לאחד שאהבתי

לאחד שאהבתי

אתה האדם היחיד שאהבתי וכבר לא נמצא איתי ראיתי אותך עם מישהי אחרת וזה כאב בתוך הלב. איך אתה יכולת לשכוח כל כך מהר בעוד שאני מחייה את הזכרונות שלי אתך יום יום. חשבתי שאני האחת עבורך שהייתי כל עולמך כנראה אתה חי בכמה עולמות. אני לא רוצה להיות כאן יותר לא רוצה להרגיש כל עוד זה לא אתך. לימדת אותי לעשות הכל ועכשיו אתה מלמד מישהי אחרת. האם יהיה סיכוי שתחזור אל חיי? אני לא יודעת האגו שלך יותר מדי מפותח מכדי להודות שטעית. זה מה שלא אהבתי אצלך את האימפולסיביות והאגו. בכל אופן קשה לי להמשיך ולהיזכר אז בינתיים עדיין אוהבת יעלי

ה מוזה

New member
גבול דק חולף לו

בין אהבה לתלות .. והוא שלימד אותך והיה מדריך לחיים חלק איתך אהבה ושותפות והגבול בין לאהוב את האחר ובין להרגיש שכל עולמנו תלוי בנוכחות שלו , באהבה שלו ..הוא גבול דק אל תכלאי את עצמך בכלא הזכרונות סגרי את האלבום הזה , אספי לך תמונות חדשות שיעטרו אלבום חדש , אלבום של רגעי אושר של אהבה האושר שלך .. תלוי רק בך יודעת שקשה , מאוד קשה להניח לעבר לו רק היה אפשר להיות כמו עץ השדה שמשיל עליו בתום עונת הפריחה מבלי לכאוב מבלי להתייסר יודע העץ שלא יוותר ערום זו רק תקופה .. עד להתחדשות מאחלת לך .. אהבה חדשה פריחה ודרך מלאה באושר

עצה !!

גשי אליו......... דברי איתו !!!!!!!!!!!! אףףף פעם לא מאוחר, וגם אם כן...... לפחות תסגרי פרק יותר בקלות ותמשיכי הלאה. ב ה צ ל ח ה.........

Omny22

New member
גם אני טעיתי

גם אני (כמו הבחור) הייתי יותר מדי אימפולסיבית ואובססבית כלפי מישהו שאהבתי ועדיין אוהבת. התנצלתי בפניו, בלעתי את הגאווה, כנראה שלו, זה לא היה מספיק.

למעלה