כ"נ מצדיעים ללהקות הצבאיות

ראיתם???

מיכל רשף קיצרה את השיער וצבעה לאדום בדודו טופז היום יהיהו כל כוכב נולד 2 סתכלו כולם

ילדונת5

New member
דחוף! היום כוכב נולד בדודו טופז!

חברים, הרגע ראיתי פרומו לדודו טופז והראו את כל משתתפי כוכב נולד 2 , היום בעשרים לתשע הם יהיו שם וישירו שיר. מיכל מיקה והראל סקעת היו כאלה חמודים. בכלל כל המשתתפים עברו מייק אובר... והכי צחוק היה כשהראו את נטלי מרציאנו, הבחורה הזאת חיה בסרט שהיא ספק מייקל ג'קסון או ספק בריטני ספירס כי היא באה כולה לבושה בלבן עם כובע שכיסה לה חצי מהפנים..

perrinat

New member
כ"נ מצדיעים ללהקות הצבאיות../images/Emo103.gif

היום ב-20:30 תוכנית הצדעה ללהקות הצבאיות בהנחיית דודו טופז. מתמודדי כוכב נולד עונה 2 ישירו מחרוזת שירי הלהקות הצבאיות. אל תפספסו
וכנסו לפורום לספר איך היה, איך הם שרו, איך היה הפייבוריט שלכם, מי שיחק אותה, מי היה סתם מזעזע.....

perrinat

New member
ריקיייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

יפה לך פלייבק...
העיקר שזכרת את המילים
דודו טופז-
סשה- מתאים לך לוק של מיכל ינאי נטלי מרציאנו- הולם אותך כובע ציפי- רואים שהיית בלהקה צבאית מיכל רשף- האמת שאין לה קול כ-ז-ה מהמם... חנה- צריכה לעבוד עם דני ליטאי על ההעמדה
הראל סקעת- מהמם לך סולו

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif..

מצחיקולה..
היה כל כך יפההההההה
הם היו מצויינים
בכלל התוכנית הזאת היתה מדהימה
הם צריכים להיות גאים בזה שהם הופיעו על הבמה שאני הופעתי לפני שבועיים..

lonestar2003

New member
לירון לב- תעשה לי ילד!

איזה חמוד הוא! העמיד את השיער והיה נראה מצויין. מהבנים- הוא, ג'קי וסקעת הפייבוריטים.

•LieLuz•

New member
|כוכב|../images/Emo79.gifהיתי שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif

היה מהמם בסוף נכנסתי למאחורי הקלעים הם לא היו שם אבל דודו טופז היה שם בלי חולצה (
) אה ובהתחלה גם היתי מאחורי הקלעים אז הצטלמתי עם טל עודד וקובי ובידיוק אמרתי להם היי אני אח של דנה והם מכירים את אחותי וזה היה כיף תמונות עוד מעט

perrinat

New member
איך הם מכירים את אחותך../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

ותעלה את התמונות

למעלה