לאאאאאאאאאאא!!!

Goggle Girl

New member
מחברת? moi? << >> << >>

סיימתי לכתוב את הפרק בהיקאגו במקום 'ההוא'... רק להקליד... ולכתוב עוד דרקון בול זי, ויש לי רעיונות << אני פשוט רוצה רעיונות דיג'ימון >>

star_female

New member
o_o אז תקלידי מהר!

*אהם* *משנה נושא לפני שזה הופך לאוף* אבל היו לך מלא רעיונות של דיג'ימון! בע! אני זוכרת שהיו לך ;; (תהרגי אותי אבל אם אני זוכרת מה הם היו).

Goggle Girl

New member
אני אקליד כשיתחשק לי P:<

יייווווו..... בא לי לכתוב איזה פלאף אימתני, כזה אחד נוטף סוכר וקראמל... משהו, משהו... בלה! help wanted! אולי אני אכתוב את הפיק על מי שישרוד את המשחק הזה ^^;;;

star_female

New member
כן כן פלאף!

אבל צריך 2 אנשים בשביל פלאף (או לפחות בשביל פלאף רומנטי... בעצם... לא נראה לי שאפשר לכתוב פלאף על בנאדם אחד... אבל בכל זאת אני אדאג לכך שקן ו/או דאי (אי אפשר ו, נכון? ;; ) ישארו אחרונים! i will make you write daiken! ) לא להאמין איך שהודעות שהן באופן טכני און-טופיק יכולות להישמע כל כך אוף. o.o;; (ותקלידי עכשיו, אני רוצה לקרוא אקי/היקא הומור פלאף עם פורובה קרוסאובר ;; )

פלאף?

נשמע כמו משהו מתוק ודביק כזה.

star_female

New member
כן, זה בדיוק מה שזה ^_^

פיק קליל בלי יותר מדי אנגסט(=כאב נפשי או פיזי שעובר על הדמויות, למי שלא יודע) עם סוף טוב (בד"כ), הרבה פעמים כולל רומנטיקה אבל יכול להיות גם בלי (סתם חברות). או בקיצור, פיק שנותן הרגשה טובה אחרי שקוראים אותו (וגם בזמן שקוראים אותו). ^_^

למעלה