לָגַעַת בַּכְּאֵב

יערית 1

New member
לָגַעַת בַּכְּאֵב

עוֹד תָּבוֹא אֵלַי בְּהֹלֶם רְגָשׁוֹת, בְּמַבָּט עֵינַיִם מְשַׁוֵּעַ נֶחָמָה. עוֹד תָּבוֹא אֵלַי וְכָרִיּוֹת אֶצְבְּעוֹתֶיךָ יִפְעֲמוּ אֶל לִבִּי כִּבְיוֹם סְעָרָה. עוֹד תָּבוֹא אֵלַי בְּתִקְוָה מִתְלַבֶּטֶת לָגַעַת בִּכְאֵבֵי יוֹם הַמָּחָר, עוֹד תָּבוֹא אֵלַי בְּדִמְעָהּ מִתְגַּלְגֶּלֶת בְּגוּף זוֹעֵק מְאֻחָר.

שמים1

New member
בוא אלי ../images/Emo79.gif

בוא אלי אל לילותי הרכים לחבוק מילה יחידה שטרם אמרתי. בוא אלי ערום וערייה לבוש באהבה כירח סוער בשבילי אור לדעת אותי. בוא אלי לקול הלמות תופים אל שירת הלב המתנגנת בשני מיתרים. בוא אלי .

יערית 1

New member
בוא אלי

בוא אלי חולל בי תשוקתך הרווני ממעיינות אהבתך הנח רגעי צער מאחור. בוא אלי נספור רגעי נחת נתעטף בתאווה אסורה בגלים של אושר בוא אלי, באהבה.

תני לי לרתום את הגיגי אל הגיגייך

תני לי לרתום את הגיגי אל הגיגייך לחשוק עד קצה עולם התאוות, לפרוש יצרים מתמכרים ולהציב אל מול עינינו תמונות צבועות בצבעי הרהורים הנחשפים מבעד ללמיסתורין צפון. בואי ונתיר את כל כבלי האיסורים ונכלה בחייק מאוויים סחופים את כל אשר מצוי בך בעמקי הזיות ואת כל אשר נתון בי בשבי משאלותי. ובלילה עיקש נתנה אהבים ואיש עם רעותו נתמסר לכל אשר אישה ואיש יכולים להנחיל , היא לו והוא לה.

שמים1

New member
תשוקה עירומה

אלבש גלימה אדומה גוון ארגמני יכסה פני אתה תיגע בי בידיים לבנות מושלגות בטוהר . הלב יפעם בפעימות מטורפות כתופים רועמים , כאותן ערגות המתנפצות מתגלגלות כאשדי מפלים . רסיסים רסיסים נלקט על מיטת אהבים מוארת תביט בי בעיניים כלות , טובות שיר תוסס יתנגן כיין הילולים צעיר נצנח שיכורים מתשוקה עירומה חפה מאיסורים , מהרהורים.

למעלה