לאור צאת הספר השישי..

לאור צאת הספר השישי..

לאור צאת הספר השישי מישהו שקרה את הספר החמישי לא מזמן יכול לספר בקצרה עליו בכדי שניזכר? כי אני בקושי זוכרת מה קרה שם.

3SEP

New member
../images/Emo7.gifהרגו את סיריוס../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

mjlk

New member
הוא לא מת!!!:-{../images/Emo118.gif

תפנימו אנשים - הוא לא מתתתתתתתתתת!!!

Roonil Wazlib

New member
בואי ושמעי משהו, שחשוב לעתיד...

אף פעם אי אפשר להוכיח, כי יש אינסוף אפשרויות ודברים שיכולים לשלול. להוכיח שלא, כן אפשר, כי ברגע שאת מוכיחה שלא, גם אם יראו אפשרות אחרת שכן, עדיין יהיה לפחות לא 1! אז תוכיחי בבקשה שלא

Marth Darunia

New member
../images/Emo46.gif אני בן!

לא אמרתי "לא נכון, הוא לא מת" ולכן אין לי שום כוונה להתחיל ולהביא הוכחות. טוב נו, חוץ מזה שכולם בספר אומרים להארי שהוא מת, ושהוא חייב להבין את זה. עכשיו, בואי נעזוב את התיאוריות של כן מת ולא מת, עם כל מיני ראיות וראיות סותרות. זה בסדר גמור ולגיטימי לגמרי שתאמיני שסיריוס לא מת, אבל כשאת אומרת "תפנימו אנשים - הוא לא מתתתת!!!!" כאילו שזאת עובדה שאת יודעת בוודאות ומכעיס אותך שאנשים חושבים אחרת, זה כבר מעצבן.

את זאת שצריכה להפנים!

הוא מתתתתתתתתתתתתתתתתת! מת הבנת? סיריוס מת וגם אם תגידי מיליון פעם שהוא חי זה לא יחזיר אותו! הוא מת!

mjlk

New member
הוא לא מת!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif

הוא רק מאותגר קיומית.. זה הכל, לא יותר מזה!! הוא לאאא מת!!!!!!

mjlk

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

אמן תהפוך לתרנגול הודו צלוי (= שווארמה)
חחחח והוא לא מת!!!!

נעמקה19

New member
ס...ס...ס...יריוס לא...לא...מ..מת?!

סיריוס לא מת?! סיריוס לא מת??????? אאאעע!!! אני כל כך מאושרת!

כן../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

תעזרו לי לשכנע את אמא שלי לצאת מהבית
אני רוצה לקנות בשנייה שמתחילים למכור!!!!

EvilFlame

New member
היא צודקת ולי יש הוכחה שהוא לא מת

הוא אף פעם לא היה חי.. חבר'ה תירגעו זה סיפור. אגב אישית אני לא רואה באובדנו של סיריוס ביג דיל... או כמו שתירגמו לעברית בספר החמישי... "מעניין לי ת'תחת" (או משהו כזה) בעיקרון יהיה נחמד עם הוא יחזור אך הוא לא דמות מפתח..

אממממ

אמבריד'ג הייתה המורה הרעה להתגוננות מפני כוחות האופל.. ואז היא הייתה מנהלת וכולם מרדו מה ויש את גרעפ..הענק שהאגריד החביא ביער והיה את לונה ובסוף עם הנבואה האבודה של וולדמורט ואז סיריוס מתתתתתתתתתתתת =[[[[[[[[[[[ קשה לספפר הכל בקצרה... תלוי מה את רוצה שאני ירחיב..

mjlk

New member
אנשים..../images/Emo118.gif

רדו מהעניין.. סיריוס לא מת, רולינג עובדת עליכם - הלווו! כאילו ד'ה כזה?! הוא לא מת - סוף סיפור!!

rds15

New member
את רדי מהעניין

סיריוס המושי-מושלם, ה100מם וה100לף מת. לא משנה כמה פעמים תגידי שהוא לא מת, ושהוא מאותגר קיומית[מוות למי שהביא לפה את הביטוי הזה, דרך אגב], הוא עדיין ישאר מת. מתי אנשים יבינו את זה כבר? בסוף הספר השביעי שהדבר הכי קרוב לסיריוס שיוזכר זה גרימוולד פלייס?

למעלה