לאוהבי האוכל

גאיה ק

New member
את מחממת לא רק סירים,גחליליתה

ונוקטת עמדה סוביקטיבית אבל רק בשל החגים שאוטוטו עברו אסלח לך.. מקווה שזה לא יחזור על עצמו. כנראה שלרומנים(הגויים ואלו שנשארו שם) יש תכונות שמטשטשות את הצדק ההיסטורי.. אנקדוטה-פרס הנובל לספרות הוא של הרומנים/הרטה מולר הרומניה וכנראה בשל אותן תכונות... לא תורגמה אף מילה שלה לעברית עדיין. הוצאות הספרים בטח במירוץ עכברים עכשיו.אני מחכה.

ניקו 45

New member
אפשר בווקשה את המתכון../images/Emo238.gifזוהרת ?????

וניקו - גם כשהוא נוחר , ניחוחו של מטעם זוכר !

alondli

New member
חחחהה..נכון, רומני גאה, אבל התרגלתי ש..

מתעלמים ממני..
לא נורא, נשארים לי יותר MITITEI לעצמי..

alondli

New member
מה שנכון, נכון..../images/Emo13.gif קרמשניט קודם אצלי../images/Emo8.gif

את מכירה אותי היטב..

ברק 188

New member
בלי גולש לא הולך כנראה

אגב אני לא הייתי שם חגגתי על סולמות עולה יורד יורד עולה אלו תמונות של ידידי טומי שצילם .

ברקי, להרגיע, חזרתי זה עתה

מאזור גרמניה והם מגישים הונגריין גולש סופ ותאמין לי זה לא המאכל המלא נוזלים אלא משהו צלא בשר, כמו שצריך אכלתי בבאדן באדן ותאמין לי, ישבו לידי שני הונגרים והתלהבו ועוד דאגו שכולם ידעו שזה הכי טעים שאכלו אז אם(הגרמנים) יכולים, תאמין לי שהרומנים פשוט, לא עושים עניין מפלצ'ינטה, שאתם או הקוזונק אתם מבקשים לרשום לעצמכם זה בסדר לא חשוב, העיקר שאת האמת כולנו יודעים וחוץ מזה? מרקיז הכל בסדר

../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

ניקולהההה תזכיר לי בבקשה מי גונב ממי ????? עד כמה שאני זוכרת הרומנים גונבים מההונגרים ולא להפך נה נני ננננה נה וחוץ מזה האוכל ההונגרי אין עליו נקודה סוף פסוק
נה ננני נננה נה ואתה אם נוח לך יחד עם רון ואלונדילה לחשוב שאתם הבאתם לכאן את האוכל המיוחד הזה גררר נתן לכם להאמין בזה. אנחנו יודעים מי צודק! חחחחחחחחח
ומה אני בכלל מתערבת?! הולכת לאכול רגל קרושה בעעעעע
רק טוב!!!

optimi10

New member
למה להשמיץ למההההה??

הדבר היחיד שאני גונב מחונגרים זה את הגולש .. מיד יש השמצה כוללת ממממממממממ טוב נו אני גם גונב מהחונגרים מדי פעם איזה חונגרית .
אני אשם שזה בגנים שלי ???
רק טוב !!

alondli

New member
עוד מעדן אמיתי,מאכל פשוט וטעים להפליא, גם..

שזה לא מהתפוצה שלנו..
אבל..נותן כבוד לשכנים, ובנושאי אוכל.."כל המרבה..עדיף שעה אחת קודם"..

w o m a n 10

New member
ברק, אם חשקה נפשך בקיורטוש...

הנע מכוניתך וסע לכיוון איזור התעשיה החדש של ראשון חנה ב"חונים קונים" וקנה ב"לגעת באוכל" קיורטוש [נשמע טורקי דווקא
] אמיתי. יפה מאוד לראות אותם מסתובבים על הגריל

למה ראשון?

כי היא קרובה??? עדיף לבוא תל אביבה לעיר הגדולה המקום הראשון שנפתחה חנות כזו והטעם אממממ בדיוק כמו בשוק ברחוב וואצ'י בלב ליבה של בודפשט האהובה
ברקלהההה בוא ותהנה מכל רגע
רק טוב!!!

alondli

New member
אהה..נגעת בנושאים החשובים באמת..../images/Emo6.gif

..וצודקת אדיאנה, אפשר לאכול אוכל רומני טוב באשדוד..
אכן "שלנו".."גאוות יחידה" מוצדקת..
.

למעלה