נראה לי שהאהבה שלי אליה נשארה
ר רינתוש היחידה New member 2/5/06 #1 לאבי המתוק!!! מזל טוב הרבה בריאות,אהבה ושלווה ובהצלחה בעונה השלישית ב ליטל.
C chen010189 New member 3/5/06 #30 פשוט חטפתי התקף נוסטלגיה ואני חושבת שאני מתחילה להתמכר אליה שוב (חחחח התחלתי לגלוש באתר הרשמי שלה עכשיו!) כשהייתי בהופעה שלה כמעט גם נכנסתי למלון ע"י מי שסידר לי כרטיס להופעה שלה אבל בסוף לא דווקא היה נחמד אם הייתי פוגשת אותה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו במיוחד "כשהייתי קטנה הערצתי אותך מלא זמן"
פשוט חטפתי התקף נוסטלגיה ואני חושבת שאני מתחילה להתמכר אליה שוב (חחחח התחלתי לגלוש באתר הרשמי שלה עכשיו!) כשהייתי בהופעה שלה כמעט גם נכנסתי למלון ע"י מי שסידר לי כרטיס להופעה שלה אבל בסוף לא דווקא היה נחמד אם הייתי פוגשת אותה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו במיוחד "כשהייתי קטנה הערצתי אותך מלא זמן"
O OoO פשוט נועה OoO New member 3/5/06 #34 גם אני! פעם הייתי מאוהבת באישה הזאת.. היו לי עטיפות של ספרים שלה, והכנתי מחברת עם תמונות שלה.. אני גם אוהבת את היופי שלה..
גם אני! פעם הייתי מאוהבת באישה הזאת.. היו לי עטיפות של ספרים שלה, והכנתי מחברת עם תמונות שלה.. אני גם אוהבת את היופי שלה..
ס סתיו לאב הילי New member 3/5/06 #37 ../images/Emo55.gifאומרים: קמביו דולור פור ליבר *פור ליברטאד.. חח נראה ליי..
M M i N i M i K i New member 2/5/06 #3 היכן אומנות השירשור? בכל דור ודור אומנות השירשור נעלמת.. אכן עצוב
ס סתיו לאב הילי New member 3/5/06 #4 ../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif זה לא ממש דחוף, האמת.. אבל, באיזה תאריך התחילו השידורים של השמיניה
../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif זה לא ממש דחוף, האמת.. אבל, באיזה תאריך התחילו השידורים של השמיניה
C chen010189 New member 3/5/06 #7 ../images/Emo207.gifמי זוכר את "מקרנה"?../images/Emo3.gif אההההה מקרנה נרו בויואיואיעייחליחפם עו פאהחפאה'ןפםא טורינו (עד היום אני מנסה לקלוט כמה שפות יש שם ) ידיים קדימה ידיים על הראש ידיים על התחת אהההה מקרנה
../images/Emo207.gifמי זוכר את "מקרנה"?../images/Emo3.gif אההההה מקרנה נרו בויואיואיעייחליחפם עו פאהחפאה'ןפםא טורינו (עד היום אני מנסה לקלוט כמה שפות יש שם ) ידיים קדימה ידיים על הראש ידיים על התחת אהההה מקרנה
א אורטל לאב דון New member 3/5/06 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך אהבתי את זה יא אללה אני עד היום זוכרת את הריקוד הזה XD יש לי את הקלטת הזאתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך אהבתי את זה יא אללה אני עד היום זוכרת את הריקוד הזה XD יש לי את הקלטת הזאתי