לאהוב

לאהוב

אתה מנסה לאהוב באמת את האמת? אתה דיי אוהב מתגעגע למגע הרגעי למילים החמות לדיבור הכמו תינוקי קצת מטופש אבל אתה מחכה לזה מצפה חולם על זה בלילות ופתאום הבדיוק ברגע שאתה מתייאש זה מגיע עוטף אותך מלטף המילים החמות ה``אני אוהבת אותך`` ``אתה חמוד`` ולא ידעתי שיש בי כל כך הרבה להעניק כל כך הרבה לאהוב כל כך הרבה ועכשיו את בטח מחייכת או רק רוצה להרוג אותי איך אתה מעז להראות ככה רגשות? ואנשים עוד ואנשים ו ושוב אני אגיד לך אני אוהב אותך רוצה לחבק אותך כל כך רוצה אני יודע שאת מפחדת גם אני ואני מפחד המון רוב הזמן בוכה עכשיו אני דיי מחייך למדתי לחייך ממך מכל אדם אפשר ללמוד מכל דבר ואני לומד לומד לאהוב אותך לומד לאהוב סתם אוהב אני יודע שגם את אוהבת אותי אני מקווה שתמשיכי אני אמשיך תמיד

שווארמה

New member
זה ממש...

נגע לי בפינה הקטנה הזו בלב שנקראת רגש. הבחורה שאליה זה מיועד , אני מקווה שהיא יודעת להעריך את מה שיש לך כלפיה

bduya

New member
:)

היא מחייכת. בלי שום קשר לזה שהיא רוצה להרוג אותך. איך אתה מעז להראות את הרגשות שלך לפני כולם? הצפייה הורגת את הסקרנות ואתם רק אוהבים כל יום יותר ויותר לא, היא לא לימדה אותך אתה ידעת לחייך תמיד התגברו על הפחדים וחיו אותם אל תבכה, יש בך כל כך הרבה להעניק כשאתה אוהב אתה עושה את זה הכי טוב שבעולם כן שווארמה, היא יודעת. היא מעריכה והיא אוהבת...

למעלה