נו וודאי
D Dream within a Dream New member 28/4/04 #23 ../images/Emo41.gifנו וודאי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif
• •LieLuz• New member 28/4/04 #28 התמונות מחר באתר ../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif www.SHIRI-MAIMON.cjb.co.il
ט טיטול לא נקי New member 28/4/04 #25 ממ..פיספסתי את זה..../images/Emo95.gif לטובת גלידת ריבת חלב.. נראה לי שווה יותר בכל אופן
D Dream within a Dream New member 28/4/04 #27 ../images/Emo41.gifמה זה האתר הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
T Teenage Girl New member 29/4/04 #33 אני מסכימה איתך שהוא שווה (ברור..) אבל למה את אומרת שהוא הומו?? נכון שחושבים ככה אבל אם זה לא נכון? ונראה לי שזה לא למה סתם להגיד?
אני מסכימה איתך שהוא שווה (ברור..) אבל למה את אומרת שהוא הומו?? נכון שחושבים ככה אבל אם זה לא נכון? ונראה לי שזה לא למה סתם להגיד?
T Teenage Girl New member 29/4/04 #34 תיקון - ברור שזה לא נכון הוא גם אמר שהוא בינתיים ב"מסע חיזור".. אני כאן בשבילו..
T Teenage Girl New member 29/4/04 #37 אני לא אומרת שאי אפשר... הוספתי את זה סתם.. את חושבת שהוא הומו?
S SivAn1989 New member 29/4/04 #45 אבל שאלו אותו.. מה עם חברה, והוא ענה "אני במסע חיזור" לא נראה לי שהוא הומו..
H Hadasoosh New member 29/4/04 #44 מתוקה שלי כנסי כי נאמר כבר מתחילת האודישנים והוא רמז על זה באיזה עיתון! בסדר לבריאות סתם אמרתי בקטע של ההומו הוא מרגש אותי וזה מה שחשוב אגב סקעת וסשה גם הפייבוריטים שלי מישהו שם לב לעדי כהן המעולה?!
מתוקה שלי כנסי כי נאמר כבר מתחילת האודישנים והוא רמז על זה באיזה עיתון! בסדר לבריאות סתם אמרתי בקטע של ההומו הוא מרגש אותי וזה מה שחשוב אגב סקעת וסשה גם הפייבוריטים שלי מישהו שם לב לעדי כהן המעולה?!
T Tleilaxu New member 30/4/04 #46 ממ.. אולי בגלל "אני טובע, בדמותך" לייק, מה? הוא גם מוכשר ומדהים באישיות ובמראה. אין הרבה סטרייטים *גמורים* כאלה, סליחה .
ממ.. אולי בגלל "אני טובע, בדמותך" לייק, מה? הוא גם מוכשר ומדהים באישיות ובמראה. אין הרבה סטרייטים *גמורים* כאלה, סליחה .
P perrinat New member 29/4/04 #35 הוא מוריד שיערות מהחזה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif כן או לא