לאהוב בשקט.....

Sודית

New member
לאהוב בשקט.....

תורנות לילה, נורה דולקת היא עונה...ערב טוב קול מדהים עונה - ערב יותר טוב בקול רועד שאלה היא לרצונו הוא רוצה לשוחח, משעמם לו שאלה, תשובה, מילה גוררת מילה ו...שקט..והיא האזינה בשקט לכל שאמר ובמיוחד ל...שקט הוא התקשר אליה מידי ערב הוא סיפר ושאל מידי פעם והכי הרבה הוא שתק... והיא התאהבה בשקט שלו.. אחרי הרבה שיחות ואחרי הרבה שתיקות הם החליטו להפגש לילה, כוכבים מעל ישובים הם על שפת הים מביטים זה בזה ושותקים היא חשבה שרק בין הקווים אבל גם בחזית הוא שתק היא פחדה לפגוש אותו פחדה, שמא לא ידע לשתוק אך בחוכמה רבה הוא שתק מול עיניה החודרות מול מבוכתה השואלת הוא אמר לה הכל...בשקט בשקט כבש הוא את ליבה את שיערה ליטף הוא בשקט לשפתיה נשק הוא ברטט ובין לבין הקשיבה היא ל..שקט זה היה כה יפה לאהוב ב..שקט עכשיו סודית שותקת

*קסנדרה

New member
סודית אני מפריעה לשקט

סודית סיפרת על רגעי קסם, בין שני אנשים בין גבר לאישה. השתיקות הן אחד הדברים שאנו כבני אדם לעתים, לא יודעים להקשיב להם. אך, בכתיבה שלך - זה אינו שיר הפרעת לשקט שהיה שם, הזכרת את המילה שקט, הרבה מעבר למה שהתבקש. רציתי להרגיש את השקט, לא לקרוא עליו. אבל ממש הצלחת להכניס את הקורא לאוירה היפה שהייתה שם, בשיחות הלילה, על החוף ובכלל... קסנדרה

Sודית

New member
את מזכירה לי......

את החידה מה נעלם כשקוראים בשמו ``השקט`` אהבתי את התגובה שלך אבל האמיני לי כתבתי ב...שקט

צבי54

New member
לסודית

כרגיל,שיר יפה ומרגש... תודה לך שאת מעשירה אותנו ביצירותייך...

פרח-בר

New member
אהבתי את ה...

ריבוי במילה שקט...זה הכניס המון רגיעה ושקט בסערה הרגשית, האירוטית ואינטימיות שהיתה בתוך ה``שקט`` שתיארת. להרגשתי, ניתן היה לקצר ולתמצת בחלק הראשון אבל...זו רק תחושתי. תודה ששיתפת אותנו בשקט המסעיר והמרגש הזה...

yanaw

New member
השקט שמחריש

השיר פשוט מדהים! לעיתים השקט מחריש ולעיתים מצמרר בדרך כלל הוא יפה, שווה זהב ויותר בכל אופן אהבתי מאוד את הרעיון! *אני לא אוהבת לנתח שירים זו בסיבה היחידה שהתייחסתי לשיר כמו שהוא ללא נסיון לשנות או לתקן.*

למעלה