לאאאא:(

unholy

New member
לאאאא:(

בחייי שאם אני אראה עוד אינטגרל אחד אני ארצח מישהו...למה אלוהים למה????????????????????????????????????? <מילותיו של סטודנט עייף שהולך לא להצליח במבחן בחדו"א בעוד יומיים:( )

Musi© Gi®l

New member
LOL

למה כזו גישה שלילית תאהב חדווא והיא תאהב אותך בחזרה
וכעת, לפני שאתה באמת משתגע,תעזוב את זה להיום ולך תנוח קצת.

unholy

New member
לאהוב את חדוא

אף פעם לא ראיתי בחורה אינטליגנטית עם אחלה ציצים שקוראים לה חדוא...כנראה שיש לזה סיבה! וכבר השתגעתי הרבה יותר מדי...אבל אני באמת אעזוב את זה להיוםP: תודה על העידוד THOUGH:)

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

אינטגרלים כמו בתיכון? דווקא היה כיף חחח תנוח קצת, מחר יום חדש

maverick 42

New member
עזוב אותך אינטגרלים

ההוכחות, אוי ההוכחות! ברגע שאני מקבל את הציון שלי באינפי, ורואה שהוא מספיק טוב - אני שורף את המחברות!!! ומדבר פה בחור ריאלי, שלא לומד אינפי כחלק מתואר שלא קשור לנושא בכלל. זה פשוט נושא כל כך מגעיל...

unholy

New member
דווקא ההוכחות

שלנו ממש קלות...הן אינטואיטיביות...המרצה התחשב ונתן 17 מתוך 40 הוכחות ונראה לי שאני אצליח בזה דווקא בגלל שאני מהנדס אז כל הקטע של ההוכחות לא כזה חזק... ולירון(אני חושב שזה השם שלך...אולי לא קלטתי נכון)...אינטגרלים זה נחמד? נחמד?????? מי נתן לך לנהל את הפורום הזה?????????????:( :( :( :( :( :( אני מוכן לשלוח לך אינטגרל אחד...נראה אם תחבקי אותו אז:'( :'( :'( :'( בינתיים כל מה שאני יותר טוב בו...זה בידע של הירוס עונה ראשונה (אגב סדרה מ-ע-ו-ל-ה! אם צולחים את הפרקים הראשונים שאת הרוב משעממים היא ענקית) ושל האוס עונה שניה... נ.ב. בזמן שקיטרתי דווקא הצלחתי עוד כמה אינטגרלים...הולך לי קצת יותר טוב...אבל עדין!:(

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

משעשע חחח עכשיו אתה חייב להישאר כאן
טוב הייתי צריכה להדגיש, בתיכון אני אישית אהבתי את הנושא ברור לי שאתה לומד את זה ברמה הרבה יותר גבוהה עכשיו, ואולי זה באמת לא הכי כיף יותר טוב?
אני שמחה לשמוע שהולך לך יותר טוב, ואני בטוחה שזה רק ישתפר אם תמשיך לתרגל מתמטיקה, זה הכל עניין של הרבה תרגול [ממה שאני זוכרת מהתיכון
]

unholy

New member
אל תדברי על זכרון בבקשה:(

אני מרגיש כאילו יש איזה...(מחפש חיה שאוכלת דברים...)טוב לרוב יגידו נמלה או משהו...אבל החיה הראשונה שעלתה לי לראש זה...אריה! אז כן...יש איזה אריה כזה שאוכל את כל מה שאני לומד...אוף! טוב נו...מזלי שיש לנו מספיק דפי נוסחאות בשביל להפציץ אותם בדברים חשובים מועילים ומפנקים! בכל אופן...אני חושב שאני מתחיל להבין את החומר הזה...הקטע המבאס שיש לנו תרגיל אחד גג שניים על כל סוג שאלה...ככה שנאמר ולא הבנתי לבד איך פותרים הסתכלתי על הפתרון והופה! נשרף לי התרגול...נראה לי שאני פשוט אעשה את אותן שאלות שוב...רק לשם התרגול...תחזיקי לי אצבעות! הלכתי לישון (כלומר לראות משהו כמו שעתיים האוס ואז לישון;)

PianoGirl20

New member
בלי קשר,

נראה לי שהתמכרתי לפורום....
חח,סתם! פשוט אני חייבת ללמוד ונמאס לי! ויש את הפורום הזה שמסיח את דעתי..(היי, צריך להאשים מישהו..)..

the last anigma

New member
למה? כי הדרך ה*יחידה* להצליח

בחדו"א היא תרגול בלתי נגמר של אינטגרלים... אני מניחה שאתה יודע את זה, ואני יודעת שזה מתסכל. מצד אחד סיימתי את הקורסים שלי במתמ' שנגעו בחדוא, וכבר הספקתי להדחיק, ומצד שני - זה חוזר לרדוף אותי במד"ר (לא בהכרח בקורס מתמטי אלא כל מד"ר שאני צריכה לפתור בכל מקצוע).

מזדהה עמך

מי לעזאזל קרא לזה חדוו"א ? אימא שלי היתה בטוחה שחבר שלי לומד איזה קורס ביצירה

unholy

New member
אני מניח

שקוראים לזה חדוא כי זה נשמע חמוד וכיפי תארי לך היו קוראים לזה משוואות מודולריות אינטרפולריזציות...זה היה מפחיד וגורם לתלמידים לבכות כל פעם שהם פותרים שיעורי בית...מה גם שלכתוב את זה בראש כל דף בהרצאה/תרגול...זה ארוך:(

למעלה