לאהבה בלתי אפשרית!!!

לאהבה בלתי אפשרית!!!

לאהבה הבלתי אפשרית שלי.... אתה, האהבה הבלתי אפשרית אותך אני אוהבת ממך אני רועדת אני אוהבת אותך! אתה פשוט עוד חלום עוד אשליה אני סתם אשה שחולמת להיות איתך. העניים הירוקות שלך פשוט משגעות אותי והמבט החודר פשוט ממיס אותי לאט לאט כשאתה מנשק אותי בחלום אני מתעוררת בתקווה שזאת תהיה מציאות את הפנים שלך אני רואה כל פעם שאני עוצמת את העיניים אתה התמונה שחוזרת ולאט לאט נעלמת. אני נדלקתי עלייך בפתאום אני אפילו לא זוכרת איך זה קרה זה פשוט בה בפתאום נפלת עליי כמו חלום. יותר נכון כמו סיוט נמאס לי לחשוב על איך שנבלה בעתיד ביחד בידיעה שהאהבה הזאת היא בלתי אפשרית. אני חייבת לראות אותך לגשת ולחבק הדחף הזה הורג אותי כל פעם שאני רואה אותך אני רוצה גם לנשק אותך בלי הפסקה כך שהנשיקות אף פעם לא יפסיקו אני פשוט אוהבת אותך אבל אתה האהבה שלא תתממש אתה האהבה הבלתי אפשרית . אתה חלום או בעצם סיוט אבל לא משנה כמה אני סובלת בגללך אני מרגישה שאני אוהבת אותך רק רציתי שתדע והאהבה זאת לא נגמרת היא רק מתחזקת ואתי הורגת.... טיפטיפ

../images/Emo24.gif

עקרונית, אבל אולי, ורק אולי האהבה היא כן אפשרית? אולי אני אומר את זה לא כי הליבידו שלי מגונן על האגו שלי? אולי אני אומר את זה לא כי אני פוחד להיות בדיסוננס או אי שוויון נפשי? אולי באמת יש סיכוי לאהבה שנראית לא ממשית. אני יודע שהחיים זה לא סרט, אני יודע שנפגעים מספיק ולרוב לא מה שרוצים קורה, וכמה שאני מנסה להיות ככה:
אני הרבה פעמים ככה:
או אפילו ככה:
אבל הפואנטה שלי היא לא אל אף אחד אחר אלא רק אלייך טיפטיפ (ויש סיכוי שמישהו אחר קורא את זה - לא?), תני לעצמך סיכוי להגשים לעצמך את החלום שלך, להיות מאושרת. מה שאת כותבת עושה לי טוב

אהבה.....

אני כבר לא זוכרת כמעט את התחושה הזאת.... אבל אני בהחלט זוכרת את הכאב באהבה בלתי אפשרית... ישמע מוזר משהו, אבל אני נורא הייתי רוצה להיות גם במקום הזה להרגיש שוב קצת אהבה... חסר..

../images/Emo23.gifאהבה תמיד מנצחת../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif|כלנית

ולהיות איתך נשמה שלי... אני כ"כ מתגעגע לריח המיוחד שלך לנשימות שלך למגע גופך המלטף אותי.... את הדבר הכי הכי יקר שיש לי בעולם...ולי לא אכפת כלום נשמה אמרתי לך כלום מה יהיה ומה לא יהיה אני יהיה איתך באש ובמים.. את חייבת לחבין שאני לא יכול לא לחשוב עלייך לא להתגעגע אלייך... אני אוהב אותך יותר מכל דבר אחר כל רגע שחולפת ממך אני מת פשוט כך מת מגעגועים כ"כ רוצה לנשקך זוכרת נשמה שסיפרתי לך שאני שונא פרידות? יאלה שחזרנו מהנסיעה איזה כאב היה לי בלב... הטבעצ שנתת לי היא בעצם כל כולך לידי.. תביני נשמה שלי תביני אותי.. שאתמול היה לי טרור איתה... אני החלטתי לעזוב הכל וללכת איתך... ולא אכפת לי אני מוותר על הכל... איזה רגעים יפים היו לנו יחד איזו אישה את נשמה מפנקת דואגת אוהבת לא מחסירה כלום.. אשת חיל מי ימצא...כפרה עלייך אמרתי לך שזה הכל גורל הכל יד הגורל.. ושזו מציאות אמיתית... וזו אהבה אמיתית בלב שלנו אין לילה שאני נרדם כפרה עלייך.. אני חושב עלייך יום ולילה וכל רגע את במחשבות שלי נשמה טובה... בא לי למות למות מכאבב שאת לא פה.. למות.. אני שומע ת'שירים שלנו ויורדות לי דמעות.. דמעות של אהבה געגוע הרצון לנשקך לחבקך לחוש את מגע גופך... חום ליבך שדואג שאוהב.אני מדמיין אותך מתעוררת למולי אני מתגעגע למבטים שלך לחיוכים שלך לצחוקים שלך מתגעגע לכולך נשמה... אני כבר לא עומד בזה אני רוצה אותך לידי רוצה לחיות איתך את חיי לא רוצה ממך כלום נשמה אלה רק את אהבתך ואת ליבך שאוהב אותי..זאת אהבה אמיתית אהבה שאלוהים העניק לנו אהבה של כנות של נצח נצחים... את יודעת כמה אני סובל שאת לא פה את יודעת מה אני עובר כל יום.. את יודעת נשמה שאת החיים שלי ושאני ממש יהרס בלעדייך.. את החצי השני שלי נשמה את כל חיי מה אני שווה בלעדייך מה? חיים שלי נשמה שלי אין מילים לגודל אהבתי אלוהיםהוא העד היחיד שלי כמה שאני אוהב אותך... כמה שאני רוצה אותך בחיים שלי רוצה להיות איתך להתעורר איתך בכל בוקר כ"כ טוב לי איתך נשמה שהינו יחדדד נשמה שלי.. אני איתך בכל רגע ובכל ליבי..חולה עלייך... כל רגע בלעדייך עוד כאב בליבי
כל שניה במחשבות שלי את נשמה שלי..
אני החלטתי לוותר על הכל הכל כדי להיות איתך..
אבל דעי לך שאני בחיים בחיים לא יעזוב אותך
כמו שאת אוהבת אותי אני אותך אוהב כפול...
מה שווים החיים בלעדייך?..... חולה עלייך
אוהב אותך נשמה שלי

אוי באמת זה על לייבו

כולם יודעים שהיא מאוהבת בו כי הוא הכנסי אותה לאשליות ואז היא גלתה שהוא נשוי!!!!

סתם כך כי בא לי!!

אם יכולתי לצאת לרחוב ולצעוק עד כמה שאני אוהבת אותך אולי אז הייתה מאמין לי אני רוצה לצאת ופשוט לצעוק. אני מקווה שיום יבוא ותבין שאני באמת אוהבתך ואולי אוהבת אותך עד עכשיו קשה לי לקום בבוקר בידיעה שאתה לא חושב עליי. ובידיעה שאתה עכשיו חושב על מישהי מישהי שעכשיו איתך וחושבת עלייך בחזרה. בחיים לא תסתכל עליי אני בטוחה אבל אני מקווה שיום יבוא ותצטער שוויתרת עליי בכזו קלות ולא ניסיתה להשיג אותי אני מקווה שהיום הזה יגיע שאתה תישב ותחשוב למה וויתרתי? למה אפילו לא ניסיתי? ולא רציתי לנסות...אני מקווה שעם תשמע אי פעם ברחוב שאני הולכת וצועקת שאני אוהבת אותך תבין שזאת באמת אהבה ואני לא סתם צועקת רק רציתי להיות בטוחה שאתה שומע. ואני מקווה שאז בטוח תשמע!!"

הבייבי של הצאט כנסי לפה שניה

אהלן כנסי לכרטיס שלי ואולי תביני מהי אהבה כנגד כל הקשיים והסיכונים אהבה תמיד מנצחת ואם אוהבים אז עושים הכל למען אהבה. במקום לחזק אותה אתם יורדים עלייה??? אני מבין אותב טוב מאודדד. אני מקווה שהכל יהיה בסיידר איתה ושהיאר תעשה מה שהלב שלה אומר וחושב. מי כמוני יודע מה זה להצאהב בנשואה ולנהל מערכת אהבה אמיתית ולדעת שרק שנינו מוכנים לסכן את הכל רק כדי להיות יחד. שבת שלום

the ZesT

New member
חומוס תיכנס אני אגיד לך

הפורום נהיה פורום זימרה מאז ש אותי שבית במבט אחד חומוס אוהב אותך לעד כל הלילות קורא בשמך נזכר בנחיריך מתחת לשמיכה מייחל ליום בו אזכה לברר אם נכון המשפט המפורסם האומר שכמו שאומרים ב"צבר" במפעל חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל. *בוכה אל תמונה של חומוס המודפסת על ציפית הכרית שלו*

shanibe

New member
לגבי כל המכתבי אהבה ../images/Emo23.gif

בני אני מאד סקרנית לדעת במי מדובר ואם תהיו ביחד... נו תגלה !

shanibe

New member
כן ? אתם תהיו ? כיף לכם....

ובהצלחה שיהיה רק טוב והרבה אהבה ואושר...

נחבוב

New member
קארין? את איתנו

ויייייייי את עוד פה? חשבתי שנטשת לגמרי...... ד"ש לשימעון... אני מתגעגע אליו חבל"ז

shanibe

New member
אני תמיד בודקת מה הולך פה בפורום!

מה קרה לך ?! שמעון לא דיברתי איתו מאז הבלוג אז תצטרך למסור לו דש בעצמך !

הילד מסובב אותה היא 36 הוא 23

זה לא ילך לך מתוקה את חיה באשליות חזקות הכי הרבה שיצא מהקשר שלך איתו זה רק זיון מהצד מה את פדופילית טיפטיפונט ? הוא קטן ממך ב13 שנה וכולם יודעים שזה על הלייבו הזה השיר את בסוף תיפלי בגדול לינוי וחבל עלייך את בחורה טובה תתחילי לעקל את זה מתוקה את בת 36 הוא בן 23 !!! יתחילו הקמטים אצלך עוד מעט והוא לא יסתכל עלייך יותר זה שאת נראת צעירה מבחוץ זה לא אומר שלך מלך העכברים המקורי ותפסיקי לחיות באשליות מתוקה חוץ מסטוצים מהצד שיהיו לך אהבה אמיתית הוא לא הכתובת הנכונה לחתונה איתו אין סיכוי תתחילי להבין שום ילד בן 23 לא ירצה אותך לחתונה !!! במיוחד לא הלייבו הזה עם העינים הירוקות - זה שקוף שהשיר עליו כולם פה יודעים שעשית טעות איתו

למעלה