לאהבה בלתי אפשרית!!!

Sexit may18

New member
אמממממ

הגיל לא משנה...כי גיל הוא רק מספר... השאלה היא האם גם הוא מרגיש אותו דבר כלפיה או שזה חד סטרי?

smiley20

New member
מאיוש ממך ציפיתי ליותר =)

"גיל הוא רק מספר", תחסכי ממני את הבולשיט. קודם כל גיל מראה על התקדמות בציר הזמן (איזה משפט פלצני אני מצטער מראש), וההבדל בין גיל 36 לגיל 24 הוא משמעותי, משום שהוא חווה יותר סיטואציות, למד יותר מטעויות וכו'... נכון, יש יוצאים מן הכלל, ויש בני 36 שמתנהגים כמו 16... אבל להגיד שגיל הוא רק מספר זה זילזול ופסיכולוגיה בגרוש =)

shanibe

New member
אתם כולכם מלכלכים

אבל.... יש הרבה נשים בנות 24 עם גברים בני 36 ויותר אההההההההה ושם אתם לא אומרים כלום..... יאללה יאללה שקט !

זה כמו שאני יזיין ילדה בת 9 !!! >>

13 שנה הבדל ויגידו שאני פדופיל תרדו מהעץ הגבוה שלכם כי זה מאוד משמעותי ההפרש של הגילאים וחבל שהיא תיפגע מאיזה בן זונה מסריח מגיע לה יותר טוב ממנו ככה אני חושב לא איזה ילד שעוד לא התחיל את החיים שלו והעתיד עוד לפניו כי זה ממש לא לעניין באמת שלא ובאמת שום בן אדם שבעולם לא יעצור את החיים היפים שמחכים לו בשביל גרושה בלי חיים שלא עובדת ועוד עם 2 ילדים בני 12 ו 17 כי זה לא צחוק כבר תתחילי לתפוס את הראש שלך חזק לינוי - זה בשבילך לא רוצים שתיפגעי את בחורה טובה ומגיע לך הכי טוב בעולם אם ילד עם עינים ירוקות סיבב לך את השכל את בבעיה אם ילד שנראה טוב עושה לך את זה את בבעיה תתחילי לחשוב על העתיד שלך את לא צעירה כבר את לא יכולה להפיל על בחור צעיר את כל הצרות שיש לך - אל תכניסי אותו לסרטים שלך - שלך מלך העכברים המקורי !

רגע זה הפורום "קשר משפחתי"?

מי זוכר מי זוכר? את התוכנית? או שהרוב פה עוד לא נולדו.... "חופשי חופש אך בנפשי... .... בין שם פרטי....משפחתי..." ועזבו אין לי כוח לפרוס לכם את העניין הזה... אבל גיל מהווה משמעות כבדה בהמון מאפיינים, במערכת יחסים אהבה בלבד זה לא מספיק, אל תשכחו שאתם לא נמצאים באגדה או בארץ הפלאות...

סליחה על ההתערבות לינוי כנסי רגע

אהלן בחיי שאני לא מבין אותך נשמה וסליחה שאני מתערב לך זה פשוט רע בנשמה שלמוע את הסיפור הזה. מה את מכניסה את עצמך למיטה חולה למה זה שווה? ולייבו סליחה שאני מתערב אבל היתי צריך לכתוב פה כמה מילים על כל המצב הזה. לינוי מה יהיה בעוד 10 שנים אהה? חשבת על זה? למה חסר גברים בחיים? אני מדבר בכלליות לא על זה ספיציפית אלה בכללי!!! נכון אם זאת אהבה ואם זה סטוץ או מה שלא יהיה חייבים לחשוב קדימה מה יהיה מחר לעשות חישוב להשלכות ולתוצאות שיהיו בעתיד. נכון לאהבה אין גיל אבל לאהבה יש סיכונים ותוצאות שליליות לפעמים. מה שאני מציע זה לשבת על כוס קפה ולחשב הכל מהתחלה. לבדוק איפה טעיתם מה היה יקרה הלאה וכ"ו. תעשי מה שהלב שלך אומר ומה שאת חושבת הרי ההחלטות והתוצאות בידיך כמובןןןןן
שבוע טוב לכוווולם

את שרוטה בשכל לינוי !!!?

זה כמו שאני יצא עם גבר בגיל של ההרים שלי יסטומה !!! משעמם לך בחיים ? את דפוקה בראש ? לכי תמצאי את החיים שלך ימשועממת אחת !!! את בחיים לא תביני עם השכל של הציפור שיש לך את כבר זקנה מרופטת תקלטי - ז ק נ ה - מ ר ו פ ט ת - עוד מעט את סוגרת 40 ימשועממת עם כל מי שאת שוכבת את מתאהבת ? או שהכניס אותך להריון ? או שפשוט את באמת משועממת ? תמצאי כבר את החיים ירקובה בלי חיים !!

את שרוטה בשכל לינוי !!!?

זה כמו שאני יצא עם גבר בגיל של ההרים שלי יסטומה !!! משעמם לך בחיים ? את דפוקה בראש ? לכי תמצאי את החיים שלך ימשועממת אחת !!! את בחיים לא תביני עם השכל של הציפור שיש לך את כבר זקנה מרופטת תקלטי - ז ק נ ה - מ ר ו פ ט ת - עוד מעט את סוגרת 40 ימשועממת עם כל מי שאת שוכבת את מתאהבת ? או שהכניס אותך להריון ? או שפשוט את באמת משועממת ? תמצאי כבר את החיים ירקובה בלי חיים !!

shanibe

New member
עזבו אותם מה אתם רוצים ממנה ?

מה זה 13 שנים הבדל ? אולי עוד 10 היא תראה עדיין טוב היא סך הכל תהיה 46 ולייבו 33 יהיה עם כרס וקרחת.. מפצח גרעינים... מפוצץ בירות ? והיא תמשיך לרקוד... ותשמור על גזרתה... נו מה זה 13 שנים ? לאהבה אין גיל... ומי שמדבר על פדופיליה דפוק. מה הוא ילד קטן ? לא אז תסתמו. ואת לינוי חבל שאת מורחת לתוך הבלוגים את הסיפורים האישים שלך כי זה לא עיניין של אף אחד , ,,.. אבל טוב בעצם שאת מורחת אותם פה כי זה מעניין את כולם... חחחחחחחחחחחחחחח דרך הגב להורים שלי יש 11 שנים ואף פעם לא ראו את ההבדל.. שניהם נראים מצויין לגיל שלהם.. ואם היא יכולה להרשות לעצמה ילדון אז לבריאות... אני לא אוהבת ילדים אבל כל אחד והטעם שלו.. ת ה נ ו ת א ו ה ב ו

shanibe

New member
תודה תודה ../images/Emo140.gif אני חמודה ../images/Emo68.gif

אוהבת אותך SHAUN ממי שלי נודניק שלי, עקשן שלי..

shanibe

New member
על כוס יין ! מה קפה ??

תאוהבו תהנו ואם באמת אוהבים, עוברים את כל המעצורים... אז מה אכפת לכם ?

מה אתם דפוקים

הלווווווווווווווו מה אסור כבר ליכתוב דברים מה יש תהנו מהכתיבה דיי לרכל ולהפוך כל דבר לסרטטטטט

למעלה