לאבי המתוק!!!

orel4400

New member
אמא חן... אתמול שמו את השיר הזה

וכל מי שהיה לידי התחיל לצחוק מזה השיר הזה...

chen010189

New member
חזרתי לשמוע נטליה אוריירו../images/Emo122.gif

להזכירכם פעם הייתי פנאטית שלה חחחחחחחחחח סתם פתאום הרגשתי צורך עז לשים את הדיסק האחרון שלה(נראה לי אחרון, אם היא לא הוציאה מאז כלום...) טובההה טובננוווו אמור טקיירווווווווווווווווווווווווווווו

chen010189

New member
והיו אומרים לי שאני מזכירה אותה../images/Emo12.gif

והכי מצחיק שהיום אומרים שירה וילנסקי אבל הן בכלל לא דומות אחת לשנייה

chen010189

New member
פורקהההה טוואמררר סבלנגוווו

אי אהורה סר! קלוקה פודו סרררר טובה טובננווווווווו טובה טוואמרייי טמביין טופווגווווווווווווווו
יה, איזה כיף להזכר בתקופה של פעם. (טוב שאני לא נשמעת בת 90) *נטליה מוציאה אקדח* אי אהורהההההה סרר קלוקהההה פודו סררררררררררררררררררררררר *חן בהופעה מרימה ידיים וקופצת*

chen010189

New member
אני זוכרת שזה משהו עם רעל...

רעל של גבר... לא זוכרת, 5 שנים לא שמעתי אותה אם לא יותר חחחח

j u l i a 1 3

New member
כן

אי אהורה סר! (עכשיו אעשה) קלוקה פודו סרררר (מה שיכולתי לעשות) טובה טובננווווווווו טובה טוואמרייי טמביין טופווגווווווווווווווו (הייתי, הייתי, ילד, הייתי האהבה שלך וגם האש שלך) בקיצור משהו כזה...

chen010189

New member
גאד איזה דבר מוזר חחחח....

לפני כמה זמן ריוטר שלחה לי SMS "יש לך קרב משפחה בשם אייל מירון?"(לא) ועכשיו נכנסתי לפורום של נטליה בתפוז וראיתי משתמש שקוראים לו אייל מירון!

../images/Emo207.gif

איפה שירה וילנסקי אמרה שהיא אתאיסטית? {מה זאת אומרת? כאילו, שונאת יהודים, שונאת את אלוהים... מה בדיוק?}

KiShKooSh

New member
אתיאסית=לא מאמינה באל עליון

שונאת יהודים? חלילה היא גם לא שונאת ארת אלוהים, היא פשוט לא מאמינה בו

בראיון הכללי בעיתון של השמיניה!

והיא פשוט לא מאמינה בשום אל חלילה לא שונאת יהודים/ אלוהים

j u l i a 1 3

New member
נצל"ש

אתמול בטעות הדלקתי את "מצעד הרגעים הסקסיים בקלנוע" בדיוק בקטע שרואים את אוולין קפלון בעירום.
וגם היום היה שידור חוזר של שידור הפרידה מעודד מנשה בערוץ הילדים והראו שם את מיכאל לאיזה דקה. וגם מחר יש שידור חוזר (שוב) של "מצעד מלכי הילדים" בערוץ הוט בידור ישראלי(7) ומיכאל נוטל שם חלק (מקום 16!).

למעלה