לאחר לבטים....

אלונהב

New member
לאחר לבטים....

שלום רב, לאחר לבטים רבים החלטתי שאפנה כאן לעזרה. פעמים רבות רציתי ללמוד רייקי , כדי לשפר את איכות חיי ובכל פעם נמנעתי מחשש שהתגובה תהיה לא נעימה, אבל הפעם אני משכנעת את עצמי לעשות זאת. אז יש למישהו רעיון היכן אני יכולה ללמוד רייקי , סדנה מומלצת או משהו כזה? והכי חשוב לא דרך ספר משעמם בלבד. תודה רבה

DaViD3.11

New member
לימוד רייקי.

שלום עליך, אלונה. מה שלומך? בקשר לדבריך שנאמרו לעיל, רק רציתי (לפני תשובתי) לשאול מאיזו תגובה לא נעימה חששת או למה את חושבת/חשבת שעלולה להיות תגובה לא נעימה? אכן, ישנם מקרים בהם הריאקציה מטיפולי רייקי עלולה להיות חריפה מעט (למשל כאב במהלך הטיפול ומעט אחריו עלול לגבור למס´ דקות, אך זאת כיוון שהרייקי מרכזת את כל הכאב בפרק זמן קצר ולאחריו הוא נעלם) אך הטיפול כשלעצמו ואיכות החיים עשויה לעלות. עליך להבין שרייקי מוגבלת. היא אינה פותרת את כל הבעיות (את רובן היא לא פותרת, בעיקר הפיזיות). היא עשויה שלא להועיל כלל, אך היא אינה יכולה להזיק בשום אופן (גם אם כוונת המטפל היא זדונית). דוגמא נוספת היא, שבאמצעות הרייקי ניתן להגיע ולפתור טראומות מהעבר, ע"י פתיחת תעלה אנרגטית לטראומה (איני יכול לספק הסבר מפורט, כיוון שטרם למדתי את הטכניקה). אדם שלא מוכן מספיק, נפשית, להתמודד עם הטיפול בטראומה לא יתחבר לטיפול ותהליכים בטיפול לא יתרחשו. כך הרייקי שומרת על האדם. קודם כל היא תדאג לחסן אותו ולחזקו נפשית (הרייקי עובדת בעיקר על הגוף הרגשי/מנטלי/רוחני) ולאחר טיפולים מספר (תלוי במטופל) יתכן ותהייה התחברות לטראומה ע"מ שניתן יהיה לפותרה. רייקי גם לא תעלים כאבים, למשל, אצל תינוק, באם אין ביכולתה לפתור את הבעיה, והתינוק ימשיך לבכות, זאת מכיוון שהבכי הוא אזעקת התינוק על בעיה כלשהי והרייקי לא "תעלים ראיות", כלומר, התינוק ימשיך "להודיע" על הבעיה ע"מ שיקבל טיפול הולם יותר ברפואה אחרת (משלימה או קונבנציונאלית - עדיפה קונבנ.). ולאחר הפרולוג הקצר הזה, נעבור לתשובה לשאלתך. באופן כללי, לכי לאן שאת רוצה. אני אישית, לא הולך למכללות וכו´ (בגלל היחס הפחות אישי, לדעתי והמחירים היותר גבוהים), אלא לאנשים ששמעתי עליהם (מפה לפה - חבר מביא חבר). הכי חשוב שתלכי למורה שאליו את "מתחברת", כלומר, מרגישה שהוא מדבר אליך -(הליכותיו, דיבורו וכו´). אני למדתי אצל מורה מדהים לכל הדיעות. אדם צנוע, ישר, ללא אגו - חוויה! הוא טוב מאוד, מעביר הרבה ידע וחומר ומשלב ידע וחומר מטכניקות אחרות בתחום ברפואה המשלימה (כמו מערכי הנחת ידיים בהילינג ועוד). אני יודע שבאים אליו מכל הארץ ללמוד אצלו, אך הבעיה שהוא די הפסיק ללמד, כיוון שיש לו המון עבודה (קורס או שניים בשנה). אצל מורה אחר שמלמד, לא למדתי, אך אני מכיר אותו ואף הוא אדם ישר (לא יודע אם תנוע), ללא אגו ובעל יכולות על חושיות מדהימות (פאראפסיכולוג) ואני מאמין שלימוד עימו גם היא תהיה חוויה בקנה מידה מרשים ביותר (את המאסטר אני מתעתד ללמוד אצלו). אם תרצי פרטים נוספים, אנא כתבי עלי לדוא"ל - [email protected] שלך באהבה - אני. נ.ב. רייקי לא ניתן ללמוד דרך ספר. שום דבר לא ניתן ללמוד דרך ספר. ניתן אך ורק להעשיר ידע ולהרחיב אופקים...

שלום לך

בניגוד לתשובתו של דוד, כן רייקי פותר בעיות פיזיות (מניסיון) ועוד חילוקי דעות שיש לי על מה שכתב אבל זאת לא הנקודה. אינני יודע מהיכן את בארץ על מנת להמליץ לך היכן ללמוד. אני מארגן סדנא בקרוב בירושלים אך אין עדיין תאריכים. אם תרצי פרטים נוספים את מוזמנת להתקשר: 606900-058 ואשמח לענות על כל שאלותייך. אור וטוב אוריאל מעוז

אלונהב

New member
תודה,

אני ממרכז הארץ ולמעשה די לא אוהבת להגיע לירושלים בימים אלו. אבל אצור איתך קשר. המון תודה ויום נעים,

אני מבין ../images/Emo10.gif ואני עצוב על כך

שהמחבלים מצליחים לשבש את רוחנו ונפשנו עד כדי פחד לצאת לרחובות. בסופו של דבר כל הארץ חזית אחת ואין מקום שהוא בטוח יותר מהשני. בעצב אני נזכר בימיה ה"טובים" של בירתינו ירושלים בימי מלחמת המפרץ בא אנשי המרכז מצאו בה מקלט ורטואלי מגשם ביולוגי שלא הגיע. בתקווה לימים טובים יותר אור וטוב אוריאל מעוז

DaViD3.11

New member
אוריאל!

שלו אוריאל! מה שלומך?! סיימת המילואים? כל מאסטרנו שבו בשלום לבסיסם? :) בכל אופן, הרשה לי להגיב תגובונת קטנה, שכן נראה היה שצצה לה אי הבנה קלה שתתוקן, אני מקווה, להלן: לא אמרתי שהרייקי לא פותרת בעיות פיזיות, אלא שהרייקי טובה מאוד ועובדת בראש ובראשונה על הגוף הנפשי/מנטלי/רוחני של האדם, ופחות על הצד הפיזי שבו, אך כמובן שגם על הגוף הפיזי (בעיות פיזיות), בייחוד כאשר הבעיה נגזרת מן הרמות הגבוהות ממנה. שוב - אל תבינואות לא נכון! רייקי בהחלט עוזרת בפתרון בעיות פיזיות (ציינתי כבר, שישנן אפילו פתרונות מדהימים בכל קנה מידה כגון ריפוי מאלרגיה!), אך הרייקי נחותה לעומת שיטות אחרות (כגון ביו-אנרגיה. יש יאמרו גם הילינג, למשל, אך זה תלוי יותר במטפל, ביעודו, בישויות המלוות אותו וכו´...). הרייקי כבסיס לכניסה לעולם הרפואה המשלימה וכל הנושא של אנרגיות, דברים שמעבר וכו´ זה בסיס נהדר, אם לא הטוב ביותר! כל מי שמבקש לפנות לתחום, המלצתי - קודם לימודי רייקי. אוריאל, אשמח אם תאמר לי אם ישנן עוד חילוקי דיעות באשר למכתבי בנושא הנדון הזה. נ.ב. אלונה וכל המעוניינים - ניתן לקנות חוברת "חיים אחרים" ולקרוא במודעות על קורסים וסדנאות. יש המון פירסומים (יותר מידי, לדעתי). יהיה גם נחמד מאוד לעיין לכייף ולהרחבת האופקים... להלן כתובת אתר "בית הרייקי" - כנסו ולימדו על... בהצלחה! בתודה ואהבה - אני!

שוב שלום

אצטט את אושו:מתי אמרו לך שהבמבוק יפה מהאלון או שהאלון ירק מהבמבוק? האם אתה חושב שהאלון היה רוצה שיהיה לו גזע חלול כמו לבמבוק? האם הבמבוק מקנא באלון משום שהעלים שלו משנים את צבעם בסתיו ומשום שהוא גגול יותר? הרעיון ששני עצים משווים את עצמם זה לזה נראה מגוחך אך אנו בני האדם מוצאים שאת ההרגל הזה קשה מאוד לשבור. (עד כאן הציטוט) וכעת לשאלה: רייקי נחות? זוהי אנרגיית חיים אוניברסאלית! נחות? אור וטוב אוריאל מעוז

cybercorp1

New member
אם זה בדרום

את תמיד יכולה לנסות במושב משואות יצחק במכלול אצל שאנטי רובינסון (היא מדהימה!!!)

רינה_ב

New member
רייקי במרכז

שלום אלונהב, אני עברתי סדנת רייקי לפני כשבוע ברמת גן אצל בחורה מדהימה בשם מעין אקשטין. אם תרצי יותר מידע תשלחי אי מייל. בברכה, רינה

למעלה