לאור לבנה רך

שמים1

New member
לאור לבנה רך ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

לאור לבנה רך תגלגל אלי זוג עיניים, ללא מילים נבהה בכוכבים לאורך שמי בין ערביים. אתלה בך מבט צרצרים ינגנו בשניים, קשורים בחוט חיים לא ניגע בשמים רק אחבוק את ליבך. על פני האדמה.

odo13z

New member
ירח כתום...../images/Emo66.gif

ירח כתום ענק תלה כמו תפאורה במחזמר רומנטי אמרת לי .. בוא , נשב יחד במקום הכי מקסים בעולם.... הובלת אותי... ישבנו על ההר. לפניינו הים. אלפי ניצוצות בכל הצבעים ריצדו על הגלים השקטים. רוח קרה חרישית נשבה. ישבנו חבוקים...ושותקים. אהבנו ... ללא מילים. אהובתי.

שמים1

New member
אמרת לי ../images/Emo79.gif

אמרת לי בואי , נשב ביחד ארחיק מעינייך ניצוצות אפלים, אביט עמוק אל תוך ליבך אציף רגשותייך כמפלים נסערים. אמרתי לך, אהבתי שתיקותיך המרצדות כגלים כגיצים אדומות, אהבתי לשקוע בתכול ערגותייך לנגב לך את הדמעות. לעת ערביים אהבתי להתחבק בשניים להתהדר בשמלה עטויית לבבות לחבר השתיקות למחרוזת ובזרועותיך בשקט לבכות.

טאKילה

New member
זוהר מבטך...../images/Emo79.gif

זוהר מבטך נוצץ אל תוך עיני מטייל בין שבילי נפשי. ערגתך מערטלת מותירה אותי שבויה בך בלהטי תשוקה. , אצבע ענוגה טבולה יין מטפטפת על איבריך טיפה אחר טיפה זולגת לנבכי חלום שנרטב והתעורר. , אלקק בלשוני לאסוף מגופך חופן נשיקות חושניות ספוגות תאווה ועינוגים המתפתלים בגופנו ככבלי רוויה.

שמים1

New member
שושנים להוטות ../images/Emo79.gif

אני רוצה, שהירח יכבה את האור והכוכבים ילכו לישון. ובאפילה נישאר רק אני ואתה, שושנים להוטות פרושות על מיטה. ונעשה ביחד דברים שיפה להם השתיקה ולא אכתוב על כך אף מילה.

ריקי די

New member
פסיעות

נפגשנו כך בין המילים בין כמיהות של מבטים חטופים אל ליל של יצרים הנאספים מתוך החלומות, רסיסים של חדווה לפרוק על מצעים. ונרקמת לה דרך שזורה מחשבות וחוטי הרהורים. ובצידם של פסיעות מהססות,נכלמות צמחו לאיטם עצים עטופי ריחות. בלילות של דממה מתבודדת יכול ירח מחייך לשמוע לחש אוהבים מסתלסל בין הצעדים על אותה הדרך שקועת עפעפים נרדמים. לעיתים נסתר הירח והדרך נותרת כמהה ועורגת ובמרחק מקשיבה היא לפעימות לבנו הקוצבות עדיין מנגינה שלא תמה לאור זכרונות שנלכדו באור החמה.

שמים1

New member
נפגשנו כך ../images/Emo79.gif

נפגשנו כך, מילה חובקת מילה. תשוקה חובקת ערגה, פעימות ליבנו נפרשות כמניפה. וכקרוסלה ענקית פעם למעלה פעם למטה, נופלת אל מילותיך גלויית עיניים, מושכת בחבליי קסם את המבט את תחושת הגעגוע. שמים סוככים על פעימות הלב, מיתרים מתנגנים בחשיכה מלטפים בדידות שלי ושלך.

למעלה