אשמח לבוא אם לא נהיה באילת ולהביא כמובן אוכל שתיה ואהבה
ק ק ו נ ו א י צ י New member 13/3/06 #22 דינגו, בקצב הזה רק את ואני נהיה שם! יאללה בנות, אין נקיונות ביום שבת! די לתירוצים!
א אגם גם New member 13/3/06 #28 נראה לי שכן.. היה משהו שאני צריכה לזכור?.. (כנראה שכן הא?) ווקשה אל תעלבי.. אני לא זוכרת כלום.. בחיי.. זה לא את.. זו אני.. והזיכרון המעפן שלי
נראה לי שכן.. היה משהו שאני צריכה לזכור?.. (כנראה שכן הא?) ווקשה אל תעלבי.. אני לא זוכרת כלום.. בחיי.. זה לא את.. זו אני.. והזיכרון המעפן שלי
P Princes Vespa New member 13/3/06 #36 בדנמרק מתחתנת עם דני שווה, ומביאה מלא בחורים דנים רווקים לארץ..
G galgal0ne New member 13/3/06 #23 תתגידי, זה בכוונה../images/Emo35.gif יום לפני החתונה שלי... אז לצערי הרב יהיו לי תוכניות אחרות
ב בננית80 New member 13/3/06 #30 אני בפנים! (למרות שזה יום ההולדת של בננו, אני בונה על זה שהוא יהיה במסיבת רווקים באילת...) איזה כיף!!!!!!!!!!
אני בפנים! (למרות שזה יום ההולדת של בננו, אני בונה על זה שהוא יהיה במסיבת רווקים באילת...) איזה כיף!!!!!!!!!!
ט טוטסי New member 13/3/06 #32 אוי, איזה גרוע... אנחנו בקפריסין, עסוקים בלהתחתן, בין ה-7 ל-9 באפריל. נו באמת... ועד שיש מפגש קל"ב...
אוי, איזה גרוע... אנחנו בקפריסין, עסוקים בלהתחתן, בין ה-7 ל-9 באפריל. נו באמת... ועד שיש מפגש קל"ב...
י יעלה1811 New member 13/3/06 #34 איזה כיף! נראה לי שהפעם אעזור אומץ ואבוא...אבל לא נראה לי שהבחור יגיע....
M miziluly New member 13/3/06 #40 אני באה מאוד מקווה שנהיה בארץ, אם כן אז אני בטוח באה ומביאה את החצי.