לא מבין מה ההתלהבות. ואני לא אנטי.
אני בקושי רואה כדורגל. אולי ארבעה משחקים בשנה (כולל אליפות, גמר, גביע, ישראלי, בינלאומי, והכל) אז שמעתי ברדיו על שער מדהים. אחד הגדולים בהיסטוריה של הכדורגל לדורותיו! הגעתי לכאן בחיפושי אחר וידיאו של הגול המהמם, ועכשיו שראיתי - אני לא מאמין שמזה עשו סיפור כל כך גדול. אכן גול חביב. אכן שליטה מושלמת בכדור והתמצאות נהדרת במרחב. אבל מה עושה את השער הזה לכל כך מיוחד? למעשה, הייתי אומר שהוא פשוט חיפש לעשות דאווין. הרי הוא בקלות היה יכול לבעוט ישר לשער. בשביל מה הסיבובים והמספרת? רק בשביל הדאויין. ממרחק כזה כשהמגן כל כך רחוק ממנו ואפילו לא בינו לבין השער - איזה שוער היה עוצר בעיטה של רונלדיניו אפילו אם היה בועט בעיניים עצומות? אז באמת לא ברור לי בשביל מה רונלדיניו היה צריך את השער הכאילו מדהים הזה , ועוד יותר לא ברור לי למה התקשורת שלנו עושה מזה כזה עניין! אגב, הקריין בסרטון שבקישור, מדבר בהולנדית. ומה לעשות - זן שפה שאני מבין היטב. וגם הקריין לא מתלהב מהשער ברמה כזו. הוא אומר שזה שער נהדר. ותוהה "איך זה עולה בדעתך" לעשות כך, וגם מבטיח שמחר העיתונים יהיו מלאים בטקסטים של כתבים שמנסים לתאר איך זה בדיוק קרה - אבל אף מילה על שער ברמה של כל הזמנים. שום התייחסות להשוואה מול שערים אחרים. מה שכן, הוא מתייחס לכרטיס הצהוב שבטח תיכף יונף (בגלל הורדת החולצה) ושרונלדיניו מן הסתם יקבל אותו בחיוך רחב.