לאופיר

דוריטן

New member
לאופיר

אני מקבלת קיצבה של אי כושר עבודה ( פוסט טראומה וחרדה)ובמסגרת סל שיקום עבדתי וכעת נפתחה התביעה . אני בשלבי קריסה מועדה לועדה

דוריטן

New member
לא הבנתי כלום אופיר

בעבר הוגשו מסמכים רפואיים ואושר לי אי כושר אשתקד עבדתי כמזכיר ולאחר שעזבתי הגשתי את תלושי המשכורת לקבל החזר ולפתי קיבלתי מכתב שאני צריכה להמציא את המסמכים הרפואים ובכל שבוע יש לי ועדה ולאחר מכן רות פרישר. אודה לך אם תוכלי לייעץ לי כבעבר. .

אופירA

New member
מנהל
שוב מצטערת

אינני זוכרת את הייעוץ שייעצתי בעבר, ויש להזכיר את כל הפרטים מהחל ועד כלה (או לשלוח במסר הפרטי את ההתכתבות דלשעבר, כדי שאוכל להיזכר). אינני מבינה איזה החזר רצית לקבל, ממי, ולמי הגשת את תלושי המשכורת? אינני יודעת איזו דרגת אי כושר יש לך (60%, 65%, 75%)? מהי הדרגה הרפואית בביטוח לאומי (40%, 50%) ומהו אחוז קצבת הנכות בביטוח הלאומי (100% או פחות)? האם מדובר בנכות נפשית בלבד או שיש גם סעיפים רפואיים פיזיים? האם הנכות היתה מוגדרת לצמיתות או זמנית? ממי קיבלת מכתב שצריך להמציא מסמכים רפואיים ולמי יש להמציא אותם? אילו ועדות את צריכה לעבור כל שבוע? מה קשורה רות פרישר, שהיא מנהלת במחלקת השיקום, לנושא שהעלית? והכי חשוב - מה הבעיה, בעצם? איזה עצה את צריכה?

למעלה