לאח יש חתונה בקרוב...

לאח יש חתונה בקרוב...

ואני מחפש חליפה פשוטה מעניינת ושונה קצת - מכנס, חולצה לא חלקה ועניבה. תוכלו להמליץ לי על מעצב (רצוי באיזור ת"א) שעבור הפריטים הללו לא יקח יותר מ 700 שקלים? תודה

eboy10

New member
האמת שאני לא גר במרכז בכלל ואני לא מכיר

מעצבים. אבל אני יכול להגיד לך דיי בביטחון שלא תמצא מכנסיים, חולצה ועניבה של מעצב שיעלו לך 700 ש"ח. לאחרונה קניתי חולצה מכופתרת + מכנסיים אלגנטיים + עניבה לחתונה של אחותי בזארה וכל אלה עלו לי כמעט 600 ש"ח וגם כן בגלל שהמכנסיים היו זולים (מאוד) יחסית למכנסיים אלגנטיים חגיגיים. גם אם תמצא בגדים מעוצבים במחיר כזה כנראה שהמחיר יתבטא באיכות הבגד, העיצוב והגזרות. אני חושש שתיאלץ או להגדיל את התקציב או לעבור לבגדי רשתות. (לחתונה של אחותי - כל מה שאמרתי + נעליים עלו לי 700 ש"ח. הכל מזארה). שוב, כל זה מההבנה שלי, אולי יהיה מי שידע להגיד אחרת.

הנעליים עלו רק 100?

וואו, זול. נעליים זה הדבר היחיד שאני לא מוכנה (ולא מרשה לפולני) לחסוך עליו.

eboy10

New member
עלו יותר מ-100 אבל בכל זאת כולה נעלי בד ועוד

מזארה.. (-: כל הבגדים האחרים (עניבה, חולצה, מכנסיים) עלו פחות מ-600 והנעליים השלימו ל-700. (הנעליים בכלל נקנו לא בהקשר של החתונה אבל בחוסר ברירה השתמשתי בהן).

אה, סניקרס

האדון לא נועל סניקרס. לאדון יש זוג נעליים אחד בלבד, ולכן אנחנו מא-וד מקפידים על רכישת נעליים איכותיות, עמידות בגשם, בפגעי מזג אוויר ובחילופי השלטון
וגם קלות, כמובן, שלא ירגיש. הפייבוריטיות הן האש פאפיז מסדרת ZeroG, קלות ומהממות. גם המחיר לא נורא, יחסית, 350 ש"ח לזוג. מחליפה לו אחת לשנתיים, אחרת הוא יילך עם סמרטוט (הנעליים האלה לא מתפרקות לעולם, רק משתפשפות עד אובדן חושים). בחיי, המינימליזם שלו מטריף אותי. מילא שאני פקאצה, אבל הוא?

eboy10

New member
באמת יפות (אפילו גיגלתי!../images/Emo132.gif)

אבל אני מעדיף יותר נעלי.."רחוב", נקרא לזה. בעייתי הפולני שלך.

אתה יותר בגיל ../images/Emo3.gif

לא נראה לי לעניין שהוא יילך למשרד וידבר על עסקאות של מאות אלפי $ עם סניקרס. גם ככה סריג נטול צווארון זה קז'ואל, לא צריך להיסחף. (לא שהוא מנהל גדול, כן? הם פשוט צוות תכנות שעובד מול לקוחות גדולים)

eboy10

New member
חח התלבטתי עם להוסיף,

"מן הסתם לא תראי בן 18, לובש סקיני ואת ההאש פפיז המדוברים" אבל החלטתי שזה עלול להתפרש כחוצפה אז נמנעתי

לא, זה מדויק מאוד

נכון שאסור להפלות על בסיס גיל בקבלה לעבודה, אבל בגדים הם לא הכי פוליטקלי קורקט ולא יעזור אם תאמר להם שאסור. בהחלט יש כאלה שמתאימים לגיל ואחרים שלא

eboy10

New member
../images/Emo6.gifאז את הבגדים שמתאימים לי מצאתי,

עכשיו נעבוד על החלק של העבודה

המעצב מאור הילל

בת"א בדיזינגוף יש את חנות המעצבים של המעצב מאור הילל,מאור בוגר שנקר חרט על דיגלו עיצוב מנימליסטי במחירים שפויים לכל כיס. לחתונת בן גיסתי רכשתי אצלו חליפה שלמה מכנס,חולצה,גקט,במחיר 1200ש"ח

kaniba

New member
אולי תקנה חלק אחד ברשת וחלק אחר אצל מעצב,

אני מציעה שתעשה סיבוב בדיזנגוף, מהסנטר צפונה, יש לפחות 3 חנויות של מעצבי בגדי גברים, כולל ליאת זרמון.

למעלה