לאאאאא

AmiTutiT14

New member
אני באמת אוהבת את פארקר והוא אדם

טוב וכל זה, אבל זה ברור שהוא נשאר במכבי בגלל הכסף...

גועל נפש

דון שימון ממשיך בדרכו הנלוזה.גנב לנו את וויל בין הידיים.ואח"כ אתם אומרים למה מכבי הורסים את התחרות. הנה התשובה.רק הוא שמע שהפועל מעונינת בו הלך חטף אותו

אל תדאג

אני בטוח שאם הגאיידמק הזה לא יעזוב באמצע העונה או בעונה הבאה ככה בטריקת דלת, בעוד 3 שנים אולי אנחנו ניקח למכבי את האליפות

tomassi

New member
וויל סלומון הולך לקבל ....

קבלת פנים במלחה... כזאת שהוא לא יישכח הרבה זמן.... הבוגד... איך אפשר???

AmiTutiT14

New member
אני מחכה למשחק הזה....

אני בטוחה ששבוע אחרי זה לא יהיה לי קול מאותו משחק.

אם הייתי ירושלמי. אם הייתי ירושלמי

גם אני הייתי מגי למשחק ולא היה לי קול!

tomassi

New member
גם אני לא ירושלמי

והמלוה שלי נגמר עוד מעט אז אני בטוח יהיה שם....

AGENT SHESH

New member
כה, שמעתי! ../images/Emo10.gif

אני ממש שונא כרגע את מכבי, ובייחוד את וויל, איזו בגידה מכוערת, כל מה שדובר עליו זה שאם לא יחתום בNBA הוא פה.

לא צריך להגזים.

סלומון שחקן טוב, אבל הוא הרבה פעמים הרס להפועל את המשחק. הוא לא שחקו קבוצתי,הפועל צריכה להביא שחקן שיודע לחלק כדורים וגם לקלוע.

שiש

New member
מהסיבות האלה בדיוק

קשה לי להאמין שוויל יסתדר במכבי. האגו הגדול והידוע שלו לא ממש יסתדר עם שחקנים בסדר גודל של מכבי, ופיני גרשון הוא לא שרון דרוקר.

z dead

New member
ביג דיל ...

השמוק יבוא על עונשו הוא יהיה שחקן ספסל,הבן אדם לא רכז אמיתי אלא יותר סקורר. הוא בעמדה מס' 2 ולא 1. הוא כנראה יהיה מחליף של פרקר או בורשטיין...רק שחקן אם ראיית משחק כמו של שארס החמוס יכול לעזור לאפסים בהתקפה כמו בורשטיין ובסטון להגיע ליותר מ5 נק'. שלא לדבר על זה שהוא מזה לא יאהב לעלות מהספסל.... והקהל של מכבי זה לא הקהל של הפועל,ברגע שהוא יתחיל לעשות את השטויות שלו..אני רק מרחם עליו. זה שמרקוביץ וקוזיקרו חתמו מפצה בערך פי 2 על זה שהצ'ורציץ החדש חתם במחלה של דון שימון.

שiש

New member
הקהל של מכבי

כבר לא רוצה אותו, מסתבר. הספיק לי שיטוט קליל בנט כדי לקלוט את הלך הרוח אצלם. הם פשוט ל-א רוצים אותו שם. הנימוקים הם: שחקן סוליסט, לא קבוצתי, אגו גדול, עושה בלגאנים, יעשה צרות ברגע שיספסלו אותו (ואין ספק שזה יקרה), וגם יכולותיו כשחקן לא הכי הכי מדהימות. שחקן טוב, וזהו. שלא לדבר על כך שהוא המחליף הרשמי של שאראס אהובם... האמת - כל הנ"ל נכונים לגביו. אף אחד שם לא מבין למה בדיוק נעשתה ה"החתמה הגרועה הזאת", כהגדרתם. (מה לא ברור? כדי שהוא לא יגיע להפועל, דההההה!) אמן שיסבלו ממנו, והוא מהם. [ואם תשאלו אותי, אז אני מתקשה מאד להאמין שהוא יגמור שם את העונה.]

AmiTutiT14

New member
אני לא מבינה איתן,

למה כולם מנסים לפצות את ההרגשה שלהם בזה שמרקוביץ' וקוז'י חתמו? תהיו ריאליסטים, זה פשוט לא מפצה על זה!

עמית

סלומון הוא לא מייקל גורדון,יש שחקנים יותר טובים ממנו. צריך לקוות שארז יביא אחד שגםיודע למסור אסיסטים ולא לשחק לבד.

שiש

New member
צודק

אנשים, קחו דברים בפרופורציות. סולומון הוא רק שחקן. שחקן טוב אמנם, אבל אל תהפכו אותו לאלוהים. תפנימו דבר חשוב: אף אחד לא עושה לנו טובה! שחקנים שמרגישים שהם גדולים עלינו ותופסים עלינו תחת, מצוינים ככל שיהיו, שילכו לחפש. (רק קצת חבל לי על דני קליין, אני מתארת לי את השוק שהוא חטף, במיוחד כשרק לפני כמה ימים הוא דיבר בכזאת אופטימיות על וויל. בגידה זה דבר כואב!).

AmiTutiT14

New member
אני יודעת שהוא לא,

ערכתי השוואה. אני גם אומרת שקוז'י יותר טוב מיוניר, זה עדיין לא אומר שהפכתי אותו לג'ורדן. אבל אני מנסה להיות ריאליסטית, ואני יודעת ששניהם לא מחפים על האובדן של סולומון.

אני לא חושב שאת צודקת

כמו שכתבתי סולומון הפסיד הרבה משחקים להפועל,הוא שחקן אגואיסט. לכן אם ארז יביא רכז שיודע למסור וגם לקלוע אז זה לא נורא שסולומון צהוב.

למעלה