לאהוב ולהתאהב...

khamala

New member
לאהוב ולהתאהב...

הקטע הקל - מה לפי דעתכם ההבדלים בניהם? הקטע היותר קשה - מה הייתם אומרים/ אומרות - אם היה לכן חבר שהיה אומר לכם " אני אוהב אותך אבל לא מאוהב בך"? - וכשאני אומרת חבר, אני לא מתכוונת לידיד, אלא גם לחבר למיטה. האם יכול להיות מצב שבו יהיה לכן מישהו שיהיה בניכם - שיחות עמוקות, סקס, יציאות לכל מיני מקומות, ישנים בערך חצי מהזמן באותה דירה, לומדים ביחד - ולמרות זאת - אותו בחור יטען שהוא אוהב, אך לא מאוהב - או שאולי זה משהו אחר? סקרנית...

כן.

לי יש חבר. אנחנו כמעט 3 שנים ביחד. הוא היה מאוהב בטרוף בהתחלה, אני בכלל לא. אפילו לא בכיוון. ובעצם, תקופה דיי ארוכה שלא הייתי מאוהבת בו. כל הקטע של הפרפרים, ציפורים מצייצות וניצוצות לא היו מנת חלקי. בהתחלה זה היה חסר לי, מאוד. מאוד מאוד מאוד. עם הזמן (והדברים שעברו בו ולימדו) הרפתי את האחיזה הדיי חזקה שהייתה לי בכל הקטע של "אני חייבת להיות מאוהבת בו אחרת זה לא זה", והאהבה שהייתה לי אליו העמיקה והעמיקה והעמיקה. היתרונות שלו, הדברים שהוא תורם לי, הדברים שאני לומדת ממנו, השינויים שעברתי ועוברת בזכות זה שהוא חלק מהחיים שלי, כל אלו שווים אלפי מונים יותר מהתלהבות של התחלה. ומאידך, זה עדיין לפעמים חסר, כי יש הרגשה של "חוסר שלמות" מסויימת בלי הקטע ההתחלתי. אממממ... לא יודעת מה יהיה בהמשך, אבל בינתיים זה המצב.

magenta73

New member
במחקר הנערך על ידי

גיליתי שכל אחד מפרש את המילים אהבה והתאהבות אחרת. וזה באמת עיניין של במנטיקה והגדרות. אז אני יכולה לתת לך כאן מניפסט, אבל ... לכי תדעי אם לכך התכוון המשורר. בכל מקרה, אם משהו היה אומר לי את זה, הייתי חושבת אולי שהוא מרגיש שהפרפרים עברו, שהוא כבר לא מתרגש, לא מתגעגע, כן... כל הסיוט הזה שנקרא התחלה... שכמה שהוא סיוט, אנחנו מחשיבים אותו לדבר מתוק, סוג של סם. כן... בגדול, הוא אומר שהוא מרגיש נוח איתי. ויותר בגדול, וזה משהו שלמדתי לא מזמן, יש הבדל בין מה שיוצא להם מהפה, שלפעמים זה באמת שטויות, ודברים די איזוטריים, בגלל פחדים או מנגנונים או מה שלא יהיה, לבין ההתנהגות והפעולות שלהם עצמם.

magenta73

New member
***במנטיקה זה אכן מושג מרתק...

אבל הכוונה היתה לסמנטיקה.

khamala

New member
פרפרים שהופכים לגלמים...

אני יכולה להבין שפרפרים בבטן חולפים והופכים בסוף לגלמים..וכו'... אבל מה היית אומרת אם אותו אדם היה אומר לך שאף פעם הוא לא היה מאוהב בך, אלא אוהב אותך? למרות שהוא מראה כלפייך משיכה אדירה?

magenta73

New member
וכאן אני אחזיר אותך

לפרק האחרון בדברי. אני מאמינה שאנחנו אכולי סרטים בכל מה שקשור לאהבה/התאהבות וכו'. מה זותומרת אכולי סרטים? יותר מידי רוחות של תשוקה וכאלה, שלימדו אותנו, כביכול, מה זה להיות "מאוהבים"... ללכת יד ביד אל השקיעה וכאלה. כשבפועל, זה הרי לא ככה. לא ממש... אז הוא אומר. אז מה. יש תשוקה? יש סקס טוב? יש חברות?...

ממש כואב לי להרוס לכם את הפנטזיה על

התאהבות ואהבה, אבל אני אישית לא מאמינה באפחד מהם!!! וישלי תיאוריה מפותחת בנושא.. אם באמת תרצו שאני אכתוב ונפתח דיון, תגידו.. אני מקווה שזה באמת ידבר אליכם ולא תרגמו אותי באבנים או משו.. אגב, בדיוק יצא לי לקרוא ספרון מדהים שנקרא "אהבה זה כל הסיפור", לא תאמינו אבל הוא עלה לי רק 4 ש"ח, ושם מסבירים מהי בדיוק ה'אהבה' האידיאלית.. ואיך היא מתפתחת.. מומלץ בחום! מי שרוצה פרטים שיפנה אלי במסרישי, אני אתן לו..

khamala

New member
את מוזמנת להרוס לנו את הפנטזיה...|ב

ישנה בעייה טכנית בלרגום אותך באבנים... אז, יאללה ....דברי...שפכי...

ממש כואב לי להרוס לכם את הפנטזיה על

התאהבות ואהבה, אבל אני אישית לא מאמינה באפחד מהם!!! וישלי תיאוריה מפותחת בנושא.. אם באמת תרצו שאני אכתוב ונפתח דיון, תגידו.. אני מקווה שזה באמת ידבר אליכם ולא תרגמו אותי באבנים או משו.. אגב, בדיוק יצא לי לקרוא ספרון מדהים שנקרא "אהבה זה כל הסיפור", לא תאמינו אבל הוא עלה לי רק 4 ש"ח, ושם מסבירים מהי בדיוק ה'אהבה' האידיאלית.. ואיך היא מתפתחת.. מומלץ בחום! מי שרוצה פרטים שיפנה אלי במסרישי, אני אתן לו..

למעלה