לאור מצב

לאור מצב

לאור המצב אינני יודעת למי לרשום מכתב לרשויות , לממשלה , לכנסת או לכל מי שאחראי על המצב בארץ . מצב של פיטורים , מצב של התאבדויות בשל חובות כספיים , מצוקה כלכלית אז עד מתי ? אולי במקום לשבת בכסא ולחשוב , פשוט תפעלו , תעשו משהו בנידון ולא להגיד מחר או מחרתיים , הצעת חוק שתאושר עוד חודשיים הרבה מובטלים , מצוקה כלכלית, אתם דואגים שאנו נבחר בכם בתור מנהיגים ומה אנו מקבלים ? ובביטחון מה ? אנשים נלחמים בגופם להציל נפשות , מאבטחים/ מאבטחות ואנשים טובים . ואתם המנהיגים שלנו , לנו אתם דואגים : לשקט מה בסה"כ ביקשנו . ובכלכלה מביאים לנו גזרות חדשות , ואתם עושים דיונים , לאור המצב אני מבקשת ממכם ולל מי שקשור למצב הזה בקשת עזרה לעמכם , אלו שדאגו בשבילכם , אלה שהביאו אתכם למקום בכיר ואתם הפכתם לעילית , אלה שסמכו אליכם שתעשו טוב במדינה . אני מקווה שהמכתב הזה אולי יגיע אליכם ויגע ברגשותיכם ואולי תעשו משהו בשביל המצב . לאור מצב , אני מבקשת שקט , ביטחון , פרנסה טובה , ואור בעינים לא ביקשתי הרבה , וזה המעט שאתם יכולים לעשות בשבילנו .

שבלולנית, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אוי יקירתי, המילים שלך כל כך נכונות. ואני בטוחה שכבר נאמרו יותר מפעם אחת. אנחנו קוראים אותן כאן כל פעם, ובכל פעם כואבים מחדש. אבל לעולם לא נפסיק לכתוב אותן, עד שיהיה טוב יותר! לעולם לא נפסיק להגיד אותן, עד שיהיה טוב יותר! ולעולם לא נשתוק, כי ישנו האלוקים שם ששומע ורואה, ורק ממנו תבוא הישועה! אמן!
שיהיה לך לילה נפלא שבלולי

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gifכתבת את מילות הלב של כולנו

מה בסכ"ה ביקשנו ? לחיות בשקט בשלום בשמחה ברווחה בביטחון
ברוכה הבאה למכתב ...

תודה לכם ../images/Emo140.gif

אכן מה בסה"כ אנו מבקשים... אז לכבוד סופ"ש הבא עלינו לטובה ולשבוע חדש שמגיע אני מאחלת לכולם בוקר טוב , שבת שלום ושבוע חדש עם מלא תקווה לחיים
עם הצלחה ושנשמע רק בשורות טובות
שיהיה לנו יותר טוב במדינה מבחינת כל המצב
ומאחלת לכם שבוע מלא אהבה love
דדך אגב אני כתבתי לא מזמן את "מכתב ששמור במגירה" שהבאתי לכאן ובכל זאת תודה על קבלת הפנים והברכות . שמחה להצטרף ושולחת לכולם המון אהבה וניצוצות .

למעלה