לאוהדי Gemini

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מהשבוע תשלמו הרבה יותר לגוגל על Gemini Pro
למרות זאת, היא עומדת להרע את התנאים להם התרגלו המשתמשים של ג'מיני, ולגרום להם להתפשר על מודל פחות טוב או לשלם הרבה יותר.

האם תסכימו לשלם הרבה יותר?
או תתפשרו על מודל פחות טוב?

משתפרת1

Well-known member
למרות זאת, היא עומדת להרע את התנאים להם התרגלו המשתמשים של ג'מיני, ולגרום להם להתפשר על מודל פחות טוב או לשלם הרבה יותר.

לי מספיקה הגירסה החינמית. בתחילת הדרך כשהיה רק צ'ט ג'יפיטי הוא הגביל אותי במספר השאילתות ליממה, אבל אז הגיע הג'מיני ועוד כמה סוכני AI וההגבלה הזו הוסרה. גם אם אגלה שהיא קיימת אני יכולה לעבור מהצ'ט לג'מיני לקלוד לפרפלקסיטי ולעוד.
מי שנזקק ל- AI ברמה מקצועית יותר ישלם מה שצריך. לדוגמא: לעריכה ולשיפור של תמונות ה- AI החינמי מספיק לי. כך חידדתי וצבעתי תמונות ישנות של אבי ז"ל. מי שרוצה לייצר סרטון מהתמונה יכול לעשות זאת רק אם הוא מנוי.

boriska1

Well-known member
אשאר איתו. משלם 19 ש"ח, כולל הרחבת זיכרון בג"ימייל.הצרכים שלי צנועים, לא כותב קודים

Harrington

Well-known member
מנהל

גם אני מסתפק בגרסאות החינמיות (ולאו דווקא של הכלי הספציפי שהזכרת). כרגע לא מוצא שיש בו משהו ששווה לי להשקיע בו כסף. אולי זה יקרה ביום מן הימים, אבל כרגע הכלי הזה לא מספיק אמין/מהימן ו/או לא מספק לי שירות ייחודי מספיק כדי להצדיק את זה.

raya

Well-known member
ג'מיני - לפי הנסיון שלי, נותן תשובות פחות "מקצועיות" לשאלות שאני שואלת (בתחום הכימיה האנליטית בעיקר).
לא היה ידוע לי שהם מפיצים גירסה משודרגת בתשלום, בכל מקרה אין לי שום סיבה לעבור לגירסה המשודרגת.

למעלה