לאאאאא

AmiTutiT14

New member
זה נורא מהבחינה שהוא נותן כח נוסף

למכבי. מבחינתי אין לי בעיה שהוא לא בא לירושלים, כי הרי מראש לא חשבתי שהוא יגיע. עכשיו אני סתם חושבת שהוא אדם מגעיל.

בליגה כמעט כל רכז זר נותן כח נוסף

השאלה אם באירופה הוא יעזור או יקלקל,נראה לי שהוא יקלקל ויהרוס יותר.

ברור

כמו השטויות שהוא עשה אצלנו. הוא לא שחקן חכם כמו שאראס למשל שמנהיג משחק ומרכז כמו שצריך. במשחקים הגורליים ביורוליג הוא יעשה שם הרבה שטויות ויזרוק סתם זריקות.

מפצה ועוד איך

קודם כל היה חשוב לי הרבה יותר שקוזיקארו יחתום מאשר סולומון. דבר שני מכבי נחלשה. אם סולומון אמור להחליף את שאראס היא נחלשה. סולומון הוא שחקן סוליסט. אחרי גמו גביע המדינה ב-2004 אמרו לי שהוא כמו הפרה שמתאמצת למלא את הדלי ובסוף אחרי שהדלי מלא, היא בועטת בו סתם. אז שאראס > סולומון. והאמת היו זנים שחשבתי שסולומון יותר טוב משאראס אבל בשביל מכבי זה התדרדרות. אני כ"כ מקווה שהוא יתייבש שם

AmiTutiT14

New member
ומכאן נובעת השאלה-

מה יותר חשוב לך? 1. ששאראס ישאר וסולומון יהיה ספסל, ככה סולומון ידפק ואנחנו נשמח אבל הוא גם יתן נקודות וכח במהלך המשחק (כי הוא מליון אחוז לא ישב כל המשחק על הספסל) והסיכוי שנהייה יותר חזקים מהם יפחת? 2. ששראראס יעזוב, מכבי תחלש, סולומון ירוויח ובגדול, ואנחנו ניקח אליפות?

AmiTutiT14

New member
הבנאדם בוגד ואני עדיין בשלבי עיקול.

אני כבר שלוש שעות יושבת וחושבת איך זה קרה. הוא לא אמר שהוא רוצה NBA? לא אמרו שיש מגעים בכלל בין הבוגד למאפיה! זה השחקן שהאוהדים הכי רצו אי פעם, אני לא מבינה מאיפה הגועל הזה לעשות דבר כל כל שפל! הבנתי כבר שזה המצב אבל לא הפנמתי. אני אצטרך לראות אותו במדי מכבי ורק אז לצערי אני אפנים. שיתבישו להם, שני הצדדים. רק לשם השוואה- אני אוהבת כרגע את הג'ינג'י פי 30 ממה שאני אוהבת את סולומון, ואתם יודעים מה זה אומר.

z dead

New member
את בשלבי עיקול?!

ההורים שלך לא שילמו עליך?! :) השחקן שאוהדים רצו אי פעם? לא יודע..אני דווקא רציתי את קוזי,מתן,ושפר בזמנו(לפני שנגמרו לו הרגליים)...יותר ממה שרציתי לראות את סלומון חוזר.

בשביל שלא תמשיך לעשות ממנה צחוק

אני אגיד שהיא התכוונה לעיכול ובזה נסגר העניין.

AmiTutiT14

New member
קטנוני.. עיכול*../images/Emo122.gif

ואני מדברת על רוב האוהדים. אני אישית מאד רוצה שטונג'י יחזור אלינו, ובזמנו רציתי שנאור יחתום אצלנו. וכל זה יותר משאני רוצה שהוא יחזור, אבל בלי קשר, אני באמת רוצה.

שימי לב

הג'ינג'י > דרוקר > סולומון קוז'יקארו > הג'ינג'י הפועל ירושלים > קוז'יקארו הקהל של הפועל ירושלים > הפועל ירושלים מ. ש. ל

AmiTutiT14

New member
הודעה בקשר להמשך הדיון../images/Emo18.gif

שימו לב, נאלצתי למחוק שתי הודעות שמכילות מילים לא ראויות לכתיבה בפורומים של תפוז. אני יודעת שכולם מאד נסערים, ומן הסתם גם אני. אבל בבקשה מכם, נסחו את עצמכם בצורה יפה, אחרת תפוז יכנסו לתמונה מאחר ואני לא חוסמת אנשים (אני לא אוהבת לחסום). אז כדי שמצב לא נעים כזה יקרה, קחו לצומת לבכם את הבקשה שלי. תודה והמשך דיון נעים (עד כמה שהוא יכול להיות נעים
)

AGENT SHESH

New member
נו,

ואם ממש יצטרכו לחסום, אני אעשה את זה. גם אני הספקתי למחוק בשירשור הזה כמה הודעות, בבקשה להירגע עם התגובות.

AmiTutiT14

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכנס מישהו לפורום של צ'ה, איזה צהוב, הרג אותי מה שהוא כתב! פסאיידק
הטיפשים האלה... עדיף 100 אוהדים שרופים מאחורי הסלים מאשר 500 איש שבאים למשחקים רק כי הנקניקיות של ההיכל טעימות
מפגר..

gloom

New member
צהוב ושחור זה לא בית"ר../images/Emo66.gif

צהוב ושחור זה מכבי, והמבין יבין... אפילו שאני נגד גזענות אני שונא את הכושי הזה, אוף שונא את דון שימעון ויותר לא אגיד את המילה פנאן בחיים.... איכסה, זה יותר גרוע מפיצה פנאן....שונא אותם בעעעעעעעעעעעע אני בוכה....

למעלה