לאור המצב ..... החלטתי

yonis

New member
לא חושב שהוא תקף,אבל זו דעתי האישית

אולי נמאס לו לרגע,כמוני מהישראלי[ת] הבכיין הרוצה גם את החמאה וגם את הכסף של החמאה,, בברכת חג שמח לכולם,, ואם זה הייה רק הומור, מה טוב

Guy K

New member
ממש ממש ממש ממש בלי קשר

למה שכתב "WHO IS IT".... אבל בהחלט בהקשר למה שכתב ה"לא שם רווחים": אני מסכים איתו לחלוטין! אולי לא בגישה אבל כן במה שהוא אמר. כי בתכל´ס גם אני כל היום מקטר ומתבכיין שאמריקה זה לא מה שחשבתי והמשקלים שלהם כאלו משונים והמזג אוויר - אלוהים ישמור....!! אמ´מה? היום אני הולך לחתום על חוזה לדירה חדשה. יענו עוד לפחות חצי שנה כאן. וכל הקיטורים שלי וההתבכיינויות..... יכול להיות שזה באמת מין תכסיס שהתת מודע שלי עושה לי כדי שאני ארגיש בנוח לחיות באמריקה הבטוחה (יחסית) לעומת החברים והמשפחה שנשארו בארץ. ואולי זה באמת בגלל שתדמית של היורדים אם כי אני דווקא לא ממש מתרגש מזה. ובתכ´לס כשאני חושב על זה... כן, אני מקטר. ונסעתי היום חצי שעה בשביל לקנות סופגניות. ואני מתגעגע הביתה לארץ ולאמא ואני בכלל לא בטוח שאני שייך לכאן למרות שכאילו הכל בסדר וכל זה - אבל אם לא היה לי טוב לא הייתי כאן, אני מניח. אז אולי הקיטורים הם פשוט הוצאת קיטור.... ואולי הם מעבר לזה... אבל בהחלט יש כאן נקודה מעניינת. (ובכל זאת אני חושב שזכותנו לקטר כמה שאנחנו רוצים. אנחנו ישראלים, נולדנו קוטרים. והאמריקאים נותנים לנו מספיק סיבות להתבדח על חשבונם
) חנוכה שמח ! (סופגניה ב 75 סנט? בארץ זה עולה יותר!)

yonis

New member
מוסבר כך אין לי שוב בעיה עם זה

ולהגיד לך את האמת,אפילו לי יש בעיה עם הצרפתים,עם הגישה פרו הערבית שלהם,ואני חי בצרפת,ואבל בכל צורה שאני הופך את זה ,זוהי ארצם,ארצה או לא ארצה עלי לקבל את זה כמו הייתי רוצה שאנשים שאני מארח בביתי לא יקטרו עליי,,כי הייתי מוצא את זה לא הוגן, ויש לדעת ללמוד לחיות עם זה , מה שחשוב, אנו ישראלים וזו ההשתיכות המרכזית שלנו. חנוכה שמח,, ולא אגיד לך כמה עולות כאן הסופגניות בחנות של אמסלם במרסיי,כי מייד תחזור לארץ,,חחח

who can it be

New member
נו - יוניס ....

אני שוב אומר ומזכיר זה היה ב " ה ו מ ו ר ! ! ! והאמן לי - לו היה לי רע כאן סביר מאוד להניח שלא הייתי נשאר שניים במקום שלא עושה לי טוב אבל שוב יש משהו מאוד נעים בלקטר מידי פעם אולי כי מתגעגעים הביתה - לבית ההוא שהשארנו שם בארץ ואולי כי זה פשוט נחמד . צר לי על שיצאתם נגדי בהתקפה לא ברורה אבל שיהיה בסך הכל אני חדש בפורום וסתם היה לי חשק להפוך להיות גם כותב כאן , ולא רק קורא מהצד זהו לעת עתה ....

who can it be

New member
אוי - נורא עצוב לי

פתאום חזרתי להיות הילד ההוא בבית הספר ... " סליחה מורתי .... על היותי חצוף " ואגב - אולי הייתי אורז ועוזב אבל כנראה שנעים לי כאן למרות הכל , אחרת ... כנראה שלא הייתי כאן ושאני אעזוב ??? את הארץ שלי ? אני אזרח כאן למה שאלך ??? הייה שלום נוזף יקר .

Yaniv-DC

New member
אתה לא ממש חייב לתרץ

ולהסביר את עצמך לאנשים שחשובים שלכל דבר יש דרך אחת נכונה ו"תשובת בית-ספר"...

Gefen

New member
who can it be מה אתה חוזר ואומר

שזה היה בהומור... גם אם לא- זו זכותך. ויוניס היקר ...אחד האנשים הבודדים שלעולם אינו מקטר ותמיד רוח טובה שורה עליו וחיוך מאיר את פניו.. גם בדבריו יש צדק רב, אבל זה לא סותר את העובדה ש...מותר גם לקטר פה חברים, וחופשי (אחרת יהיה משעמםםם) חג שמייחח... גפן

yonis

New member
../images/Emo24.gifגפן חמודה שלי,מה נשמע,,

כל אחד חייב לקטר מדיי פעם וזה בריא,,גם אני מידי פעם,אני לא מלאך, אבל גם הרבה למדתי שאם השלילה הופכת לך לאופי שני,החיים שוללים גם אותך, תשובות של בית ספר אולי, חיים של קבלת הרבה אהבה,בטוח,ותודה לחיים, יללה, נשיקות לכולם טס ללונדון בעוד כמה שעות

Gefen

New member
יוניס יקר...לך יש את

מרים, זה לא חוכמה...
ונסיעה טובה ללונדון יקירי, תהנה...

yonis

New member
אתה חמוד,וכולנו יודעים מה שאתה

מרגיש,כולנו חצינו את זה, וטוב להחליף דיעות, הפורום נועד לזה והוא דווקא חזר לעצמו עם הרבה מעניינים שחוזרים לכתוב,מה טוב ידידות,

ליילה

New member
ואוו..... מה נהיה מזה...../images/Emo5.gif

כנראה שבלי איזה ויכוח או שניים בחודש, אנחנו לא יכולים לעבור. נו טוב, זו חוויה מזככת משהו כנראה, ואין ספק שחלק מתפקיד הפורום הוא גם מקום להוציא אגרסיות (עדיף בצורה וירטואלית מאשר על האישה בבית לא??
) בכל מקרה, אני בהחלט חושבת שהפורום הזה הוא גם מקום לקיטורים, הרי אנחנו בבית פה, בין ישראלים, ואין שום סיבה שלא נקטר קצת גם על הקשיים שיש לנו בהתאקלמות ובחיים במקום זר ואחר. מה לעשות, גם אמריקה הגדולה והמעולה, יש לה חסרונות (שמישום מה האמריקאים עצמם, לא ממש אוהבים לשמוע עליהם. ואני חייבת לציין שהם הצליחו לייצר פה פטריוטיות משובחת אם על כל קיטור מישהו ישר קופץ וצועק) וזה לא שאנחנו הולכים וצועקים אותם בפני המארחים, אבל ככה, פה ביננו, מותר קצת לקטר, מה יש? אז חברים, נא להרגע, לא נראה לי שמידות ומישקולות הן סיבה לריבים חג חנוכה שמח וכתום לכוווללללםםם

למעלה