לאחרונה

לאחרונה

אני נתקלת בתגובות לא נעימות מהקרובים אליי,בקשר לכל הנושא של מאגיה ומהמכשפות מאנשים שקרובים אליי. לגבי זה שאלו אמונות פרימיטביות בלבד ואין להם מקום בעולם של אנשים נורמליים.... אפילו חטפתי חצי שעה הרצאה על זה, מה רוב אנשים חושבים. זה לא מעצבן אתכם? האם כולם יודעים במה אתם עוסקים? ביכולות שלכם? ואיך הסביבה מתנהגת כלפיכם? מזלי, שאמא שלי היחידה שתומכת בי. למרות שבהתחלה הזדעזעה מהרעיון....אבל ככל שהבינה יותר את משמעות הדברים והסברתי לה מה אני עושה עם אנשים, איך אני עוזרת להם. היא נרגעה ומאוד גאה בי שאני כזו.

ToryMaster

New member
נמנמ

כולם יודעים, ואם הם לא יודעים, זה כי לא יצא לנו להעלות את הנושא. איך הם מקבלים את זה? במפתיע - ממש טוב.

כולם יודעים?

הכוונה מי שקרוב אלייך יודע ומקבל את מעשיך , גם אם הוא לא מאמין בזה?

tontie

New member
לא יודעים...

אני מקוה לפחות... יכול להיות שהאחיות שלי קצת חושדות, אבל הן בסדר. המשפחה שלי ממש השמידה את בת הדודה שלי כשההתנצרה. עשו לה שטיפות מוח ושלחו אותה לתאולוג ובסוף התיאשו ממנה. קשה לי להאמין שהם יקבלו אותי יותר טוב כשהם ידעו שאני פאגן... סיפרתי על זה רק למורה שלי לגיטרה (אלונה!!
) ולבת הדודה שהתנצרה, ודווקא די התאכזבתי מהתגובה. ציפיתי ללפחות התעניינות...

הממ.... אני לא אגדיר את עצמי ממש

"עוסקת" בזה, אבל כששאלתי חברה שלי על זה, היא אמרה לי שאין כזה דבר בעולם ועוד כמה דברים שממש נתנו לי להרגיש רע עם עצמי.

אצלי יודעים

מקבלים את זה דיי טוב, שלא תחשבי שלא חטפתי הרצאות, אני עוד חוטפת, פשוט צריך לדעת איזו מידת חשיבות יש לייחס לדברים שנאמרים. יש אנשים שאפילו לא שווים ויכוח בנושא. האמונות שלי הן שלי בלבד, הן לא מושלכות על אף אחד ולכן אני לא מוכנה שישליכו עליי בעיות אישיות עם הנושא שבו אני עוסקת.

RainBird

New member
אצלי כולם יודעים. מי שמקבל, סבבה, מי שלא בעיה שלו לא שלי. אני מאושר עם מה שאני ומי שאני. אני לא מכריח אנשים להיות בקירבתי ואם מישהו רואה במאגיה שלי בעיה או מוזרות זה באמת משהו שהוא צריך להתמודד איתו ולא אני. אני מזמן למדתי שלא כל העולם הולך לאהוב אותי ולא משנה כמה אני אנסה לרצות אנשים. השאלה הקריטית זה לא "האם אנשים יקבלו אותי?" אלא "האם אני חזקה מספיק לקבל את עצמי כמו שאני למרות שהסביבה עשויה לדחות או לא לקבל אותי?" ולדעתי זה אחד הלקחים והשיעורים החשובים ביותר של המאגיה. לא כולם פורחים במאגיה ולא כולם מצליחים. תמיד יש שומרי שער, מבחנים של היקום לוודא שאת באמת רוצה את מה שאת רוצה. אני מקבל אותך כמו שאת. כמו שאת יודעת היטב. ארדן.

Envenom

New member
הרוב יודעים..

לא ממש ברמה של מה אני עושה ובאיזה תחומים אני מתעסק, אבל בכללי יודעים שאני פגאן ושאני מתעסק במאגיה וכישוף.. תגובות? לרוב אין כאלה. יש כאלה שמתעניינים, יש כאלה שנרתעים, הרוב מקבלים את זה כעוד אחת מהמוזרויות הרבות שלי
מבחינת הורים לא הייתה לי ממש בעיה כי אמא שלי גם מתעסקת בתחום פחות או יותר, ודוד שלי מצד אבא לומד קבלה כבר קרוב ל-30 שנה. כך שהם לא מתנגדים או משהו כזה, למרות שגם הם לא יודעים בדיוק במה אני מתעסק. אבל בכללי אני לא מסתיר את זה.. אני אפילו די גאה בזה

למעלה