member
מעגלים.........

התגעגעתי!! איזה כיף שבאת!
(ועם כל החכמה והרגישות שלך......)

מעגלים

New member
ג.

כיף לי גם לראות אותך מנהלת יקרה...שלושה ימים רצוף? מה קורה פה? שלא יעלה לך יותר מידי לראש...(הכוח משחית תיזהרי)
משה

ג.

New member
מעגלים חמוד.....

לא רוצה כח משחית...... קחו...קחו ממני את ההנהלה...
לא מאמינה שאפשר להתקלתקל כאן.....

מעגלים

New member
אורלי- איך שמחתי לפגוש אותך

את מקסימה. רוצה להכיר אותך יותר. אני שמח לראות שאת לוקחת חלק פעיל יותר בפורום הזה. מתגעגע לפרשנויות החלומיות שלך (מה את אומרת נקפוץ לבקר את החולמים?)
משה

אורלי_ל

New member
מושי המעגל ../images/Emo39.gif

אתה צריך הזמנה בכתב עם שוליים מוזהבים? להתחנן? יאללה בוא לחלומות.

Mאיה לחזק את הדברים

אתמול דיברתי עם מעגלים המקסים. הוא בא לביתי <בחור מדהים-שהיה לי ממש כיף להכיר>, לראות את הדירה -ואת הדשא היפה וגדול, והתחלנו לדבר. לקראת סוף הערב הוא מאוד התעניין , במה שעבר עלי בתאונה, התחלתי לדבר ופתאום הרגשתי<ואני חושבת שהוא הרגיש>, שהתחלתי לחוות מחדש את רגעי הטיפול נמרץ. אחרי שהוא הלך נבהלתי קרה לי משהו שלא קרה שנים-"היו לי נשימות כלב"-נשימות מהירות , שטחיות מהירות ומסוכנות-נשימות כאלה היו לי רק ברגעי הטיפול נמרץ והאישפוזים. למזלי המטפלת באה כמה דקות אחרי, לא סיפרתי כלום, התחברתי למכשירים והלכתי לישון. בבוקר קמתי-והמטפלת היתה די מחויכת עבר לילה טוב, המכשירים לא צפצפו ,אבל אני רוצה לאמר לכם, אני כותבת הודעה יחידה עכשיו, עד שזה יעבור, אני עם דמעות בעיניים, מפוחדת, מרגישה את תחושת המוות מתקרב בדיוק כמו ברגעים הקשים. לא פעם הוזהרתי על ידי רופאים, שהכירו אותי באישפוזים וחוו איתי מה עבר עלי נפשית-לא פסיכולוגים- לנסות כמה שאפשר להימנע לדבר על הטראומה, ועל מצבי הרפואי-זה משפיע בצורה קיצונית ומפחידה על מצבי הנפשי והרפואי כאחד. אני יכולה בבום לחזור אחורה עמוק -אם זה נעשה בסיטאוציה שלא הייתי מוכנה לה נפשית. בקשה-לעולם אל תישאלו אותי על התאונה יותר-ובמיוחד על חוויית המוות, אני יודעת שזה מסקרן-אותי זה מכניס חזרה למקום שאני מנסה לא לחשוב עליו. כי לגבי במקרה האישי שלי-זה לא שהיתה טראומה ונגמרה, רפואית אני כל יום מועמדת לחזור לשם-והדרל לחיות היא להדחיק את הזיכרון. רחל-נשמה שעברה לעמדת צפיה לשעות הקרובות. ולקבל חזרה חיוך מההומור שלכם, ומברכות הבוקר טוב. זה יעבור לי, אני צריכה ללמוד לדבר לאט, לדבר פחות, להקשיב יותר, ולא לדבר על עברי רק על העתיד.

תמוזB

New member
רחל נשמה

מה שאת מתארת זה תגובה "נורמלית" של חרדה שכנראה - במקרה שלך מסכנת אותך ולכן (כפי שביקשת) אין להזכיר את העבר. שונה הדבר אצל איה שאצלה - ככל שהדבר טראומטי - העלאת העבר לא מסכנת אותה ואולי אפילו מסייעת לה בהשתחררות ממנו (מה שנקרא בשפה המקצועית - אבריאקציה), אבל, כפי שכתבה מאיה, יש שלב שאחריו צריך להפסיק ולדוש בעבר וצריך להתנתק ממנו ולצעוד קדימה. כמה זמן לוקח כל שלב ? מי יודע, ובודאי זה שונה מאדם לאדם. ובניגוד למה שמשתמע ממאיה, ההקשבה לאיה (ככל שכואבת למי שבעצמו נפגע בעבר וכבר "שכח" אותו) חשובה מאוד (לה ולשומעים) וזה לא נכון להרחיק אותה לפורום אחר. אי אפשר לחלק את החיים לפורום טוב בלבד ופורום רע בלבד... ברכות ואושר לכולכם

תמוזB

New member
עד שכתבתי מאיה הוסיפה הבהרה

מה שכתבתי נכתב לפני ההבהרה של מאיה

Mאיה

New member
לא הבהרתי את עצמי נכון- ראו תיקון.

אני בעד שאיה תדבר על הדברים כאן. כי כאן היא מרגישה שיוכלו לתת לה את התמיכה...ועל כן, כאן היא צריכה לכתוב. אני אישית, כותבת בפורום המתאים, כי אני מגיעה לשם על מנת לעזור לאחרים. מנקודת מבט של מי שחוותה זאת. מצטערת שלא הובהרתי כראוי, ואני שמחה על ההזדמנות להבהיר את עצמי! עכשיו, עוד משהו לא ברור?

ג.

New member
רחלי - נשמה ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

אוהבת אותך... גם לי קשה לדבר על דברים שעברתי - בטח בפרוט בפורום איפה שעוד אנשים (מלבד החברים היקרים) יכולים לקרוא, ובכלל בקבוצה גדולה. אני מבינה את הפתיחות בפגישה פנים אל פנים (בעיקר עם מעגלים המיוחד והרגיש) - גם אני כך. בגלל שאני לא יודעת אם אנשים מעויינים לדבר או לא אני לא שואלת ולא בודקת מה נאמר בעבר - מי שירצה יספר בעצמו (ראי המקרה שלי עם איה). מקווה שאת מרגישה היום הרבה יותר טוב. ו...כדי להעלות חיוך על שפתיך: המפגש האחרון שלי עם עכבר (אתמול). הוא נכנס מהר כששכחתי לסגור את הדלת כנראה. גם דלת ארון המטבח היתה פתוחה.כשרציתי להוציא סיר... מישהו קטן מציץ אלי ובורח. נו טוב, חייבים לתפוס.... אז שמתי את המלכודת (ללללללא דבק.... - רק כזו שתופסת בחיים). שמתי לחם מרוח בשמן וגבינ"צ, יצאתי וחיכיתי. כששמעתי רעש של סגירה חזרתי ולהפתעתי - במלכודת - שממית, די גדולה... שממיות אוהבות מה שעכברים??????.....
טוב בפעם השניה הוא כבר נתפס. כמובן שהאכלתי אותו - שמתי לו עוד לחם וגבינה וירקות ואחה"צ לקחתי לשחרר בשדות... נדמה לי שהוא לא כ"כ רצה (התרגל לבית מלון...) שולחת חיבוק והרבה אהבה

אורלי_ל

New member
אגב עכברים - סקר:

מה עדיף, עכברים או ג´וקים? עד שחוויתי את עכבר בבית הייתי ממליצה בכל לב על עכברים (אם כבר חייבים לבחור) לפחות יש להם פרווה ועיניים שחורות ועצובות. הייתי חכמה על (עכברים של) אחרים. אממה, לפעמים ג´וקים נעלמים לתוך איזה סדק ואת יכולה לשכנע את עצמך שחלמת חלום רע, אבל מעכבר אי אפשדר להתעלם!

איזה חמודה את ג.!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מת עלייך!!! שלך באהבה, בן

ג.

New member
בן בן ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif הכל בחזרה ../images/Emo9.gif

Mאיה

New member
רחל- נשמה.

עליך ללכת עם התחושות שלך. אם בא לך לדבר ולשתף, עשי זאת! אני אשמח לשמוע ולתת כתף. לא אני לא אשאל, כך שאם תרצי לדבר זה יצטרך לבוא ממך... כן, אפילו בשיחות טלפון ביננו. ואני לא יודעת אם אמרתי לך כבר, אבל אני נהנית לדבר איתך-מאוד! ואני כבר מחכה לפגוש אותך! את כל כך מלאה באהבה ויש בך רצון מדהים לנתינה. ללא בקשת תמורה. רחלי, כבר אמרתי לך שאני אוהבת... ואני רק מזכירה לך, אוהבת אותך מאוד!, Mאיה.

מעגלים

New member
רחל-תודה על אתמול

על הקפה ההקשבה התמיכה. את פשוט מקסימה. אני גם מצטער. שאלתי כנראה יותר מדי. אני מה זה מצטער שגרמתי לך לחזור למקומות שאת לא רוצה להגיע אליהם. קבלי את התנצלותי הכנה. אני אדע להיזהר להבא. רחל אני מבקש שלהבא אם יש משהו שאת לא רוצה שניכנס אליו פשוט תאמרי ,וזה נוגע לא רק לגביי אלא לכל מי שאת משוחחת איתו. מותר להגיד:סליחה אבל בוא/י לא ניכנס לזה. שוב זה מחזק את מה שנאמר. כל אחד והקצב שלו ,כל אחד והצורך שלו. אוהב אותך רחל מקסימה
משה

איה@

New member
חברים ../images/Emo24.gif חברים ../images/Emo23.gif חברים ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

כמה הבהרות מצידי גם. אני לא מתכוונת לדבר או לחשוף כאן את הנושא שלי.(להכנס לעומק ולגרום לטריגרים) אני יודעת גם יודעת שיש פורומים שמיועדים לכך, ואפילו השתתפתי בחלק מהם. כיום אני פעילה מבחינה ציבורית - נחשפת בתיקשורת - טלויזיה רדיו - עיתונות, במטרה לקדם את ביטול החוק "להתיישנות על עברות מין" כתוצאה מהפעילות שלי ושל חברותי - כבר הוגשה הצעת חוק בכנסת. אני חזקה. ולפעמים אני מאושרת..... כמו שMאיה אמרה - אם תפגשו אותי ברחוב - לעולם לא תדעו מה עברתי. הסיבה שסיפרתי - היא כדי שתכירו את "המהות" שלי, את הבסיס ממנו יוצאים הדברים ממני. הסיבה שאני כאן איתכם - היא כיוון שחיפשתי חברה בריאה - במרכאות לפגוש ולדבר עם אנשים שלא עברו חוויה דומה לשלי כדי לינוק - לשאוף - להתחזק - להתעודד וגם כדי - לתרום - לעזור - ולחזק אחרים. Mאיה - הבנתי מה את אומרת. אני מקבלת. הגם שלא מסכימה אבל כל אחד בוחר לעצמו את הדרך להתמודד וכל אחד יודע בדיוק מהי הדרך הטובה עבורו העיקר והכי חשוב - זה להיות שלם עם עצמך. רחל נשמה - אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר אני מבינה מאד על מה את מדברת......לך זה קורה כאשר את מדברת על עברך לי זה קורה כל יום! כל שעה! כל רגע סתם לדוגמא אוקיינוס כתבה כאן למעלה הודעה על שיחה שהיתה לה עם --- אני לא יכולה להגיד את המילה אבל את יודעת על מה אני מדברת וזה גרם לי לטריגר! - הבנת?? אז אני מחבקת אותך ומכאן מבינה בדיוק מה עובר עליך. מעגלים - תמוז - אוקינוס - וכולכם תודה לכם חיזקתם אותי!! שלכם באהבה
איה

deep ocean

New member
שולחת לך המון אהבה! ../images/Emo23.gif

איה...... אחרי שקראתי את הודעתי אני מבינה מה גרם לך לטריגר..... אוהבת אותך ומקווה שהיהי לך רק ורק ורק טוב!
חיבוק ממני מיכלי

איה@

New member
תודה מיכלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

זה לא אומר שאני לא שמחה בשבילך!! וגאה בך!! ומחזקת אותך!! ואוהבת אותך!! ומחבקת אותך!! הבנת??
איה.

Mאיה

New member
טוב, אז יש לי כמה דברים לאמר...

ממה שאת כותבת כאן אני חשה שהתגברת( עד כמה שניתן) על הנושא. אני שמחה לשמוע על הפעילות שלך, ואף מחזקת אותה. כשכתבתי שאני חושבת שאת טועה, חשבתי שהרצון שלך לגרום לאנשים לדבר, לפתוח את הנושא זה מתוך זה שאת חשה צורך לדבר על הנושא, כי כואב לך ואת חשה שאין לך מקום כאן להוציא את הדברים. מה שבטוח טעות, במידה ומישהו חושב כך. אני לא רציתי להעלות את הנושא שלי, ומתוך רגישות לדברייך ולמה שעברת העליתי אותו, על מנת להעביר לך את התחושה שאני מזדהה ומבינה...שאת לא לבד. וכעת, אני חשה מרומה. כתבתי משהו ששיך לי ושאני בוחרת למי לספר ומתי לספר. אני חשה שעשיתי טעות איתך. אני באמת שמחה על הפעילות שלך, במיוחד כי חובה שהנושא יועלה על הפרק, רק למה לגרור אנשים לכתוב את הנושא שלהם? כאשר היית יכולה פשוט לבוא ולספר את הסיפור שלך ולספר על הפעילות שלך ושל חברותייך ועל הרצון שלך למודעות?! מאוכזבת, Mאיה.

למעלה