לאחר קריאה של

BRONCO

New member
לאחר קריאה של

מגוון שאלות ותשובות ומאמרים אצלכם בפורום וביכלל עוד לא מצאתי מה אומר חוק ההחזר כולם מדברים עליו ומזהירים אבל אף אחד עוד לא נתן דוגמאות ממשיות אז ככה אני החלתתי שהמטרה מבחינתי מקדשת את האמצאים ואני רוצה בכול זאת לנסות להחזיר את אהובתי. אז ישנם כמה אפשרויות 1 או שאתם לא יודעים כלום והכול זה תאוריה אז נימצא את הפיתרון באתרים אחרים 2 או שאתם עוזרים ונותנים יעוץ כיצד לבצע את הכישוף.לחש.או איך שתירצו ואת האחריות לגבי התוצאה תשאירו לי 3 אני חושב שעדיף לקבל יעוץ ממכם מאשר לבצע משהו לא נכון או לא מיקצועי מה אתם חושבים על זה? ועל תיתפלספו עם כול מיני השוואות על אקדחים וכו" בברכה

Remirat

New member
לפני שאני מתחילה אפילו לענות...

שאלה אחת, ובבקשה, תשובה רצינית ועמוקה יותר מ"כן" או "לא". האם אתה, באמת ובתמים, אוהב את זו שאתה רוצה להחזיר? אני לא מדברת על "היא נחמדה והכל... כן... נראה לי שאני אוהב אותה"... אני מדברת על "היא נותנת לחיים שלי משמעות חדשה ומדהימה. החיים שלי לא אותו הדבר בלעדיה, טובתה חשובה לי יותר מזו שלי. היא זו שאיתה אני רואה את עצמי עוד 50 שנה. כן, אני אוהב אותה מעמקי נשמתי!" אז, בבקשה, תחשוב חזק על זה, ותחזור אלי.

Remirat

New member
מצוין

עכשיו, שאלה קצת יותר פרטית. אמרת שברצונך להחזיר אותה, ומכך אני מבינה שהיא עזבה הלא כן? מדוע היא עזבה? (שוב, בבקשה, אם אתה עונה, תענה תשובה רצינית)

BRONCO

New member
אנחנו בטיפול פסיכולוגי?

ביקשתי קודם בלי היתפלספויות מיותרות ישר ולעניין אם אתם רוצים לעזור מה טוב לא רוצים גם כן טוב. אלטרנטיבות לפורום הזה לא חסר. בברכה

Remirat

New member
ישר ולעניין אתה רוצה?

כמובן אדוני! אמרת בעצמך שאתה אוהב אותה באמת, ושטובתה חשובה לך משלך. עכשיו תסביר לי, איך אתה מסוגל להתעלם מהרצון החופשי של מישהי שאתה אוהב?? זה יפגע בה. זו עובדה. ובתור אחד שאוהב אותה, לא נראה לי שהיית רוצה לפגוע בה. אם היא עזבה מרצונה החופשי, עליה גם לחזור מרצונה החופשי, ולא רצונך. אם אתה רוצה מישהי שתהייה איתך נגד רצונה, קוראים לזה אונס. לא פחות ולא יותר. רצית ישר ולעניין, קיבלת.

BRONCO

New member
מתוחכמת! בכול צורה

שהייתי עונה את היית מגלגלת את זה למצב הזה אני מאוד מודה לכם לפורום הניכבד אני אמצא את מבוקשי במקום אחר

BishGada

New member
Remirat קצת על המשמעויות הנובעות

שלום לך, במקרה הממוקד הנ"ל אני מסכים איתך אולם מסיבה שונה, אני אישית לא הייתי מרוצה ממערכת יחסים שאני מודע שהיא נובעת מלחש או כשף ולא מהאופי שלי עצמי. אולם בהתייחס לדברים שאמרת, לדעתי אנו לא מסוגלים לתפוס את כל האפשרויות שצופן לנו העתיד, ובכל פעולה שנעשה יש חשש שנוכל לפגוע באחרים כדוגמת מקרה האונס שציינת, אם מתוך חשש לפגיעה באחרים נמנע מפעולות (לאו דווקא מאגיות) עלינו לחדול מלהתקיים ואני מתכוון לחידלון מעבר למוות, לחידלון במובן של ליצור מציאות בה לא התקיימנו מעולם. דבר שדי קשה לקוסם מתחיל לבצע, ועצם ביצועו סותר את הסיבה המקורית לביצועו... הכוונה שלי היא שכאשר אדם שלם עם מצפונו בכוונה לעשות משהו עליו לבצע את המעשה, ואין צורך לחקור לעומק אין סופי על מנת להשקיט את המצפון. אם לדוגמא ניקח את הבחורצ´יק שהחל את השירשור, יכול להיות שעקב בעיות תקשורת חברתו עזבה אותו אבל הם אוהבים, ובמקרה שלהם פתרונות אחרים לא יצוצו על אף שהם אולי מוסריים יותר, וכשף כן יגשר על הפער ולבסוף יביא לתועלת שניהם... ותחשבי על זה :) גיא.

למעלה