לאוהדי ברצלונה

Giallorossi

New member
עד עכשיו בארסה מסתדרת בלעדיו

4-0 על ויאריאל עם צמד של רונאלדיניו, אחד של אינייסטה ועוד אחד של גודיונסן.

איזה גול?! זה אחד הגולים הגדולים

בשנים האחרונות. שער מדהים, פשוט מדהים. אין לי מילים אחרי דבר כזה. אחד היפים שראיתי אי פעם. איזה גול, איזה שחקן. אני מודה לאלוהים שאני אוהד ברצלונה. האקסטזה משער כזה...

lltk

New member
גול גדול, אבל

ראיתי כבר כמה שערים כאלה העונה, הגול במספרת של מסודי מול הפועל פ"ת לדעתי אוכל אותו בלי מים. לא יכול לשמוע את נדב יעקובי שמכתיב לצופי ערוץ הספורט את דעתו שלו (שלא יקבע לי מי הכי טוב ויהיה אובייקטיבי כפי שמקצועו מחייב) ושוב אני חוזר, שחקן מצויין, חכם על כל הלבאנטות והמאיורקות - נעלם כמעט תמיד ברגעי אמת. לא הכי טוב כיום בעולם ובטח שלא בטופ של כל הזמנים. באותו לבל של שחקנים כמו באג'יו, ריבאלדו, ברגקאמפ וכו' - בדרג השני של השחקנים הגדולים (שהוא גדול שלעצמו).

ricardo kaka

New member
../images/Emo45.gif

אתה צודק חבל שהוא לא שם גולים כאלה בליגת האלופות אני לא ממש מחבב את רונאלדיניו אבל הוא שחקן גדול שאחרי שכולם רצו לראות אותו מצליח הוא כבר נמאס וכולם רצו לראות אותו נופל ועל כל דבר שחטו אותו לדעתי זה השפיע עליו עכשיו אפשר לראות עם הוא באמת גדול אם הוא יחזור לעצמו כמו שנראה גם בליגת האלופות או שימשיך לקרטע ולככב בעיק בפרסומות של נייקי בקשר לגול, גול בהחלט ענק ויפה אבל נראה לי שאתם מגזימים איך אתם יכולים להגיד שזה אחד הגולים היפים שראיתם מה לא ראיתם תמספרות של ריבאלדו מחוץ לרחבה?! או את זידאן מפציץ תרשת מהאוויר בגמר ליגת האלופות?! ואני יכול לתת לכם עוד מיליון דוגמאות אבל נדב יעקובי בכלל זה קצת מעצבן שהוא קובע שזה הגול הכי יפה שיש שזה השחקן הכי טוב שיש שהוא בעצמו הזיין שכל הכי גדול שיש... עזבו את כול זה באמת גול יפה

לאנשים יש זכרון קצר

המונדיאל הסתיים ביולי. הגיע הזמן לעבור הלאה. הרי התעלות מגיעה למשל במשחקי עונה או שלבי נוק אאוט. ואם המשחקים של מספר 10 מול ריאל (לפני שנה ו-6 ימים) ,צ'לסי (לפני שנתיים,לפני שנה ואפילו העונה כשהוא התחיל את החזרה שלו במשחק הזה) וכל מני משחקים מול קבוצות זניחות כמו מילאן וולנסיה לא נחשבים לסוג של רגעי אמת - אני אצטרך שתגדיר לי מחדש מהו רגע אמת .

lltk

New member
אז ככה

אנשים כל הזמן מזכירים את המשחק המפורסם מול ריאל ואת הגול ב4-2 של צ'לסי, אני טוען שברוב המוחלט של המקרים, כשרונלדיניו מתמודד עם הגנות חזקות הוא לא מתפקד, משחק סוליסטי והורס הרבה פעמים לקבוצתו - כך היה מול ארסנל בגמר הצ'מפיונס, במשך מונדיאל שלם, בכל שלב הבתים בצ'מפיונס שלא מול לבסקי סופיה, נתון נוסף שראוי לאזכור הוא שחצי משעריו עד העונה הובקעו מפנדלים (ורובן נשרקו משיפוט ביתי בנואו קאמפ, כפי שאמר מוריניו - ואני מצפה גם לאחד מול ברמן) ישנה קלישאה ששחקן גדול עושה את אלו שסביבו טובים, במקרה של רונלדיניו הוא צריך סביבו שחקנים גדולים בלבד בכדי להיות טוב. כל זה לא נוגד את זה שאני חושב שהוא שחקן נהדר. פשוט אוברייטד גדול.

הוא לא משחק סוליסטי

הוא מנסה לקחת אחריות. והוא לוקח,ואם זה לא הולך הוא לוקח את האשמה עליו. את העונה הוא התחיל רע -אין על זה ויכוח. אז בוא נוריד את שליש העונה הזו מהמשוואה ונדבר על 3 השנים שלפני. הדבר היחיד שמספר 10 צריך לידו זה קשר שיעשה הגנה ויחפה על הפעמים שלא הולך. בעונה הראשונה זה היה דאווידס ,בעונות אח"כ זה דקו . כל עוד יש לו את השחקן הזה לידו, הוא יעשה את המהלכים שלו. ואני חייב עוד משהו - ג'יולי ,גודיונסון ולארסון הם שחקנים טובים.גם סילבניו וג'יו. אבל העובדה שהם משחקים ליד רונאלדיניו שעושה לפעמים מהלכים לא צפויים (עקבים וכו') הופכת אותם לשחקנים טובים יותר. כמה יותר טובים ? ג'יולי וסילביניו עוזבים בסוף העונה. יהיה אפשר לשפוט אח"כ.

בטיסטוטה!

תמשיכו לתת את הדעות שלכם על רונאלדיניו, אבל בשבילי ובשביל פיורנטינה האחד תמיד יהיה באטיגול, el camion, גביראל עומר בטיסטוטה ורק הוא! חבל שהוא הגיע לגיל הפרישה שלו :(

באטיגול היה החלוץ הגדול מכולם../images/Emo47.gif

הבקיע בצרורות בליגה הכי קשה בעולם,בגיל 33-34 עדיין היה בשיא שלו,חבל שהוא לא זכה בהרבה תארים בגלל ששיחק בפיורנטינה,הוא היה ראוי להרבה יותר מזה.

ThEgReEnKiNg

New member
גול יפה!

אבל יש מספרות הרבה הרבה יותר יפות מהמהלך הזה של רונאלדיניו , מה גם שויאראיל כבר לא ממש שמרו ורק רצו ללכת הביתה. בכל זאת גול יפה מאוד אבל אני מעדיף גולים חשובים שלו כמו הזה נגד צ'לסי והגול המעולה נגד מילאן , יותר מרשים בעיני שהגולים באמת משמעותים.

קימוטה

New member
הגול של רונלדיניו

מישהו יכול להגיד לי מאיזה אתר אני יכול לראות ]להוריד את זה לנוקיה 6230i

למעלה