כ"כ הרבה גיטריסטים

כמו שחשבתי...תשובה חסרת כל הגיון...

אתה שוב נתפס לדברים הלא חשובים, אתה פשוט מדבר שטויות, מי שמתלהב פה זה אתה! תלמד איך לדבר ותפסיק לדבר בזילזול(אם אתה מאוד רוצה אני אביא הודעות שלך מפורום כלי נגינה)ואז אולי תצפה שאני אעשה איתך שיחה נורמלית...

funkbass

New member
הבנתי אותך!!!!!!!!!!

צומת לב!!!!!! או קיי אין לי בעיה ... ניתן לך צומת לב !!!! רק שמעכשיו אני גם אפנה אליך השם צומי !!!!!!

Bodom-child

New member
אני מוחה ! תאכל ../images/Emo94.gif

לא השוויתי בינהם, ואני עדין עומד על מה שאמרתי.

Sham 69

New member
התכוונתי לזה ..

שהאפקט שאיתו הוא מנגן נותן ל"מאזין" מחשבה כזאת של "וואי איזה מגניב, בטח ממש קשה לנגן את זה", וזה באמת נשמע מרהיב, בגלל שהאפקט של הוואמי משנה את זה לגמריי .. וזה נשמע מתוחכם, בלה בלה. אם למשל תנגנו את הסולואים של RATM על קלין בגיטרה תראו שיצא לכם משהו לא פחות מסריח מהסולואים של נירוונה זה כמו שאני אעשה על גיטרה טאפינג על איזה אפקט שעושה "הד", זה נשמע בהרבה יותר מהיר, ומרהיב .. אבל זה סה"כ טאפינג מסריח, מה שמשנה את הכל זה האפקט בקיצור .. אני טוען שהגיטריסט של רייג´ סתם משתמש בוואמי הזה יותר מדיי .. ולא יודע איך להסביר את זה .. הרבה אנשים מעריצים אותו בגלל הצליל שהוא עושה והם לא יודעים שמאחורי הצליל יש איזה 3-4 טאבים מסריחים

funkbass

New member
ה ../images/Emo45.gif היה מכוון למה ש bodom אמר

בכל מקרה .... לגבי שכתב sham ... מה זה משנה מה אתה עושה טכנית על הגיטרה .. החשיבות היא לאייך נשמע מה שאתה עושה ... בסופו של דבר מה שחשוב זה הצליל שיוצא ולא הצורה שבא את מוציא אותו!!

funkbass

New member
אין כמו

שיחה בוגרת בין אנשים ..... באמת עכשיו אני מבין את העמדה שלך ואת דעתך בנושא!! מקווה לשוחח איתך עוד בעתיד וללמוד מהחוכמה שמקיפה את מילותיך...... אני מקווה שהאינטיליגנציה רצה אצלכם בתורשה!!

jam 292

New member
הנדריקס הכי גדול ......

הנדריקס עולה גם על כל הגיטריסטים בני זמנינו בכל פרמטר [כולל טכניקת נגינה ובוודאי נשמה ורגש ....ואגב , מהירות הנגינה דווקא לא מעיד על איזושהיא טכניקה מופלאה ...] זו לא רק דעה אישית אלא גם דעתם של כל המומחים , מבקרי המוסיקה ....... זה כמובן לא צריך להפריע להעריץ את סטריאני או פטרוצי .... אבל להשוות אותם להנדריקס זה כמו להשוות רולס רוייס לסובארו ..... הסובארו אולי נוסעת מהר יותר אבל זה ממש לא אותו דבר .... ואגב , מי שרוצה לשמוע ולהכיר את הגיטרה של הנדריקס מומלץ ללכת דווקא על ההופעות החיות : JIMI HENDRIX - LIVE AT SAN DIEGO , CA [24.05.1969] JIMI HENDRIX - LIVE AT WOODSTOCK [10.08.1969] JIMI HENDRIX - LIVE AT COPENHAGEN [09.03.1970] JIMI HENDRIX - LIVE AT BERKLEY , CA [30.05.1970] JIMI HENDRIX - LIVE AT ATLANTA [04.07.1970]

איזה שטויות...

להגיד שהנדריקס מנגן יותר טוב מנגנים בני זמנינו זה ממש טיפשי...אתה יכול להגיד אולי שהוא יותר מקורי, על רגש אולי אפילו קצת אפשר להתווכח...אבל לגבי הדברים האחרים זה ממש לא נכון, ומי שאומר ככה הוא לא מומחה, הוא פשוט מעריץ לא אובייקטיבי...

jam 292

New member
לא התיימרתי להיות אובייקטיבי ......

אבל זו הדעה של מרבית מוסיקולוגים , מבקרים , מומחים ...וכו ..... אנשים שמבינים קצת יותר ממני וממך במוסיקה .....[עם כל הכבוד] . ואגב , לעובדה שהנדריקס הוא הטוב ביותר אין ממש חשיבות .... יש עוד הרבה גיטריסטים נפלאים ...כמו: פרנק זאפה , סטיבי ריי ואהן גוני ווינטר , סנטנה , באדי גאי , ריצי בלקמור , אלווין לי גון מקלפלין ....[את החמישה האחרונים ראיתי בהופעות חיות ] .

נו באמת...

אף מוסיקולוג שמכבד את עצמו לא יגיד דבר כזה,וחוץ מזה ממש לא נראה לי שמוסיקולוגים יבואו עם הצהרה "הנדריקס הוא הגיטריסט הכי טוב" גם אם זה הייה נכון, הם לא עושים כאלה דברים, ובטוח לא השוואות כאלה, זה אנשים רצינים, הם לא מתעסקים בשטויות, אין דבר כזה בכלל "הגיטריסט הכי טוב" אבל יש קטגוריות מקצועיות(טכניקה פחות או יותר,קומפוזיצייה,)וגם הגיטריסטים שאתה אמרת הם לא משהו מיוחד(למעט זאפה) כמו שחשבתי...אתה בן אדם של קלאסיקה ואתה בכלל לא מכיר את הגיטריסטים של הדור החדש(והמשופר) עד שלא תשמע אותם אין לך כלכך מה להוסיף לנו... לילה טוב...

jam 292

New member
*_____________________________*

טוב ...בסדר ...[פירושו: אין לי חשק להתווכח עם כל מיני אנשים נפוחים שחושבים שיודעים הכל] ואגב ,לפורום כל אחד יכול לכתוב [גם שטויות] ...לא נראה לך ...אל תקרא.

a_duck

New member
אנשים נפוחים?

אתה הזה כאן שחושב שהוא יודע הכל...בגלל שהוא קרא איזה כתבה של מישהו שמכיר שתי גיטריסטים...

חה חה חה...

תגיד לי אתה פסיכי?! הנדריקס הוא אולי אחד האבות של הרוק והגיטרות אבל הוא אחד הגיטריסטים הכי לא נקיים, והכי עלובים מבחינה טכנית שיש... גם רגש אין לו יותר מדי... הוא כולו שואו...(show) להשוות אותו לפטרוצי לסטריאני ולכל החבר´ה האלה זה בדיחה... זה כמו להשוות פיאט ישנה שעוד נוסעת בקושי למרצדס חדשה ומשומנת היטב...

funkbass

New member
תנשם תנשם עמוק.......

למה אתה מחפש כל פעם להריב תגיד לי ..... לא אמרתי שמה שאני שומע זה הכי טוב!! רק אמרתי שאת זאנג אנד בוסס אני שונא !!! מותר???!!! מצידי אל תקשיב לפריימוס ולא לבאקט הד .. ולא ל ליבינג קולור ... זה ממש לא מזיז לי את הביצה השמאלית!! אני פה זורק הודעות ומדבר על מה שאני מכיר .. ואם זה גרם למישהו אחר לגלות ולאהוב ..... סבבה ואם לא ..... אז לא!! אני פה לא עושה תחרות עם אף אחד!!!

למעלה