לאאאאאאאאאאא!!!

digiken

New member
../images/Emo8.gif

לא הרבה... אבל יש לי כמה... יש לי נראה לי גם את טאקטו בשמלה... (חחחחח... קצת פריקי... אבל הוא חמוד! וגם כמה של מאט...) את האמת, אני לא זוכרת מאיפה התמונות... הן כבר הרבה זמן אצלי.... ומה שכתבת שהמשך ההודעה על קן, את צודקת... אבל תראי כמה הוא מתוק!!!! ואל תגזימו, הוא עדין אבל לא נשי!

star_female

New member
אף פעם לא אמרתי שהוא לא מתוק *-*

כל מה שאני אומרת עליו זה מאהבה ^_^ *מחבקת בובה דמיונית של קן-צ'אן* אבל יכול להיות שאני מגזימה קצת, אחרי הכל עבר די הרבה זמן מאז שראיתי את הסדרה עצמה ובפיקים ופנארט נוטים לתאר אותו יותר נשי ממה שהוא באמת. *דוחפת תמונה לא קשורה* *_*

digiken

New member
חחחח.....

יא! גם אני רוצה בובה שלו!!!!!! אנשים תמיד אוהבים להגזים עם התיאורים שלהם! ומה פתאום שהוא יראה כמו בת ככל שהוא גדל! לא ראיתם את התמונה של הדיג'יגורלים בעונה השניה שכולם גדלו? הוא לא נראה נשי שם בכלל!!! מצטערת להודיע שאין לי את התמונה הזאת *תוהה לאן היא נעלמה* ואם למישהו יש אותה, אנא, שישים אותה בשרשור בבקשה...

אני דווקא חושבת...

שככל שקן יגדל יותר הוא יראה יותר כמו בת,כי כשהוא היה קטן הוא נראה כמו בן.

digiken

New member
ילד עם שיער ירוק?

מצטערת... כנראה שהפסקתי לראות עוד לפני.... או שהוא היה אחד החברים של טאקטו, עם ההוא עם המשקפים?

star_female

New member
זאת אומרת, הוא זה עם המשקפיים

והוא נהיה טיפה יותר חשוב לקראת הסוף. ^^ והנה תמונה שלו.

Digi Lista

New member
זה שביחד עם קאזו יוצרים חצי מוח שלם

כלומרכול אחד מהם הוא בערך רבע מוח,צמד הק"ק
...

digiken

New member
אהה....

תודה רבה... נראה לי שיש לי תמונה שלו וגם של השני...

star_female

New member
ותמונה

(כי מצאתי תמונות חדשות ויפות וזאת הזדמנות לשים אחת
) הוא מן שילוב בין טאי לדיוויס, נראה יותר דומה לדיוויס אבל באופי הוא יותר דומה לטאי. ^^ הוא, כמובן, זה שמקדימה (ומאחוריו קוג'י *-*).

Goggle Girl

New member
טוב, אז נגד סורה

וליסטה, לא אשמתי שיש לי יותר מדי אנימה ליראות שאני לא נכנסת! X_X אני, אני פשוט....... אני מכורה >> << >> חזק. עוד... 5... ימים... איך אני אחזיק עד... הפרק הבא... של נארוטו... אז תביני, אני פשוט בגמילה עד ההתמכרות עוד שבוע ^_^ יאללה! שמישהו יביא לי איזה רעיון לפיק!

star_female

New member
../images/Emo3.gif

את לא היחידה שיש לה הרבה אנימה לראות (5 סדרות באותו זמן זה מספיק?). ואני עדיין נכנסת. אם תיכנסי זה רק יעזור להעביר לך את הזמן בציפיה לפרק הבא
ואני חושבת שיש לך מספיק רעיונות לפיקים (הזכרת מחברת מתישהו? --; ) אז תתחילי לכתוב אחד מ(עשרות) הרעיונות הישנים שלך!

למעלה