לאור הצפייה בתכנית הטלויזיה על אזר

שרוף

New member
לאור הצפייה בתכנית הטלויזיה על אזר

דנמרק המנותקים מן המציאות וחיים בעולם ורוד של שלווה מתעוררת השאלה האם בכלל יש להם זכות מוסרית לשפוט את ישראל לטוב ולרע? מדינה שלא חוותה מעולם טירור רצח חפים מפשע כולל ילדים כדי להשיג מטרות פוליטיות? האם יש להם את הזכות לקבוע באמצעות כרמי גילון כתב אישום על החברה בישראל? ולכן החברה הדנית חייבת להיענש... שורה של פיגועים 2-3 בבירת דנמרק יאזנו את החשבון בין החברה הדנית לישראל. הדנים חייבים להרגיש על בשרם מה זה פיגוע טירור על מנת להכניס לחורים את כל יפי הנפש המסוממים ממנת יתר של שלווה וטמטום ואת ממשלת דנמרק הצבועה למיגננה. הממסד הישראלי הרקוב אדיש נוכח ההתקפה חסרת הרסן של דנמרק על ישראל.במקום לקום ולהגן על זכותה של ישראל להתגונן בפני טירור ממשיך הממסד הזה בפשעיו ומתעלם מסכנה חדשה לעם היהודי הצצה לה באירופה.

וינטו

New member
פיגועים לא יהיו בשלב זה בדנמרק ../images/Emo28.gif

יחד עם זאת אם לא תעצר התופעה של הגירה מוסלמית לדנמרק הקטנה וכן הריבוי הערבי שגר בתוכה,דנמרק תוך כ15-20 משנה תהפוך למדינה שרובה מוסלמי. אנחנו נראה אז איך המדינה הזו נוקטת בשרות צעדים חלקם גזענים לבלום את התופעה. אז יהיו לכך כל ההסברים הכשרים בעולם בעת שלמעשה יהיה מדובר בגזענות גרידא. וכשהאירופאים נוגעים בגזענות כל השדים יוצאים מהיערות

וינטו, הרשה לי לנשקך מרוב שאתה צודק

למרות שאני בחור סטרייט, ויש לי חברה ואני אף לקראת נישואין - הרשה לי לנשקך על זה שאתה צודק!!! מדינות אירופה הצפונית קרי:שוויץ, דנמרק, הולנד, בלגיה ומדינות סקנדינביה לא יודעות מהו טרור. לא יודעות מהו הלם, כאב ורגש חסר מעתצורים של נקמה בגלל נבלה אחד שמפזר לאוויר 21 ילדים!!! הם ישפטו את כרמי גילון? למה מי הם? שימשיכו ליצא גראס ושישבו בבועה המסריחה שלהם... אני רוצה לראות באמת עד איפה השלווה שלהם תגיע שמחבלים עולים לאוטובוס של אימהות, אני רוצה לראות איך הם היו מגיבים למחבלים בקו 300, זאת הבעייה שלנו - אנחנו דופקים יותר מידי חשבון והחשבון הזה דופק אותנו. אם נמצא קרן אור של בדיחותא בעניין הזה: איזה משבר בין-לאומי יש לדנים? פיטורים במפעל הלגו... ועוד משהו שההני מצדד איתך. יש לאמא שלי אחות שחיה בשוויץ כבר 21 שנה. היא מספר שבמחוז שלה, יש כבר 42 אחוזים של מוסלמים ואף הקימו שם 5 מסגדים!!! אוי, הדנים, הדנים, שיתחילו ללמד שם את הקוראן. ערבים לא רוצים רק את א"י...הם רוצים את כל העולם הבעייה - שרק אנחנו הישראלים מכירים אותם טוב, יותר מידי טוב...

וינטו

New member
מוכן שהחברה תנשק ../images/Emo28.gif

בכל פעם שיש באירופה מה שנראה כסכנה למקומיים מיד מופעל נשק הגזענות והאנטישמיות דניה היא הקרובה להפיכתה למוסלמית ונראה כיצד תגן על עצמה

למעלה