לאבידור.

שרוף

New member
לאבידור.

אתה מתווכח עם הכבוש והדיאלוג שלכם הוא שיח חרשים. בוא ותבין מהי המטרה האמיתית של הכבוש. ( הוא אמנם מנסה להסתירה כי הוא יודע שאין קונצנזוס בעם לדרכו אבל מי שעוקב אחריו כמוני משוכנע שדרכו היא) הפיכת מדינת ישראל למדינה דו לאומית שבו יהייה פרלמנט יהודי פלשתיני עם רוב יהודי תמורת הפסקת מעשי האיבה. זוהי דרכה של מרצ זוהי דרכו של השמאל בישראל על כל תנועות השלום שלו. מדוע הכבוש מנסה להסתיר את המטרה שלו כי הוא יודע שבעוד שלושים שנה יהייה פרלמנט פלשתיני יהודי עם רוב פלשתיני וזה למעשה חיסול מדינת ישראל. זה לא מעניין אותו באיזה מדינה יחיו הצאצאים שלו העיקר להפסיק את הדם של האחים הפלשתינים שלו. זוהי המנטרה של הכבוש קח אותו באיזי ותציב אותו במקום הראוי לו.

רלוונטי

New member
על כובשים ונכבשים.

כיבוש זה 14% אבטלה........כיבוש זה 74% מהתקציב......כיבוש זה מוות, הרבה הרבה מוות..ותוצאותיו..שכול טונות של שכול..כיבוש מוציא מאתנו את החייה.ממריץ אותה מטפח אותה.. המנטרה אליה אתה מדבר היא בהחלט תוצאה אפשרית אם כי לא היחידה .אבל תוצאה לא המטרה....המטרה היא חיים .לנו ובנגוד לזלזולך לילדינו ...

שרוף

New member
אין יותר כיבוש.

כיבוש זה קישקוש בלבוש. תתעורר אתה חי עדיין בשנות השמונים.

שרוף

New member
../images/Emo6.gif

דווקא הבדיקות היו מצויינות במיוחד לאחר הפסקת העישון. כבר שנה וחצי שאני לא מעשן וההרגשה ממש טובה. הכולסטרול ירד ועכשיו אני נמצא ברמת כולסטרול מצויינת. דרך אגב הדוקטור המליץ על צחוק הרבה לצחוק הוא טוען שזה טוב לבריאות והוא חושב שהפתק הלבן עשה לי רק טוב כי היום אני לא אוכל את הלב. ובכל מקרה כל חיסול ועוד חיסול יוקרתי שכזה מוריד לי את לחץ הדם ומגביר אצלי את רמת הטסטסורון(אישתי כבר מבקשת סיוע מהשכנות)

שרוף

New member
האמת כבוש !!

אני מאתגר אותך ומצפה ממך להזים את התיאוריה שלי לגביך.

יתכן שהפנתי אותך לרופא הלא נכוI!

תסביר לי איך מי שרוצה לצאת מהשטחים - רוצה מדינה דו-לאומית?

שרוף

New member
מה שבטוח שהרופא שמטפל בך הוא

כנראה סנדלר. נו באמת אני צריך לעשות לך סדר בראש שלך? הגענו לימים טובים. אז ככה לפי הודעותיך אתה רוצה לצאת מהשטחים כדי שעראפת יוכל להקים לו מדינה פלשתינית שגבולה הוא הקו הירוק כולל ירושלים המזרחית כולל הבקעה כולל הר הבית. אבל עראפת רוצה את זכות השיבה משמע חיסול הריבונות היהודית על ארץ ישראל המערבית. בנקודה הזאת היית צריך לומר עד כאן עראפת מטורף הוא לא פרטנר לשלום אמיתי הוא בעצם שיקר וחיסל את תהליך אוסלו. ולכן כל נושא ההתנחלויות חייב להיות מוקפא עד לסילוקו של הטירוריסט הזה מן האיזור ועד שיקום מנהיג אחר שיכיר בזכות הבסיסית שלי למדינה משלי באיזור. אבל בעוד עראפת הטירוריסט וכנופיתו מגייסים את כל אומנותם לפגוע בישראל אתה וחבריך ממשיכים לדרוש את פירוק ההתנחלויות כאילו והם מהווים מכשול לשלום בעוד שידוע שהמכשול לשלום זה לא ההתנחלויות אלא זכות השיבה. מכאן אפשר להבין שבעצם אתה ושכמותך מאותתים לעראפת הכל פתוח אחרי שנצא מהשטחים נשב ונדבר על זכות השיבה. יש כלל אחד בעולם האומר מי שנכנע פעם אחת נכנע כל הזמן. יש לך כשל חמור בהבנת עראפת. עראפת רוצה את חיפה עכו יפו רמלה לוד תל אביב ובעצם הוא רוצה את פלשתין של 47 עראפת מעולם לא זנח את תורת חיסול ישראל בשלבים ואתה ושכמותך עוזרים לו לחסל את ישראל בשלבים.

רלוונטי

New member
וזוהי הפחדנות....

מה ערפאת רוצה אני יודע... מה יקבל זה ספור אחר... מה הוא ילמד להסתדר אם זה מה שחשוב...ואתה מתחיל לחזור אל עצמיך...

שרוף

New member
וזהו הטמטום.

מי שהוא חשב והאמין שברק ירחיק לכת ויסכים על חלוקת ירושליים ומסירת הר הבית והבקעה תמורת שלום לפני שנה? אז הנה ברק שבר את הקונצנזוס בעם ולא בטוח שהעם היה מקבל זאת. אז הנה ברק שבר עוד קו אדום. אם אתה רוצה להיות טמבל ולהאמין בעראפת יבושם לך.

רלוונטי

New member
באמת...תודה....אבל...

מי האמין שידברו אל מדינה פלשטינאית?? כיום זו כבר עובדה.. מי האמין שנדבר אם אשף?? כיום זו כבר עובדה.. מי האמין שכלל ידברו אל ירושלים?? ושוב כבר היסטוריה.. אני מוצא את הויכוח מה גרם לכל השינוים. מיותר! האם השמאל קרא את העתיד או יצר אותו ? כיום ממש לא משנה, אבל אותם כוחות שהביאו אותנו לכאן עדין אתנו. סטטיסטית אין שום סיבה לחשוב שהכוון עומד להשתנות.אם קראת טוב הית מבין שלמילה של ערפאת אין שום משמעות בעיני.אם הוא רוצה שלום או לאו משנה לי רק במאת.הוא יקבל אותו ככה או ככה!! לסיום, קונצנזוס בישראל איננו דבר שמחזיק יותר מדי זמן................ורלוונטיות זה שם המשחק...

תחליף ת´ניק שלך לקשקשן....שרוף!

אתה הרי קורא את ההודעות שלי ויודע כי התשובה שלי להמשך ההתעקשות על זכות השיבה היא: הכרזה על שלום חד-צדדי, פינוי כל ההתנחלויות וחזרה אל הקו הירוק. ואיך זה מקדם את המדינה הדו-לאומית?

למעלה