לאור הביקוש הרב

מסיבת רווקות או מפגש פורום ?

היי בנות יקרות בשמחה ואהבה אעניק לכן את התכנית האמנותית מתחיל להתגבש לי רעיון נפלא ומיוחד למסיבת רווקות לכל הכלות הטריות גם יחד. אבל אני רק צריכה לדעת מסיבת רווקות ?? או מפגש פורום ??

דינגומט

New member
ההגדרה באמת משנה?

התקבצות של אנשים שיש להם מכנה משותף אחד בולט מאוד, (ועוד כמה קצת פחות בולטים). עם המון אהבה וחום. "מפגש" או "מסיבה" אלו רק מילים. מה שמשנה זה מה שבלב, לא?

אני אסביר

זה משנה את הרעיון אותו אני מביאה ומנחה במעגל שלנו. אני מנחה מעגלים שונים ומגוונים לאירועים שונים בכלל ובחייה של האישה בפרט. אני מתאימה את המעגל למהות המפגש. אם זה מסיבת רווקות לבנות שככל הנראה לא יערכו להן מסיבת רווקות אזי אני רוצה לעשות את זה להן עם החברות מהפורום. ואם זה מפגש פורום בלי התמקדות בכלות לעתיד אז הקונספט יהיה אחר לגמרי. מעגל ממני אליכן יהיה בכל מקרה אבל כדי להעניק לכן את הכי מאושר ונכון שרק אפשר אני מבקשת לדעת את המהות של המפגש.

אפשר גם לבוא...?

היות ואני כרגע רווקה ולבד רציתי לדעת אם הכניסה מותרת... (אני קצת אשחד ואומר שאני יביא עלי גפן ממולאים מעשה ידיי להתפעל).

בננית80

New member
זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך!

עם שוחד, בלי שוחד, שלא תעיזי להבריז!

נטלולה25

New member
אני ממש אבל ממש יעשה את כל המאמצים

לבוא...כי זה יוצא 4 ימים אחרי שאני ואורן עוברים דירה וגם יום שבת אז זה יום לסידורים של דברים...אני יעשה את מיטב המאמצים לבוא

nataliebe

New member
איזה רעיון נחמד! יש לי הצעה!

אולי אפשר לנסות להשיג חסות, למשל מהאתר H-NET או ממתחתנים, שיספקו משהו לארוע? למשל קצת אוכל, או מתנה קטנה לכל זוג דנדש? מה אתן אומרות?

למעלה