לאהוב..............

חן (*_*)

New member
לאהוב..............

בידיים נוגעות, לא נוגעות לרפרף, ללטף, ולחוש, להרגיש את זו השונות, להפעיל את חוש המישוש, לשמוע פעימות ליבך הדוהר, לחוש את נשימתך לאט או מהר, בין זרועותיך האוהבות להתכרבל כעובר עוד ועוד לאהוב אותך בנחת, כילדה לאהוב אתך בסערה, בתשוקה להאנח ולצעוק ללא קול לרצות לתת ולקחת- הכל אהבת נשמות תאומות אשר בתשוקה מתאחדות

ניקו 45

New member
לאהוב ,........ ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לאהוב משמע לחיות , לתת כולך ולרצות . להתגעגע בלי די , ללטפך ברוך ידי . לאהוב זה לדעת לתת , מעצמך הכל ודבר אמת . לקבל באהבה שוני האחר, באם לא ניקח ודאי נאחר . לאהוב אותך ללא תנאי , אוהב אותך עד בלי די . אכניס אותך לחיי . כנפי פרושות מעלי .
אהבתי את מילותייך חן חביבה .

תלתלית

New member
מקסים

מעורר השראה געגוע ואופטימיות. כתיבה נפלאה, חנצ'וק. התגעגעתי לקרוא אותך.

or1

New member
לאהוב ../images/Emo99.gif

לב פועם מפגש יד נוגעת חש עין בוחנת מבט ריח ניחוח ערגה תערובת החושים במחול אהבה
אדום הוא געש החיים כחול שמיים רגועים ירוק פורחים וצומחים צהוב של זריחה
קשת הצבעים במחול האהבה OR1

ניקו 45

New member
לא יכול להתאפק ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עינייך ... מפתח אל נשמתך . שפתייך ... מתק החיים . גופך ... ערגה ותשוקה . שערך ... משב רוח מרענן. שדייך ... טעם החיים . ידייך ... מגע של קסם . מותנייך ... רוך ותשוקה . את .... חיי .
אהבתי את מילותייך , אור

ניקו

לא יצא לי.לא יוצא לי וגם לא ייצא לי ללכת לראות את הסרט. מקסימום אביא מתכון אישי. פטריות שאסור לי פול שאני רגיש אליו.

or1

New member
גם אני ... לא יכולה להתאפק ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ידיים שלובות מגששות ברוך שפתיים נפגשות בלהט היצר ניחוחות מתערבלים ריח משכר של תשוקה כגוף אחד איש ואישה טועמים טעם אהבה OR1 אהבתי ניקו

ניקו 45

New member
התיזכרי ?......../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

התיזכרי יפתי הענוגה ? עת טיילנו יחד בשדרה , בטיילת ביפו העתיקה, שלובי זרוע וגוף . התיזכרי תמתי חוף הים ? עת קיפצת מסלע אל סלע , עם צחוקך המתגלגל כרעם , ועינייך ברקו כניצוץ הברק . התיזכרי גרם המדרגות ? בסימטה הצרה המפותלת , עת נשקנו בתשוקה , ובאזני לחשת ברוך , אוהבת אותך כל כך .
מוקדש לך באהבה אשה ....עם "כרס" ולך אשיר :
stand by me

השרשרת הנהדרת

השרשרת הנהדרת שפה נוצרה שירי ערגה ואהבה קראתי ברצף ובנשימה אחת תמונות ומילים יחדיו והמון אהבה עלתה וצפה מעלה תבורכו חברים ויוצרים תרבו שירה שכזו משתלבת יצירה גדולה של אהבה נהדרת

or1

New member
זוכרת ... ../images/Emo79.gif

זוכרת טיול לאור ירח על החוף, ברגליים יחפות זוכרת עינייך הבורקות אחר תנועותיי עוקבות זוכרת ריח ים ורחש הגלים זוכרת כוכבים פזורים זוכרת ידייך הענוגות את חמוקיי חוקרות זוכרת חיוכך הנבוך וחיבוק ארוך זוכרת ... OR1

טאKילה

New member
לאהוב עד כלות..../images/Emo23.gif

לאהוב עד כלות תחושות מחליפות בתחושות חדשות נגיעות ריגושים מילים וליטופים זורחת שמש חדשה ובה שמור האושר האהבה בחלומי כבאית להוטה מבעירה דלקה שלהבת אהבת-יה לעולם אינה מתכלה..

חן (*_*)

New member
אוהב? אהבת? תאהב?

בעיניים עצומות באצבעות רועדות על נימי ליבי-פרטת מנגינה נעימה מנגינה סוערה קרוב לאוזני-ניגנת שיר אהבה חיבה ותשוקה תחת חלוני-זימרת הלחן מתנגן גופי מתרונן אוהבת אותי?-שאלת מרנן לו ליבי בניגון חרישי ושואלת,ואתה? אהבת?

למעלה