לאהוב משכבר

לאהוב משכבר

ולחשוב שחלפו להם כבר שנתיים וחצי מאז שהכרנו כל כך הרבה הוספת לחיים שלי, לטוב , לרע, לשמחה, לעצב, לכעס, לאושר ואפילו לאכזבות... נתת לי דבר גדול שלעולם לא תבין את משמעותו בעיניי. נתת לי את הזכות לדעת מהי אהבה ללא תנאי. מעולם לא חשבתי שאוכל לחיות בתנאים בהם חיינו לעמוד בקשיים בהם שהינו ולאהוב בעוצמות בהן אהבנו אבל הוכחת לי שטעיתי. מרוב שאהבנו פגענו ומרוב שפגענו נפגענו ומרוב שנפגענו כעסנו אבל לשלב הבא לא רציתי שנגיע - וזאת הסיבה שהתרחקתי כל כך זאת הסיבה שהכרחתי אותך להתנתק ממני כי עם המחשבה שמרוב שכעסנו נשנא אחד את השניה - לא אוכל לחיות. אני מקווה שלא תשכח את כל האהבה שעצומה שלנו ומאחלת שלא תתנסה שוב בקשיים אותם הערמת עליי אבל רק דבר אחד נוסף - אני מאחלת לך מישהי שתאהב אותך לפחות כמוני ואז... אני אדע לבטח שזוהי האהבה הראויה לך. אהבתי - אוהבת - ואוהב תמיד

אני.

New member
ולחשוב..

כמה קטנה הפסיעה מאהבה ללא תנאי, מאהבה ללא גבול מלאהוב עד כלות... לכעס לפגיעה לשינאה. יכולה רק לברך אותך שהיה לך את הכוח, את החוכמה לעצור רגע לפני... להתנתק, לשמור לך את הזכרונות היפים.. כי שם בכעס , בשינאה בכאב,כל כך קשה.. קשה לחיות עם אהבה ושנאה רגשות מבולבלים לאדם שכה אהבת,שכל כך רצית. אהבתי-אוהבת ואוהב תמיד אהבתי-שונאת-ולא אסלח!

נפש הים

New member
כל כך מקסים.

כל כך חכם. כל כך מרגיש רצון השהדברים היו מסתדרים אחרת עבורכם. בטוחה שעם אפשרות לאהוב בצורה כזאת- ישנה אהבה גדולה שמחכה לכל אחד מכם, אי שם באופק. אהבה גדולה.

Y A E LY

New member
מדהים...

שלמרות, שאת לא קיבלת את מה שרצית, את לא נותרת טינה אלא מאחל רק דברים טובים- מישהי שתאהב אותו לפחות כמו שאת אהבת... הכתיבה שלך נהדרת, מאוד מאוד יפה. ישר כוח

למעלה