בוא נציג את רשימת המטומטמים! דני קליין דני קליין דני קליין דני קליין דני קליין דני קליין ואתם יודעים מה ההמשך! ושמעון מזרחי חחחחחח החיה הזאת מפתיעה אותי כל פעם מחדש כמה רדוד אפשר לרדת לגבי סולומון מה באמת חשבתם שהוא יבוא להפועל?! שיש לו לב?! הוא קיבל הצעה מאלופת היורוליג להיות שחקן המפתח שלה מה אתם רוצים שהוא יגיד לא?! גדול ענק פשוט ענק...
אני פשוט מקווה מאוד ששאראס ישאר במכבי ואז סולומון יהיה שחקן ספסל. אני גם מאוד מקווה שחלום האן בי איי של וויל יהפוך לסיוט בספסל של המאפיה. ועכשיו אני כנראה מבין שסולומון שחקן גדול אבל בן אדם בוגד ומגעיל. לא פלא שדרוקר וסולומון היו בסכסוכים רבים בעונת הזכייה ביול"ב ואולי סולומון באמת אדם בע אגו שחושב רק על הכסף שלו ורק על עצמו. מסתבר: דרוקר > סולומון
סולומון?! מה שכחת את תחילת העונה של היולב? שכחת את האגואיזם שכחת את השביתה האיטלקית? הוא שחקן טוב וזהו. כבר אמרתי את זה קודם לדעתי מי שהביא את היולב היה קלי מקארתי. לראייה תחילת העונה של היולב.
עכשיו קראתי כל העיר או כל הזמן אחד המקומונים הירושלמים ולהפתעתי כתבת ענק על המילארדר שלנו! נחשו מה?! ידידינו נמצא בחובות קשים בישראל עיקלו לו את הוילה בקיסריה ועוד כמה דברים הוא נמצא בחובות בארץ של 100 מיליון שקל! ואני שואל אם הוא נמצא בחובות של 100 מיליון שקל איך הוא יביא להפועל 15 מיליון שקל?
וחבורת ההנהלה הנכבדה שלנו... אם היה לו כסף והוא באמת היה מתכנן לתת משהו מעצמו בעתיד הקרוב בישראל ועד כמה שאני יודע ירושלים זה בישראל הוא לא היה מאפשר מצב שבו יעקלו 2 ווילות בקיסר וילה בשכונת עיר דוד בירושלים ג'יפ והאמר במדינתנו הקטנה...
קלי מקארתי תמיד היה בשבילי יותר מסולומון. וויל סולומון - מעולם לא סברתי שיש לו אופי או שהוא נאמן. וויל הולך אחרי הכסף והתנאים הטובים יותר, זה הכל. לרגע לא חשבתי שהוא באמת יחזור להפועל, אבל גם לא העליתי בדעתי שהוא ילך למכבי. יצאו פה נבלות אמיתיים, שניהם. ממכבי אני כמובן לא מופתעת, וכנראה שגם המהלך של וויל לא היה צריך להפתיע אותי. אני פשוט נגעלת.