לאורו של ירח ...

hemi32

New member
לאורו של ירח ...

בודד אי שם במרחבי הצפון , למרגלות הרי גולן , בין עצים עבי צמרת , יושב בראש כפוף ומביט אל הדשא , עוד לא יבש הטל , עוד לא עלה השחר ... קרקור צפרדע נשמע ברקע , מתמזג עם הצרצר שמעל , וינשוף צורח , בגרון ניחר , דממה , שקט נצחי , נדמה כי לא יפציע השחר לעולם , נדמה כי ירח נבחר למושל , ומשהו שם למעלה כושל . הגב שחוח , עייף החומר , אך הנפש כמו נר , עולה ויורדת , עולה ויורדת , וקול בכי , כבכיו של תינוק , זועק מסביב , וזועק וזועק , אמאאאאאאאאאאאאאאא ! אחוז אימה , קפצתי בבעתה , הבטתי סביב , איה הוא הנער , ואולי תינוק , אגש להצילו .. איפה ? צעקתי בעוז , אייכה ? שאגתי בעצמה , אף לא קול אף לא מענה , ועייני קרועות לרווחה ... ולפתע עלה הקול , נשמע כאן קרוב , היסטרי , עמוס ביגון , נחנק מאנחה , וכורע ממעמסה .. קרסתי תחתי , העילפון אחזני , בין טל ודשא נפלתי , ואירדם . ולמולי תינוק , זוחל לאיטו , קררר לו אני חושב , מי איתו ? סגול כולו ! מי הביאו ? מי הזניחו ? שולח יד ארוכה , ארוכה .. תופס בזרועו , ומרימו , במעילי עטפתיו , על לחיו נישקתיו .. אף חיבקתיו . בחיקי נרגע , נשימתו סודרה , ובאדום לחיו נצבע . ולפתע חלחלה , מי שם אחורי העץ , שדוף , כמעט שקוף , מציץ ובעיניו תחינה , אנא קחני , גם אני גם אני .. חיש קל שלפתי , מתוך כיסי לעברו זרקתי , ממחטה ישנה , את ערוותו כיסה , ולצידי התיישב בערגה ... צחוק גדול נשמע , עת זה עם זה נפגשו , תינוק עזוב ואח נטוש .. ואז בריצה הופיע הגדול בחבורה .. נשק לשניהם ולי הודה .. ואז התעוררתי ואדע ! כי התינוק , התינוק שבי הוא ! הילד שלי הוא .. והנער הלא הוא עצמי הצעיר ... שנים חיפשתיכם , שנים התנכרתי אליכם , שנים הפניתי גב לרצונותיכם , שנים פעלתי בניגוד לרצונכם , , , הייתם שם ודעכתם , כמעט לא קמתם .. היום אני יודע שצדקתם ! שטעיתי ! שעלי להיות קשוב לכם ! כי אתם זה אני ואני זה אתם ! אתם תגידו מה ! ואני יגיד איך ! מוקדש באהבה רבה לחברי הפורום המקדשים את הערך 'אדם' .

וואו... הרבה זמן לא אמרתי...וואו

אוקיי אתה כותב מדהים. נראה לי שהפורום לא זכה לפנינים כאלה הרבה זמן. זוכר את הנושא של להעלות חיוך על פני, מיום חמישי? אז עכשיו, אחרי יום עבודה סוחט ומלא לקוחות מעיקים, הצלחת להעלות רגש עז בליבי העייף. ואפילו חצי דמעה. סחטין. זה מדהים.

hemi32

New member
חצי דמעה .. ורגש עז שוים

בערכם לחיוך אחד .. תמשיכי לחייך ..

הוא לא מלך

הוא נסיך. (אביב גפן) נסיך זה סקסי, מלך תמיד מצטייר אצלי כגבר שמן חרמן וזקן עם כתר. אחשורוש כזה. נסיך זה... זה ליגה אחרת. משו צעיר, יפה יותר

בנים חולמים להיות מלכים

ובנות חולמות להיות עם נסיכים, אין מה להשוות.

מלכים? כה, שניה

ומזה לעזאזל מדומינים? מאז שיצאתי בשאלה המציאו מילים חדשות בעולם החרדי?

מדומיין מדומיינת מדומיינים מדומיינו

מה לא מובן לך במילים האלה? מדומיינים זה אנשים שמדמיינים דימיונות.

ephi79

New member
אה, ואני חשבתי שמדומינים זה קיצור

של השאלה: מה עם דומינים? <אפי תוהה מה דומינים חולמים להיות>

מלכים? כה, שניה

ומזה לעזאזל מדומינים? מאז שיצאתי בשאלה המציאו מילים חדשות בעולם החרדי?

למעלה