לאור המצב ..... החלטתי

who can it be

New member
לאור המצב ..... החלטתי

שאין מנוס כל כך הרבה דיבורים על חג ההודיה הזה ואין לי על מה להודות .... אוףףף מצד שני גם חנוכה לא ממש עושה רושם טוב אפשר להחליף חג ? או אולי לעשות המרה שקטה כזו ? בואו ננסה לקחת להם את החגים ונשים להם שם - בלוח השנה את חגי ישראל המדכאים . נראה אותם מתמודדים עם זה ....אוף אי שם ממרומי השיעמום ליבי יוצא אליכם יקירי , ומוקירי זכרי וכך מוצא אני את עצמי עומד שוב .... לנוכח ההודו האומלל שנפח את נשמתו אי שם במעמקי תנורי ( המכוון למעלות פרנהייט .... ) * שזוהי אגב עוד תוספת אמריקאית מפגרת - ללקיחת מידות ולהפיכתם למשהו שאינו ברור לכלל העולם.... והנה אני עובר נושא האם רק אותי מטרידים הדברים הללו ??? למה לכל הרוחות הם חייבים לדבר במיילים ??? ( מה רע בקילומטרים ? ) האם שיטת מדד הטמפרטורה חייב להיות בפרנהייט ??? ( מה רע בצלזיוס ?) האם אין להם משקלים כאלה - כמו של הירקן שלנו בארץ ? (כזה שנותן מספר קילוגרמים ... ולא Oz.. או Lbr וכאלה ... ? ) והשאלה האחורנה היא למה כשאני משועמם - כל חברי הפורום הזה חייבים לקרוא הודעות משונות שלי ?

who can it be

New member
תיקונים קלים ../images/Emo13.gif

להם = לשאינם יהודיים ...... האחורנה = האחרונה ....

ליילה

New member
אוי אוי, כולי הבנה....

אני חושבת שכבר אמרתי יותר מפעם אחת שהדברים האלו משגעים אותי. איך, איך הם הצליחו האמריקאים המוזרים האלו, להיות המעצמה הכי גדולה בעולם, ולמרות זאת להפוך כל אמת מידה נורמלית בעולם למשהו לא ברור ולא מובן, איך הפרנהייט הזה שאין שום דרך נורמלית לחשב אותו מסתדר להם, איך זה יכול להיות שב 30 מעלות זה אפס, ובעשרים זה בסך הכל מינוס חמש??? ומה זה כל האוזים והליברות האלו ואיך מחשבים את הפאונדים האלו????? תוסיפו לזה את שיטת ניקוי הריצפה וזה בכלל מזל שהמדינה הזו עוד מתקיימת...אז מעצמת על???? זה בכלל סוג של פלא שמיני.

who can it be

New member
תראי ... ליילה .

שיטת הניקוי - לא ממש מינוח מדוייק הייתי נוטה לומר " שיטת - מרח על כל השטח . וזה פחות יבלוט " זהו שמה המדוייק של השיטה שפותחה ככל הנראה במכון וייצמן שלהם באיזו אוניברסיטה נידחת ....

עם אינצ´ים ופיטים אני כבר מסתדרת

עם המשקלים עדיין יש לי בעיה

diday

Member
עם המשקל גם לי יש בעיה

אבל אני מנסה לעבוד על זה (דייטה, ספורט...)

usa4ever

New member
לאור המצב תמצא לך חיים ומהר!!!!

אתה כזה אנטיפת חצוף(הישראלי הטיפוסי)ומשועמם בטירוף,אכן! אתה בן 31 ולפחות בהודעה שלך הזאת אתה נשמעת כמו בן 13. מומלץ שתמצא לך חיים ומהר במקום להיות צבוע ולנצל את הפורום הזה בכדי,לקטר,לקטרג ולהסתלבט על ארה"ב,מצאת לך קורבנה מזדמנת נוחה,מה לעשות!המון מהגרים כמוך מתיימרים לזלזל בארה"ב ומתיימרים לבוז לה כי זוהי הקלישאה הטקטית החביבה ביותר,טקטיקה מתחמנת,נלוזה,נאלחת ונפוצה בטירוף(תתפלא לדעת שהרבה מהגרים ישראלים בארה"ב ובקנדה משתמשים בה למרבה הפלא)קלישאה שבאה לסייע לטיפוסים כמוהם לתחמן ישראלים אחרים ולעשות עליהם רושם(רושם מטעה,כמובן!)שאתה מזלזל בארה"ב וסולד ממנה ובז לה,תוך כדי התבכיינות קטנונית בנושא ה"המידות והמשקלים האמריקאיים הלא ברורים לי" בתור תירוץ מזדמן ולנצל אותם בכדי להמחיש לאנשים כמה שאתה לא מסתדר איתם וכמה שהם מקשים על אורח חייך הישראלי,זאת בכדי שתוכל לשקף לפורומיסטים התמימים כמה אתה מתקשה בטירוף להשתלב ולהסתגל פה כי,למרבה הטרגדיה והצער מישהו כופה עלייך ואונס אותך ומאלץ אותך להגר לארה"ב הדוחה והמישהו הזה מעוניין לכפות עלייך לנסות לפענח מה זה מיילים ופרנהייטים ופאונדים(סיוט חבל"ז!)ותוך כדי כך לנסות להשתלב ולהתברג בכפייה ובאינוס,בתוככי תרבות אמריקאית/ניו יורקית "נחותה","זרה","נוכרית"ו"גועלית" שאיתה אתה בעל כורחך אמור להתמודד בקושי מידי יום וכל זה למה ומדוע?בשביל מה לטרוח להמחיש את נושא הסלידה הצבועה שלך כלפי אמריקה?מה?בשביל להרגיע את קהל הגולשים(הפאסיביים)בישראל שקוראים את כל זה? אחלה שאלה!והתשובה היא..כן! בגלל שהטקטיקה הנ"ל מסייעת לטיפוסים כמוך לכפר על התדמית השלילית, האנטגוניסטית והתוקפנית שקיימת ומושרשת מזה שנים רבות כלפי קהילת היורדים ממדינת ישראל(ע"ע "בוגדים","נפולת של נמושות","אנטי ציוניים","גייס חמישי" וכיוצ"ב)בכדי לתחמן ת´ישראלים האחרים שנארים מאחור(ישראלים ציוניים שגולשים בפורום או שלל החברים/מכרים בישראל)שיאמינו בתמימותם לעובדה שאתה סולד מארה"ב(ממש!)ולתרבות "המפגרת" וה"נוכרית" שלה ואיך שלחיות בארה"ב זה מבחינתך סיוט מבועת ועינוי כואב,וכמובן שאתה תדאג לפרסם את זה באינטרנט בכדי שכולם יווכחו לדעת כמה אתה מזלזל באמריקה הזרה לך ומתקשה להבין אותה. אז זהו שהבעייה היא שתוך כדי הצביעות והבעת קיטורים,תלונות, ירידות,הסתלבטיות והתעלקויות על מאפיינים שונים של התרבות האמריקאית ה"נחותה",אתה פשוט מנסה לדפוק פוזה צבועה ומזוייפת ולהסוות ביעילות מירבית ומתחמנת את האמת ההפוכה,הווה אומר,האמת הבלתי מתפשרת היא שהעובדה בשטח,שאתה,כמו כל מי ש***בוחר מרצון ולא מאונס***להגר לאמריקה ולהתגורר פה,מנשק את המזוזה על כל יום שהוא מתגורר פה ומודה לאלוהינו(*אפרופו חג ההודייה מאתמול!זוכר?*)על כך שאתה לא מתגורר שם(בארץ החודש)! יתרה מזאת,הבן אדם החכם ההוא שאפרת סיפרה לך עליו בשירשור אחר(זוכר אותו?בטח שכן!)כשכעסה עליך כשאמרת משהו שלילי על איזו "עדי"(לא זוכר בדיוק מי),אוקיי אז לידיעתך,הבן אדם החכם הזה אמר עוד משהו הרבה הרבה ה-ר-ב-ה יותר חכם,בעצם,הוא אמר משהו הכי חכם שאפשר,הוא אמר כדלקמן(שים לב!): "במידה ולא נוח לך לגור בארה"ב ובמידה ואתה לא מסתדר איתה,ואם היא לא ברורה לך ומטרידה אותך קשות(מסכן!)ואם התרבות שלה והפרנהייטים שלה והמיילים שלה והליברות שלה וחג ההודיה שלה ועוד כהנה וכהנה "תוספות אמריקאיות מפגרות"כלשונך,מעצבנות אותך ומפריעות לך ומטרידות ולא מתאימות לך ואתה לא מסתדר איתן(אההה מסכנונצ´יק!)ואתה לא משתלב בהן כמו הרבה ישראלים אחרים,מה שקורה זה,מומלץ בחום ש*ת-ע-ש-ה לע-צ-מ-ך ה-מ-ר-ה ש-ק-ט-ה*,המרה כמה שיותר שקטה וכמה שיותר מהירה,כמו שאומרים האמריקאים THE SOONER THE BETTER!!!ברור! במידה ולא הבנת,ההמרה השקטה שתעשה לעצמך,תיאלץ אותך לארוז ת´פקלאות שלך,לרכוש לך כרטיס טיסה וואן וואי(JFK-TLV one way)בכדי שתואיל בטובך לא להיות צבוע ואז להעיף ת´תחת שלך בחזרה אל מאיפה שבאת!!כי לידיעתך,(במקרה ולא שמת לב,חמוד)מאיפה שבאת,הירקנים בשוק הכרמל*עדיין*משתמשים במידות ברורות ולא מטרידות שכאלו,תיודע..אה זוכר אותן?מידות כגון קילוגרמים,קילומטרים,צלזיוסים.קלטת?יפה!. ביי. האפי חנוכה
אנד מארי כריסטמס.

een ogenblik

New member
היי, מה הבעיה שלך

אני לא גרה בארה"ב, אני לא מתלוננת על ארה"ב ולא מעניין אותי כלל לדבר על ארה"ב. קיטורים לעומת זאת הם תחביב מאד חשוב שלי. אם יש הרבה נושאים לקטר על ארה"ב אולי אני אמצא לי לנכון לבוא ולבדוק אפשרות מגורים שם. ככה סתם לפסול את כל הקיטורים, ולא לתת למישהו לקטר על מה שלא מוצא חן בעיניו? איזה מין יצור אנושי עושה דבר שכזה? ועוד להגיד שבמקום שמקטרים עליו אסור לגור? אז איפה נגור בעולם? מקום שאי אפשר לקטר עליו הוא לא מקום כיף לגור בו!

או כמו שתמצט את זה חבר טוב שלי

כל אחד צריך לעשות את מה שהוא טוב בו. אני מצויין בלקטר

usa4ever

New member
אז זהו שאין לי בעייה,היה לי רושם

של"מי אני"יש בעייה עם מספר מידות ומשקלים נוכריים. וכן,אני מבין שקיטורים ו"ביצ´ינג"(bitching)זה תחביב מאוד חשוב בקהילה וזה חבל מאוד,אבל אין מה לעשות,זו אנומליה מסויימת באופי הישראלי. הווה אומר לקטר,להתבכיין,לא לפרגן,ללגלג על ארה"ב וללעוג לארה"ב זה התחביב הלאומי(national past time)של ישראלים טיפוסיים מסוימים כמו שלחילופין בייסבול,בסקטבול ופוטבול הם התחביב הלאומי של האמריקאים,ואת זה לא ניתן לשנות לעולם(רק לאחר סוף העולם,זה ישונה,מסתבר) דונט גט מי רונג(אגב,יש לך כינוי הולנדי שכזה,שמת לב?אני מת על הולנד)גם אני חושב שיש נושאים לגיטימיים מסויימים שאפשר לקטר עליהם על ארה"ב,רק מה שמידות והמשקלים שבהם הם בחרו להשתמש זה ממש לא נחשב לקיטור,ליגלוג,לעג לגיטימי משום שהפאונדים,המיילים והפרנהייט הם חלק אינטגרלי מהתרבות ומאורח החיים שלנו ותרבות זה לא כמו x ו y? מאפיינים תרבותיים לא משתנים לעולם!!ועל זה אין מה להתווכח! אני לא יודע איך היית בוחרת להגיב(לבטח היית מתרגזת/מתעצבנת/כועסת) אם האמריקאים,כחלק מהתחביב הלאומי היו מוצאים לנכון לקטר על כך שבישראל משתמשים בקילומטרים,צלזיוסים וקילוגרמים..או אם הם היו מלגלגים ולועגים על ופוסלים חגים יהודיים מסויימים what?i can´t go to mcdonalds on yom kippur?the groceries don´t sell bread during passover?you have GOT TO BE KIDDING ME!it´s ridiculous!) או לקטר על ה"חוצפה הישראלית"הידועה לשמצה..זה יישמע מגוחך מבחינתך ..כי אלו אינם דברים שראויים לליגלוג או ללעג או להתנשאות כי זו הדרך שעושים ביזנס בישראל ואם מישהו לא מסתדר אם זה הוא לא יהגר לישראל. אני חושב שמותר ורצוי וראוי לקטר,להתלונן ולהתבכיין על משתנים חברתיים שלא מוצאים חן בעינייהם כגון למשל המצב המדיני,כלכלי,ביטחוני בכל מדינה ומדינה מפני שדברים כאלו הם בגדר משתנים(variables)משתנים שונים בתוככי החברה. לדוגמא,האירופאים והאמריקאים מתחו ביקורת והתבכיינו על המדיניות של ראש הממשלה לשעבר נתניהו מבחירות 96 ואז,באו בחירות 99 ושמו את ברק שם והם הפסיקו לקטר עליו ואז באו בחירות שנת 2001 והם התחילו לקטר שוב פעם,כי שרון לא מצא חן בעינייהם את מבינה?אז הם פסלו אותו!חד וחלק! אף אחד לא יפסול קיטורים והתבכינויות על הנשיא בוש למשל או על איזו מדיניות כלכלית של ארה"ב,אדרבא בדמוקרטייה דיעות פוליטיות בכל הגוונים הינם רצויות,אם "מי אני" היה מקטר על הנשיא בוש אני לא חושב שהשירשור הזה היה מתקיים בכלל כי אני לא הייתי מגנה אותו(הנשיא בוש יפסיק לכהן כנשיא ארה"ב בינואר 20 2009...הנשיא השתנה!עוד פעם,משתנים!כמו שאמרתי!) מצד שני אני סבור שזה טפשי לקטר על פן תרבותי של חברה מסויימת כי המאפיינים התרבותיים לא משתנים לעולם ועל הישראלים לקבל אותם כמו שהם,אם הם מתעקשים ללעוג להם או ללגלג עליהם ולפסול אותם אז מוטב שלא יהגרו אם אין בכוונתם או באפשרותם להשתלב,להתברג ולהסתגל בחברה חדשה. (נ.ב אני לא אמרתי שאסור לגור לשם,אני המלצתי שלא כדאי לגור שם במידה ולמרבה הצער סממנים/מאפיינים תרבותיים מסויימים של ארה"ב מטרידים אותו ומקשים עליו והא לא מסתדר איתם!)

een ogenblik

New member
יש לך בעיה שנראת קשה מאד

אני מכירה אמריקאים שחיים בישראל, וקיטוריהם על חוצפה ישראלית מתקבלים בהבנה. למען האמת הם גם מקטרים על הבדלי משקולות וטמפרטורות, וגם זה מתקבל בהבנה, מאחר והדרך היחידה להסתגל למקום חדש היא לפרוק את הקיטור המצטבר - הווה אומר: לקטר. לאומיות ישראלית של משתתפי הפורום היא אינה בזמן עבר, אלא בזמן הווה, גם אם הם חיים מחוץ לישראל, כך שקיטור על קו אופי תרבותי עיקרי שלהם אינו לגיטימי כלל לשיטתך, ולפיכך אינך יכול להתלונן עליו כלל. וכנראה שיש לך גם בעיה בין הבנת מה ההבדלים בין קיטור (שאינו יכול להיות לגיטימי או לא) לבין מתיחת ביקורת (שיכולה להיות לגיטימית או לא). השלטון במדינה שבה אני מתגוררת אינו גורם לי לקטר - הוא יכול לגרום לי למתיחת ביקורת, שלוש הנשיקות המוחלפות בכל תחילת פגישה וסיומה מוציאות אותי מדעתי וזוכות לשלל קיטורים, הגורמים גם למקומיים לחייך. [הכינוי שלי בהולנדית? באמת? ואני בחרתי רק צרוף של אחת עשרה אותיות מחולקות לשתי קבוצות במקרה. שיו, איזו מקריות. מהמם.]

america4ever

New member
אין לי בעייה !לו הייתה בעיה ולא לי

של"מי אני"יש בעייה עם מספר מידות ומשקלים נוכריים. וכן,אני מבין שקיטורים ו"ביצ´ינג"(bitching)זה תחביב מאוד חשוב בקהילה וזה חבל מאוד,אבל אין מה לעשות,זו אנומליה מסויימת באופי הישראלי. הווה אומר לקטר,להתבכיין,לא לפרגן,ללגלג על ארה"ב וללעוג לארה"ב זה התחביב הלאומי(national past time)של ישראלים טיפוסיים מסוימים כמו שלחילופין בייסבול,בסקטבול ופוטבול הם התחביב הלאומי של האמריקאים,ואת זה לא ניתן לשנות לעולם(רק לאחר סוף העולם,זה ישונה,מסתבר) דונט גט מי רונג(אגב,יש לך כינוי הולנדי שכזה,שמת לב?אני מת על הולנד)גם אני חושב שיש נושאים לגיטימיים מסויימים שאפשר לקטר עליהם על ארה"ב,רק מה שמידות והמשקלים שבהם הם בחרו להשתמש זה ממש לא נחשב לקיטור,ליגלוג,לעג לגיטימי משום שהפאונדים,המיילים והפרנהייט הם חלק אינטגרלי מהתרבות ומאורח החיים שלנו ותרבות זה לא כמו x ו y? מאפיינים תרבותיים לא משתנים לעולם!!ועל זה אין מה להתווכח! אני לא יודע איך היית בוחרת להגיב(לבטח היית מתרגזת/מתעצבנת/כועסת) אם האמריקאים,כחלק מהתחביב הלאומי היו מוצאים לנכון לקטר על כך שבישראל משתמשים בקילומטרים,צלזיוסים וקילוגרמים..או אם הם היו מלגלגים ולועגים על ופוסלים חגים יהודיים מסויימים what?i can´t go to mcdonalds on yom kippur?the groceries don´t sell bread during passover?you have GOT TO BE KIDDING ME!it´s ridiculous!) או לקטר על ה"חוצפה הישראלית"הידועה לשמצה..זה יישמע מגוחך מבחינתך ..כי אלו אינם דברים שראויים לליגלוג או ללעג או להתנשאות כי זו הדרך שעושים ביזנס בישראל ואם מישהו לא מסתדר אם זה הוא לא יהגר לישראל. אני חושב שמותר ורצוי וראוי לקטר,להתלונן ולהתבכיין על משתנים חברתיים שלא מוצאים חן בעינייהם כגון למשל המצב המדיני,כלכלי,ביטחוני בכל מדינה ומדינה מפני שדברים כאלו הם בגדר משתנים(variables)משתנים שונים בתוככי החברה. לדוגמא,האירופאים והאמריקאים מתחו ביקורת והתבכיינו על המדיניות של ראש הממשלה לשעבר נתניהו מבחירות 96 ואז,באו בחירות 99 ושמו את ברק שם והם הפסיקו לקטר עליו ואז באו בחירות שנת 2001 והם התחילו לקטר שוב פעם,כי שרון לא מצא חן בעינייהם את מבינה?אז הם פסלו אותו!חד וחלק! אף אחד לא יפסול קיטורים והתבכינויות על הנשיא בוש למשל או על איזו מדיניות כלכלית של ארה"ב,אדרבא בדמוקרטייה דיעות פוליטיות בכל הגוונים הינם רצויות,אם "מי אני" היה מקטר על הנשיא בוש אני לא חושב שהשירשור הזה היה מתקיים בכלל כי אני לא הייתי מגנה אותו(הנשיא בוש יפסיק לכהן כנשיא ארה"ב בינואר 20 2009...הנשיא השתנה!עוד פעם,משתנים!כמו שאמרתי!) מצד שני אני סבור שזה טפשי לקטר על פן תרבותי של חברה מסויימת כי המאפיינים התרבותיים לא משתנים לעולם ועל הישראלים לקבל אותם כמו שהם,אם הם מתעקשים ללעוג להם או ללגלג עליהם ולפסול אותם אז מוטב שלא יהגרו אם אין בכוונתם או באפשרותם להשתלב,להתברג ולהסתגל בחברה חדשה. (נ.ב אני לא אמרתי שאסור לגור לשם,אני המלצתי שלא כדאי לגור שם במידה ולמרבה הצער סממנים/מאפיינים תרבותיים מסויימים של ארה"ב מטרידים אותו ומקשים עליו והא לא מסתדר איתם!)

yonis

New member
טוב שאתה קיים usa

מידי פעם טוב ליפול על אחד שמחזיר דברים לתיקונם, העולם מלא זיופים וחוסר הכרת תודה , חושב כמוך,אם בחרת לחיות ברומא התנהג כרומאי,כבד תרבויות אחרות,הן קיימות לפני שהוריך חשבו ליצור אותך, ואל תבלבל את המוח,, לא נוח לך קח מטוס,,

Yaniv-DC

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת...

המממ... המון! ועוד בלי רווחים...

who can it be

New member
ה ו מ ו ר .... מכיר ???

שלום לך איש קטן ..... אולי לו הייתי בן 13 כפי שציינת - הייתי עונה אך לא
לא כל אחד ראוי לתגובה ומה גם שאם אענה סביר להניח שעם מנת המשכל שלך לא תבין ושוב תעלב
אז הייה שלום ואכן טוב למות בעד ארצינו

ruben53

New member
usa4ever כמה שאתה ישראלי..

תוקפן,קוטר,ישר ואמיתי..חג שמח..

ron´s

New member
usa4ever , go find a lay insted !!

אני לא מבין אין לך חיים? לך תתנדב בצער בעלי חיים במקום להיות כל כך תוקפני . הרושם שלי שהוצאת תיסכול עצמי רב שנים בתגובה שלך שגם כה מרוב מרירות ושנאה אין סבלנות לקרוא אותה עד סופה!!! המסר האחרון שלי אלייך הוא או אפילו עיצה "גם הover סולידריות שלך שלילית ובגלל ישראלים כמוך, ישראלים צעירים כמוני עוזבים את הארץ!!!

למעלה