לאור צאת הספר השישי..

mjlk

New member
../images/Emo2.gif:-{../images/Emo118.gif

ילדתי, כדאי לך לשמור על לשונך ולא תענשי בחומרה! שלא תעזי לדבר כל על סיריוס - הוא לא מת - חד משמעית!!! (ואם מישהו עדדדדייייייייייייין לא הבין - זה בצחוק אנשים - הפכתם אותי לאיזה מוכה
) הוא לא מת.

ToryMaster

New member
רן לא בחורה.

בסדר, הוא לא מת, אבל זה הסוד שלך ושל רולינג, וכשמכניסים את זה לכל שרשור זה מתחיל להעיק, בסדר?

Tu Lus

New member
כן אני מסכימה אבל תיצמדו לשירשור

הוא בא לתת תזכורות על החמישי אוקי אמבריג' מתי היא ניהלה את הוגוורט? בשנה של החמישי או לפני? אם באותה השנה אז איפה דמבלדור? מה דובי עשה בספר? מה ביין עשה חוץ מללמד גילוי עתידות? מה גרעפ עשה ומה בכלל היה הסיפור והסוד עליו לאורך כל הספר? אני זוכרת שהאגריד היה מזה מסתורי לגביו. תוכלו להרחיב?

Marth Darunia

New member
טוב...

אמברידג' מונתה למפקחת על ביה"ס, ואחרי שהתגלה צ"ד ודמבלדור לקח על עצמו את האשמה הוא סולק והיא מונתה למנהלת ביה"ס. היא לא הוזכרה לפני הספר החמישי. דובי עזר להארי למצוא את חדר הנחיצות, בו התקיימו מפגשי צ"ד. חוץ מזה, לא זכורים לי דברים משמעותיים שעשה. ביין לא לימד גילוי עתידות, אלא פירנזה. ביין הוא אחד הקנטאורים מהעדר שנידה את פירנזה והחרים אותו. גרעפ הוא חצי אח של האגריד (מצד האמא, ולכן הוא ענק "טהור"). האגריד הביא אותו ליער כדי לגדל אותו, נראה לי בגלל שאמא שלהם מתה. גרעפ לא עושה כמעט כלום - הדבר המועיל היחיד שהוא עושה זה להבריח את הקנטאורים כשהם תופסים את הארי והרמיוני

רולדההה

New member
סיריוס לא מת. ../images/Emo98.gif

הוא פשוט נפל דרך הווילון וגילה שם שבעים ושתיים בתולות, אז בינתיים ממש סבבה לו והוא לא רוצה לחזור. [אבל מה יהא על רמוס? הא?!]

למעלה