לאהובי הקטן..

לאהובי הקטן..

אתה כבר מכיר כמה אותיות, אך לא תוכל לקרוא את זה המכתב. אתה מרגיש בודאי את הסערה , ותוהה, למרות ההסברים. לפני שבועיים יצאת לדרך חדשה, זכות ההחלטה נלקחה ממך, שלחתי אותך לגן. נפרדנו בדמעות- חשתי בפעם הראשונה פרידה אמיתית ממך, ממה שהינך. ילד חופש שלי, סקרן עד בלי גבול , אוהב, חם ושמח. נשארתי אני בבית עם דמעות ותהיות האם זו דרכו של עולם? האם ילד בגיל שלוש כבר אמור להתמודד עם כ"כ הרבה שינויים בבת אחת? אבא אומר שגם הוא לא אהב ללכת לגן , מבעד למיסוך עונה לו שאיני בטוחה כלל שנפש קטנה ורגישה כשלך חייבת כבר לדעת על כול אותם דברים גדולים וקשים. האם אתה חייב כבר להתמודד? אולי צריך לתת לזה עוד זמן . בשובך , אהוב קטן שלי אנו חווים כאב ותסכול שלא ידענו קודם. ילד צבעים שלי (שאוהב שירים של הביטלס), ילד נסיך שלי, פושון, אהובי הקטן, דובון, קטנצ'יקו - נותנת לנו את הזמן להרגע להסתגל , רוצה שתרגיש כול הזמן באהבה שלי שזורמת אליך ללא מעצורים, ללא חוקים שעות ומסגרת. מחכהכבר לטוב שהוא מנת חלקינו בדרך כלל לחיים עם שימחת הפשטות. אוהבת ומחבקת מאמינה בך לעולם - אמאשלך..

שיריה

New member
עם אמא כמוך..

ועם כמות כזאת של אהבה. בטוחה שהקטנצ'יק יגדל להיות ילד מדהים. יש המון חששות בלשלוח את הילד בפעם הראשונה לגן, ובכלל להוציא אותו מהבית למשך כמה שעות בכל יום, זה מפחיד, אנחנו לא ממש יודעים מה הוא ילמד שם ועם מי הוא יפגש, ואם הוא יהיה חזק מספיק... אבל זאת הדרך של העולם ככה הילד מגלה אותו ועכשו הוא מגלה שבעולם יש לא רק אבא ואמא ומשפחה, יש לו הזדמנות נהדרת לרכוש חברים בני גילו ללמוד דברים שבבבית אבא ואמא לא יכולים למד אותו. וזאת הזדמנות לפתח תכונה נהדרת בילד להתמודד. לתקשר. זה דבר נהדר קשת, כי הילד שלך מגלה את העולם. ויש לו הזדמנות נהדרת ללמוד מי הוא. בטוחה שעם הליווי שלך והטיפול שלך, הוא ימשיך להיות ילד מאושר. אל תדאגי.

בדדי

New member
את מוכנה...

לאמץ אותי?... איזה מכתב מרגש, פשוט מקסים... תשמרי אותו ותתני לו שיגדל שידע איזה אמא מקסימה יש לו!!! הוא כבר בטח יודע...

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif קסם של מכתב

"עוף גוזל חתוך את השמיים" והנה הגוזל שלך מגלה את נפלאות העולם ואת אמא שמלווה את צעדיו באהבה רבה בחשש מה , טבעי לחשוש הרי רק אתמול הוא היה תינוק ופתאום ילד גדול ..הולך לגן הוא יפרח ויצמח מתוך אותה אהבה שאותה הוא יונק ממכם העולם עבורו יהיה מסע מופלא ומרגש צעד ראשון בגילוי העולם גן הילדים וכל מה שהוא טומן בחובו כתבת לילד שלך מילים של רוך ואהבה רבה שמרי לו את המכתב .. ובמועד שבו יוכל כבר לקרוא לבד הוא יתרגש מאוד ..כפי שאני התרגשתי לקרוא את המכתב קסם של אהבה

תודה לכן - אכן חשה בחום שהבית הזה

מפיץ... רציתי רק לומר שאין בי את הפחד לתת לבני להתנסות ולצבור חויות ההיפך.. פשוט יש נקודות ציון בחיים (מה לעשות?) כאלה שלא נקבעות על ידינו , שגורמות לנו לתהיות ומחשבות מעבר לרגיל ולשגרתי - שדרך אגב, אין דבר כזה עם ילדים עד כמה שהספקתי ללמוד...

למעלה